Pršti na sve strane na 'Gudisonu', pet golova za poluvreme!

Autor: Boban Filipović
nedelja 09.04.2017.
17:52
Izvor: Sportske.net

Spektakularan meč igraju Everton i Lester u 32. kolu Premijer lige, jedan od najboljih u tekućoj sezoni.

Beta/AP Photo/Martin Rickett/PA
Beta/AP Photo/Martin Rickett/PA

Povezane vesti

Samo što je počela utakmica, "Karamele" su povele posle nepunih 30 sekundi igre.

Lukaku je dobio jedan vazdušni duel na sredini terena, Kevin Miraljas se upustio u solo prodor, doneo loptu do gola, a kada je izgubio dah, nadovezao se mlađani Tom Dejvis koji je odlično ispratio akciju i krunisao je golom.

Međutim, odgovor aktuelnog šampiona je usledio ekspresno!

Već u četvrtom minutu Islam Slimani je izjednačio, Alžirca je Grej pravovremenim dodavanjem ostavio oči u oči sa Roblesom kome je ćušnuo loptu kroz noge, a u desetom 'Lisice' dolaze do preokreta golčinom iz slobodnjaka Marka Olbrajtona.

Serdinom prvog poluvremena novo poravnanje. Barkli je pogodio u trepavicu Romelua Lukakua između dvojice čuvara, robusni Belgijanac je poklonio i nastavio fantastičan golgeterski niz.

Do odlasaka na odmor još jedan preokret, MIraljas je izveo korner sa leve strane, Fil Džagelka je najviši u skoku - 3:2 za Everton.

U prilogu pogledajte svih pet golova sa 'Gudsion Parka' iz prvih 45 minuta sjajne utakmice između Evertona i Lestera.






Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Sunday, 09.04.2017
18:04

Koliko je ljepše gledati meč Everton i Lester, nego ono jučerašnje davljenje lopte Barce sa Malagom, evo zašto je Engleska 3 i pol puta gledanije liga nego Španska.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 09.04.2017
19:04

Jos da vratimo Lukakua masinu i bit ce vrh neophodan nam je jedini legitimni nasljednik Drogbe decko kida 23 gola a sezona jos nije gotova bit ce sigurno najbolji strijelac na kraju Drogba je dosao sa 27 god u Celzi i tek od tada je igrao na vrhunskom nivou a Lukaku od tinejdzerskih dana do danas ubija golovima ...

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 09.04.2017
21:36

Konte bas svakog igraca unaprijedi i napravi ga borcem da daje 100 posto od sebe po mecu mislim ako dovede Lukakua da ce jos bolji biti neg sada u Evertonu ne sumnjam da ce na ljeto Konte napraviti vrhunski tim za sve frontove i da ce dobiti sredstva od Abramovica kao nagradu za osvojenu titulu ako osvojimo a nadam se da hocemo .

avatar
NIKE
Sunday, 09.04.2017
19:26

Ja vjerujem care da će Konte napraviti dobar izbor za ekipu, od kako je došao od svakog igrača je napravio još boljeg, kad bi došao Lukaku, mislim da bi Konte i njegov nivo igre podigao na viši nivo. Sjeti se kako je sa jednim Matrijem osvojio Seriu A, sa po imenima očajnom Italijom stigao do 1/4 finala Eura, nalupao jednu Belgiju, pa Španiju i Njemačka ga jedva izbacila na penale, tako da dok je Konte sa nama nema brige.