Prst u oko rivalima - Murinjov govor koji će razbesneti protivnike!

Autor: Miloš Marković
sreda 27.05.2015.
09:11
Izvor: Sportske.net

Portugalac održao govor na klupskoj ceremoniji koji će uću u fudbalske anale.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Kraj godine, utisci se sumiraju, najbolji nagrađuju.

Klupske svečanosti su običaj koji se poštuje, menadžeri izlaze pred klub i daju svoje viđenje učinjenog, iznose očekivanja za narednu sezonu.

Prvi je u javnosti svojim govorom pažnju na sebe skrenuo Luj Van Gal, videli ste to OVDE, a sinoć je to isto uradio Murinjo.

Neće 'Posebnog' niko nadmašiti, on je trener sezone u Premijer Ligi, on ima šampionski tim i sebi daje za pravo da na sebi svojstven način ubode prstom u oko svoje najveće rivale.

"Neću da držim duge govore, neću ni da pevam, nemojte se plašiti. Kratko ću sumirati utiske, ispričaću vam i jednu bajku.", rekao je Murinjo, pre nego što je uz pomoć grafike, u kratkim crtama sumirao sezonu.

Podsetio je na minulu sezonu kada je Čelsi završio treći, iako je pobedio šampiona i drugoplasirani Liverpul i to dva puta. Podsetio i na meč u kome je Mančester Junajted imao veći posed od Čelsija na Stamford Bridžu, ali je izgubio.

"Bio jednom jedan tim koji je igrao sjajno. držao je loptu u svom posedu, igrali su prelepo, ali nisu postizali golove.", besedio je Murinjo.

Potom je 'napao' i Mančester Siti, kao i Arsenal za svoj stil igre i fdubal od januara do aprila.

Na kraju pominje i Čelsijev autobus, stavlja tačku na sve kritike, koje ga ne dotiču.

Ima i pravo, šampion je.

Pogledajte urnebesni video njegovog govora u prilogu:

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lamps8
Wednesday, 27.05.2015
23:31

nema sta legenda uvek je festa na njegovim konferencijama.

avatar
AdrovicEsad
Wednesday, 27.05.2015
22:58

ja sam Murinjo najpametniji trener, ja trenirao tamo negdje jednu najskuplju ekipu u svijetu. Pa kad sam otisao da igram protiv Barse ocitali su mi fudbalsku lekciju primio sam 5:0 ali nije Problem samo golovi nego nisam imao igru kao i uvijek ali mi je tada falio razultat. Ja sam Murinjo polako te napravicu ja mnogo sto sta sa Realom ali zadnje godine me predje Atletiko pa nista ama bas nista nisam osvoji sa najskupljom ekipom svijeta. Kad sam dosao u Englesku nisam nista osvojio. Ali ove godine sam osvojio ali nemoj te pricati za Probleme mojih konkurenata koji su patili sa povredama tako da sam ja Murinjo iskoristio i bio prvak.Ja sam igrao u Junajted to jest Celzi je ratovao u Junajted 7zutih kartona i jedan crveni. JA SAM NAJBOLJI TRENER MURINJO SAMO MORAM DA OBIDJEM MOJE VRCARE DA RAZRADIMO PLAN ZA SLEDECU GODINU

avatar
OGLoc
Wednesday, 27.05.2015
12:55

Sramotno ponašanje. Nimalo ne poštuje protivnike. Ne znam samo ko njega može da voli.

avatar
Carina
Wednesday, 27.05.2015
16:09

Ni protivnici njega ne postuju. Nije lud da prica lepo o onima koji gra pljuju. A tek ce ga mrzeti, tek pocinje nova Celsijeva era, ovom titulom se rodila nova zlatna generacija koja preti da presisa generaciju Ceh-Teri-Lampard-Drogba.

avatar
Red forever
Wednesday, 27.05.2015
16:57

Držim te za reč za zlatnu eru koja počinje.

avatar
Red Devil1878
Wednesday, 27.05.2015
11:39

Nije me razbjesnio nego me nasmijao od srca, koja Legenda, pravi show uvijek, takve volim trenere, ovaj naš samo sjedi i zapisuje.nKamol srece da je on dosao umjesto Van Gaala ali eto...

avatar
INTERnacionalista
Wednesday, 27.05.2015
11:37
avatar
Goran Gregurek
Wednesday, 27.05.2015
11:05

Morate odgledati video, kako je on docarao to. Ovako samo tekst je lose. Nema jaceg od Josea trenutno, ma ko sta pricao.

avatar
felix
Wednesday, 27.05.2015
10:48

Sjajan trener sa primesama stand up komicara...

avatar
bvgcv
Wednesday, 27.05.2015
10:32

Jose Mourinho-ili ga mrzis ili ga obozavas!

avatar
Ћао Ја Сам Стефи
Wednesday, 27.05.2015
10:26
avatar
superfrankielamps
Wednesday, 27.05.2015
10:25

Pa njega svi i zovu arogantnim, a on je prosle godine fino kao sto kaze cestitao Sitiju i Liverpulu i na vrijeme rekao da je Celsi mali konjic koji ce stasati sledece godine. To se ove godine i desilo, nije nas slagao, zato ga navijaci Celsija obozavaju. A njegovi rivali njemu ne cestitaju kako dolikuje nego se prave kao da je Celsi na srecu osvojio ligu. Mislim da ga je na ovaj potez najvise naveo Van Gal, koji je u svom govoru 10 puta spomenuo kako su oni bili bolji protiv Celsija,a izgubili..Razocarao sam se u toj utakmici u Van Gala, mislio sam da on zna kako je premazan Murinjo, ja sam licno tu utakmicu pratio skroz spokojno, po meni nijednog trenutka pobjeda Celsija nije dosla u pitanje.

avatar
Wednesday, 27.05.2015
10:13

Kralju, legendo, moci nasa!!! Hahahaha crko' sam od smeha. Definitivno najvise karizmaticni, trenutno najbolji trener a i uopste jedan od najboljih ikad. Mourinho legendo nasa zivio nam ti jos mnogo godina!!! CFC

avatar
Coleman
Wednesday, 27.05.2015
09:54

Koliko cenim ovog coveka.

avatar
REALan MADRIDista
Wednesday, 27.05.2015
09:40

Hahahahahahahahahaha koji kralj.