Prosinečki se vraća u Tursku

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.06.2017.
15:09
Izvor: Sportske.net

Selektor fudbalske reprezentacije Azerbejdžana Robert Prosinečki pronašao je novi klupski angažman. "Veliki Žuti" bi trebalo da stupi na dužnost koliko sutra.

Epa/Audun Braastad
Epa/Audun Braastad

Povezane vesti

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki (48) dogovorio je saradnju sa turskom Bursom, potvrdio je predsednik "Zelenih Krokodila" Ali Aj.

"Hurijet" prenosi da će Robert Prosinečki nakon večerašnje utakmice između selekcija Azerbejdžana i Severne Irske potpisati ugovor sa Bursom i tako zvanično stupiti na dužnost.

"Veliki Žuti" je već imao prilike da vodi jedan turski klub. On je u jesen 2012. godine preuzeo Kajzeri koji se borio za opstanak. Pod vođstvom Roberta Prosinečkog ekipa je na 27 utakmica ostvarila 13 pobeda i na kraju sezone zauzela peto mesto.

Početak nove sezone nije bio tako uspešan pa je posle serije loših rezultata na kraju 2013. godine Prosinečki napustio klupu Kajzerija. Godinu dana kasnije imenovan je za selektora Azerbejdžana.

Bursa se u prethodnoj sezoni borila za opstanak u turskoj Super ligi i na kraju je završila na četrnaestoj poziciji sa dva boda više od prvog tima koji je bio "ispod crte".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ljaRpi
Saturday, 10.06.2017
17:08

Evo boljitka za Bursu, šicanje na kladionici cijelu sljedeću sezonu. (: