Promena plana - Vanja zadužio opremu Torina!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 10.04.2017.
13:22
Izvor: Sportske.net

Golman mlade reprezentacije Srbije Vanja Milinković-Savić priključio se u ponedeljak treninzima Torina i tako počeo da se nadmeće za status prvog čuvara mreže za narednu sezonu.

torinofc.it
torinofc.it

Povezane vesti

Srpski internacionalac Vanja Milinković-Savić zadužio je opremu italijanskog Torina i priključio se treninzima kluba koji ga je minule zime platio 2.5 miliona evra.

Kada je transfer dogovoren utanačeno je da Milinković-Savić ostane u Poljskoj do kraja sezone, ali su se u međuvremenu dogodile stvari koje su uticale na promenu planova.

Mladi srpski reprezentativac sklonjen je iz tima, a potom je usledio i incident na meču sa Pjastom zbog kojeg je Milinković-Savić ukupno kažnjen sa šest utakmica neigranja.

Kada se sve to uzme u obzir jasno je da bi Vanjin boravak u Poljskoj do kraja sezone predstavljao gubljenje vremena, pa je odlučeno da se odmah priključi trenizima Torina.

Milinković-Savić neće imati pravo nastupa za "Granatu" do kraja tekuće sezone, ali će mu rad sa ekipom pomoći da se navikne na novu sredinu i da već sada počne da se nameće treneru Mihajloviću.

Strateg Torina zahtevao je da Milinković-Savić bude angažovan prethodne zime kako bi od naredne sezone preuzeo mesto među stativama od Džoa Harta koji će po završetku pozajmice napustiti italijanski klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kamil Gronowski
Monday, 10.04.2017
17:54

Nije uspeo u Poljskoj a sad bas mora u Torinu...? Ne bih bio toliko siguran

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 10.04.2017
20:07

Ko ti kaže da nije uspeo? Branio je odlično već su ga nakon prodaje zakovali za klupu, sasvim opravdano jer što bi razigravali tudjeg igrača.. A onda se desio taj incident pa je kažnjen i to je to..

avatar
Anderton
Monday, 10.04.2017
16:07

Ne znam, tako mlad a svake godine menja klub, to na dobro ne može izaći. Manojlović je bolji golman od njega.

avatar
saandokkan
Monday, 10.04.2017
15:16

Steta za Junajted ova DrvosjecA ima da bude golmancina

avatar
Joey Barton
Monday, 10.04.2017
14:02

Nek im je i njemu i Sinisi sa srecom, pa da do godine bude prvi golman Srbije.