Profesore, ODLAZI!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 03.09.2015.
17:13
Izvor: Sportske.net

Nedostatak aktivnosti u prelaznom roku, ali i najnovija informacija koja se tiče Denija Velbeka bile su kapi koje su prelile čašu.

BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Poslovično obazriv i racionalan kada je u pitanju trošenje novca tokom prelaznog roka, Arsen Venger je ovog leta doveo samo jedno pojačanje, golmana Čeha.

Bez ijednog kupljenog igrača Arsenal je izuzetak u Premijer Ligi, navijači su se već navikli na razočaranja tokom pijace.

Koliko god verovali da trener njihovog tima zna šta radi, navijači su navijali da Venger dovede napadača svetske klase i tako napravi korak napred kada je konkurencija za titulom u pitanju.

Ipak, najnovije vesti u vezi sa Denijem Velbekom bile su poslednja kap.

Englez se povredio, moraće na dužu pauzu, danas je operisao levo koleno i u narednih nekoliko meseci neće biti u mogućnosti da pomogne svojim saigračima. Osim što su ljuti jer najnovija povreda u nizu dokazuje da kondicioni tim Arsenala očito neke stvari ne radi kako treba, navijači su nezadovoljni time što se tokom pijace nisu obezbedili.

Žiru ostaje usamljen kao prvi izbor u napadu Arsenala, navijači londonskog kluba su pokrenuli onlajn kampanju protiv Vengera, zahtevaju njegovu smenu.

Smatraju da je Profesoru odzvonilo i da su najnovija dešavanja definitivni dokaz da je Arsenalu potrebna hitna promena na kormilu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

96 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Everton FC
Friday, 04.09.2015
19:04

Ne razumeju se ni navijaci Arsenala u fudbal jednostavno mora Venger da ih vodi jer jedino on moze da napravi nesto sa Arsenalom niko nece da da 3 puta vecu cenu za igraca Venga trazi igrace koji se mogu dovesti i zato je on uz Fergija najjaci menadzer ikad

avatar
gunner11
Friday, 04.09.2015
20:10

Ali objasni ti ovim razmazenim i laznim navijacima Arsenala na ovom sajtu

avatar
Kapitalac
Saturday, 05.09.2015
23:49

Od utopističkih stavova se ne živi. Bla, bla i td. Titula (PL)kako je krenulo neće dugo u Arsenalove vitrine. Murinjo i ostali to dobro znaju.

avatar
Everton FC
Friday, 04.09.2015
22:59

Bar se jedan pravi navijac javio a ja kao navijac Everton postujem velike klubove u odnosu na plastiku

avatar
Lord Bendtner
Friday, 04.09.2015
00:08

Verujemo u Vengera! Mozda trenutno ne cvetaju ruze ali nema veze. Ko zna, mozda Kembel sad eksplodira pa bude situacija kao Staridzom u Liverpulu. Ostani ti nama jos dugo profesore!!!

avatar
nikola savic
Thursday, 03.09.2015
23:02

A ma cujes ti to...nPa cekaj ovo je valjda taj trenutak...sezona u kojoj se arsenal vraca na staze stare slave...tako su nam govorili navijaci arsenala prije nego sto je sezona pocela...nAli dobro...jos jedno u nizu 4.tih mjesta za topdzije

avatar
Непобедиви
Friday, 04.09.2015
11:49

Bice Arsenal sampion, u inat svima

avatar
Roči Salamanka
Thursday, 03.09.2015
21:39

Nemogu njemu nista jer je on Krenkeov miljenik a covek ima 50% Arsenala tako da samo on moze da mu da otkaz a naravno sto bi otpustio diplomiranog ekonomistu :) jedino ako Venger odluci da ode s tim da ima ugovor na jos 2 godine nagledacete se vi 'Le Profa jos dugo :)

avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 03.09.2015
21:25

With Wenger we rusty!!!

avatar
Don Silvio
Thursday, 03.09.2015
21:20

Meni je profesor jedan od najboljih aktivnih trenera. Kad ode nadam se da ce ga zameniti Klop. Medjutim mislim da nije vreme jos za odlazak da on ima jos sosta da pokaze. Konstanto su prodavala najbolje igrace tima a on je i dalje bio medju 4. Koliko je samo Van Gal potrosio para prosle sezone i pre njega ona Skot i opet nije uspeo da bide ispred profesora. 99% danasnjih trenera sa ovim timom Arsenala bi bili plasirani ispod 6 pozicije. Profesor jednostavno ne baca para. Covek hoce da kupi onog koga on hoce i za koga misli da ce unaprediti igru, zasto da dovodi nekog cisto da bi se pisalo da je odao ili da dovede nekog da ga ne kupi konkurencija kao sto to radi Zoze...

avatar
Topdzija u srcu
Thursday, 03.09.2015
22:21

Slazem se donekle s tobom,al sta ce ako se Ziru povrijedi,ko ce mu igrati na toj poziciji?

avatar
Joker96
Friday, 04.09.2015
00:53

Izvini brate, al sto bi vecina trenera sa ovim timom bili ispod seste pozicije? Ajde da kazes da Arsenal ima los tim, pa da je Arsen taj koji izvlaci maksimum iz njih, ali budimo realni, to je tim koji ima jako kvalitetne igrace, i koji po imenima svakako jeste u top 4 Premijer lige...

avatar
MixEr
Thursday, 03.09.2015
22:50

Što ko??? Pa Joel Campbell koga su svi zaboravili izgleda. Zašto bi Venger bespotrebno kupovao igrače sličnog kvaliteta kao što je ovaj igrač, a pritom su stariji od njega. Možda je Venger trebao da dovede jedino DM al' mislim i da sa samo Kokelanom može da završi posao. Lagano biće mnogo kikseva kod svih klubova. MC jeste krenuo dobro al' kad dođe prvi kiks videćemo šta će da bude. Sve će doći na svoje mesto i pustite čoveka da radi svoj posao kad već ume.

avatar
Don Silvio
Thursday, 03.09.2015
21:14

Pa zar to nije pojacanje sto Velbek nece biti u timu, brat bratu ne zna se koje veca taraba on oli Olivije

avatar
Lord Bendtner
Friday, 04.09.2015
00:12

Realno, Ziru nije igrac za Arsenal ali Velbek moze da prodje. Samo jos malo da se uigra sa ekipom i bice fantastican. Pokazao je u reprezentaciji koliko je kvalitetan igrac.

avatar
Don Silvio
Saturday, 05.09.2015
21:48

Za mene je on sve samo ne igrac. Englez pa su ga naduvali mediji, zna se kako Englezi svoje dizu u nebesa. Mada ima on malo petencijala al definitivno nije igrac koji moze unaprediti igru arsenala. Volio bi da gresim al mislim da nije. Dobar je samo kao rezervna opcija

avatar
King Eric
Thursday, 03.09.2015
20:22

Profesor.Hahah

avatar
gunner11
Thursday, 03.09.2015
19:17

Kako ih nije sramota ? Za 2 meseca ce opet da ga zavole .Profesor ne ide nigde . Mozda je prolazni rok lose odradjen , ali ovaj covek je genije i iskreno ja ne zelim da ide jer je mnogo uradio za ovaj klub . Ako ode ja bi voleo da ga zameni Klop ili Anceloti ali ja mislim da ce u buducnosti Anri biti trener .Arsene ne obaziri se na hejtere , ti si majstor , i posle Fergusona najbolji trener u Engleskoj ikada i jedan od najboljih u svetu

avatar
Bel
Thursday, 03.09.2015
21:41

Genije koji nije osvojio ozbiljan trofej 10 godina, koji pravi smesne poteze, Engleska je postala mnogo jaca liga od pre 12-13 godina kada su se samo Junajted i Arsenal borili za titulu, sad i manji klubovi ulazu novac, a Venger nikako to da skonta, a da je jedan od najvecih na svetu, sigurno nije, nije cak ni u Engleskoj, jednostavno gledaju se trofeji i to je to, nikad nije bio ni konkretan u Evropi, nema nikakav trofej, ne znam kako moze da bude jedan od najvecih?! Venger je doslo vreme da ode sa klupe, ali ne iz kluba, njemu je mesto u upravi kluba, neko mesto sportskog direktora ili nesto tako.

avatar
Bel
Friday, 04.09.2015
02:27

Zaboravio sam jos napisati za Van Gala za kog kazes da osvaja samo uz pomoc novca, svi stariji se secaju njegove cuvene generacije sa Ajaxom kada je osvojio Ligu Sampiona, iz te generacije su izasli neki fudbaleri kao sto su: Davids, Sedorf, Van der Sar, Raiziger, Klajvert, onda u Bajernu je takodje stigao do finala LS i tu je doveo do prvog tima Tomasa Milera, totalno je oziveo karijeru Robenu i jos puno toga ima iz njegove biografije, i sama cinjenica govori, ne stize se tek lako do klupe jednog velikog Junajteda. Pozdrav

avatar
Bel
Friday, 04.09.2015
01:37

Ako trofeji nisu olicenje jednog trenera, ne znam onda sta je?! Informisao sam se ja dosta, valjda i vise od tebe, posto eto nekako znam da Arsenal nikad nije osvojio Ligu Sampiona, eto imaju jedno finale koje su izgubili od Barselone i to je to, nista vise. A da je Arsenal fabrika igraca u to bas ne verujem, Remzi jeste super igrac ali daleko od toga da je medju najboljima, Kokelan je interesantan, videcemo sta ce bit od njega, Volkot je bio jedan od najvecih svetskih talenata i engleskih talenata, cak je pozvan i na Svetsko Prvenstvo 2006. godine kada je imao tek 16 godina, ali jos uvek se ceka ta njegova prava igra, nekako je puna oscilacija, ne znam po kojoj logici je on jedno od najboljih krila?! Svi smo znali za Nasrija, jer je bio jedan od vecih talenata u Olimpiku iz Marseja, igrao je sa Riberijem, Sanja je onako osrednji igrac, nista specijalno, Hleba ne mogu da se setim odakle je dosao, ali znam da je posle odlaska iz Arsenala, njegova karijera krenula nizbrdo, Fabregas je jedan od najboljih igraca, ali on nije pokazao nista u Barseloni, koliko se od njega ocekivalo, u Celziju je prosle sezone bio jedan od najboljih igraca. A da treneri kao sto su Murinjo koji je sa Portom osvojio Ligu Sampiona, iako je to bilo smesno da neko pomisli, jer je imao totalne anonimuse od igraca, a tu je opet izbacio nekoliko vrhunskih fudbalera (Karvaljo, Deko), onda je sa Interom osvojio sve sto moze, osvojio je Ligu Sampiona, iako je Morati probao sa 25 trenera, niko nije mogao ni do finala da stigne, cak su mu prodali i Ibrahimovica, on je opet uspeo da sklopi kockice i osvoji sve sto se moze osvojiti, a ponavljam nije ulagao nikakav ogroman novac u tim, Benitez dok je bio u Liverpulu cuda cinio u Ligi Sampiona sa igracima kao sto su (Milan Baros, Haman, Dudek, Luis Garsija), dakle ne toliko priznatim igracima, Cabi Alonso kasnije postaje jedan od najboljih veznih igraca na svetu o Ancelotiju ne moram ni da pisem, jer je suvisno. Jednostavno ljudi nece da shvate da Arsenal nije vise vrhunski tim i da je Venger zavrsio sa osvajanjem neceg ozbiljnog jos pre 11 godina, svaka njemu cast na svemu, ali doslo je vreme za oprostaj. Pozdrav.

avatar
Ajde?
Friday, 04.09.2015
00:04

Čim misliš o nasledniku i sam znaš da je vreme da ode, samo nećeš to sebi da priznaš. Koji genije dobija po 6+ komada od rivala? Arsen je postao taktička nula, i to je činjenica.

avatar
gunner11
Thursday, 03.09.2015
22:55

Rekao sam mnogo puta i opet cu olicenje jednog kluba i trenera nisu samo trofeji . Prvo se informisi pre nego sto nesto komentarises . Arsenal ima trofeje i u Engleskoj i Evropi . Po cemu je dobar trener ? Po tome sto je od anonimusa pravio dobre igrace . Fakticki ovih 11 godina Arsenal je fabrika igraca . Pogledaj Remzija , nekad je bio los a pogledaj sad jedan od najboljih igraca Arsenala , Kokelan je prvu utakmicu protiv Junajteda bio obican mali Francuz a sad jedan od najboljih zadnjih veznih u PL. Volkot koji je dosao iz druge Engleske lige , a sad je jedan od najboljih krilnih napadaca . Isto za Oxa .Da li je pre neko znao za Nasrija , Sanju , Hleba . Zahvaljujici Vengeru Fabregas je postao jedan od najboljih veznjaka . E zbog toga je Venger genije .Treneri kao sto su Murinjo , Benitez, Pelagrini , Mancini a pogotovo Van Gal samo uz pomoc novca su osvojili nesto.Murinjo je dobar takticar , ali da li stvarno mislis da je tesko osvojiti nesto sa klubovima poput Chelsea , Intera , Reala . To su klubovi koji su imali pare . Sada ima Romana , pre je imao Pereza . Sta bi Venger uradio da trenira Real ili Chelsea ? Pa on bi sve redom terorisao . Za razliku od mnogih trenera koji menjaju klubove kao carape , Venger je uvek bio lojalan Arsenalu iako je ima ponude od drugih klubova . Za ovih 11 godina iako nismo osvojili titulu uvek sam uzivao kako je Arsenal igrao fudbal i to je najbitnije a tek onda trofeji . A ko su za tebe treneri oni koji izdvoje 50 000 000 dnevno onda nije ni cudo sto ovo pises .Slazem se da je mogao da dovede igrace , ali to ne znaci da treba da zaboravimo ko je on i sta je sve uradio za ovaj klub .Voleo bih da Arsenal ove godine osvoji titulu i da zapusi usta svim hejterima i nekim laznim navijacima Arsenala a ima ih mnogo na ovom sajtu. Trofeji su bitni naravno , ali bitno je na nacin kako se osvajaju , Arsen to pokusava na posten nacin a ne kao City i Chelsea da kupuje titulu . Ne znam za koga navijas ali vidim da su ti samo trofeji rezultati i statistika bitni , zbog takvih je Venger izgubio mnogo igraca ( Nasri , Adebajor , Van Persi ,Klisi ,Sanja itd ). POZZ

avatar
Navijač Juventusa
Thursday, 03.09.2015
18:49

Nece Arsen skoro, ali verujem da ce ga naslediti Klop, kad pokrade sve insajderske informacije od Udinezea :)

avatar
Grobari Kanada
Thursday, 03.09.2015
18:49
avatar
Realan tip
Thursday, 03.09.2015
18:40

Nije doveo nikog, povrede tradicionalno uzimaju maha, a hoce gospodin da se bije na 4 fronta.Izvlaci ga to sto su i ostale ekipe dobro oslabile u zadnje 2-3 sezone, pa je u vrhu.Ove godine stara dobra 4. pozicija.Ni oni, ni LFC ni MU nisu konkurenti za titulu po ovome do sada.

avatar
Thursday, 03.09.2015
20:22

A celsi jeste. ma bravo, bas si realan tip.

avatar
Realan tip
Sunday, 06.09.2015
23:15

Po tome sto su doveli kvalitetna pojacanja, a pri tome nisu prodali okosnicu tima, isti trener, istu ligu su prosle godine preorali, nisu dobro krenuli u odbranu, ali su od ova tri tima ozbiljniji pet puta, ako hoces crtez ostavi mail, poslacu ti.

avatar
Friday, 04.09.2015
23:27

Realan tip Sta mi nije jasno? Nije mi jasno kako to po tebi AFC, LFC i MU nisu konkurenti za titulu po ovome do sada, a celsi, koji je i po bodovima i po igri ispod ova tri tima, jeste konkurent. Eto, to mi nije jasno i to mi objasni.

avatar
proyectant
Friday, 04.09.2015
22:04

Dzaba, Flakao je dao 3 gola cele sezone u Man Utd. Ne znam sta zivis od stare Falkaove slave i da dodam, Sancez i Ozil su bolji pojedinacno on njih dvojice zajedno. Aj u zdravlje !

avatar
Realan tip
Friday, 04.09.2015
20:54

Falcao i Pedro su igraci takvog renomea koje mocni profO nece dovesti u narednih 100 godina, a i sto da nagomilavaju ljude kada im ne trebaju.Jedino sto im nedostaje je stoper, tu im treba osvjezenje.Ne znam sta ti nije jasno ovdje.Ma da nisu ni oni neka ekipa, ali eto brane titulu, za ovu ligu su bomba.

avatar
Kapitalac
Thursday, 03.09.2015
18:30

Nemojte ga molim vas navijači Arsenala, neka puni halapljive tajkune, greota je.

avatar
Непобедиви
Thursday, 03.09.2015
18:19

Za 2 meseca ce ga dizati u nebesa. Zivi bili pa videli

avatar
Thursday, 03.09.2015
18:18

Pojedini su bili ostrašćeni do te mere da su najavljivali Arsenal u borbi za titulu. Venger je gubitnik i to se oslikava na njegov klub. Sad je samo pitanje vremena dok se ne pojavi još jedan plavušan poput Čelsija i Sitija da ih izgura iz TOP4. Onda će tranzicija biti kompletna. Plavci i Građani su budućnost, Liverpul, Arsenal i Junajted prošlost bez perspektive.

avatar
gunner11
Thursday, 03.09.2015
19:11
avatar
Thursday, 03.09.2015
20:23

Puste skorojevicke zelje.

avatar
Thursday, 03.09.2015
20:21

Znam da je realnost bolna za navijače crvenih, ali kada pogledamo ko je dominirao u engleskom fudbalu zadnjih godina sve što vidimo je plavo.

avatar
Veliki Lyon
Thursday, 03.09.2015
17:55

Mislim da je vreme da proba negde drugde ... ima samo 13 osvojenih trofeja za ovoliki staz ( poredjenja radi Ser Aleks - 49, Murinjo - 29, Gvardiola - 19 ) sta vise reci...

avatar
gunner11
Thursday, 03.09.2015
19:13

Olicenje jednog trenera nisu samo trofeji

avatar
Veliki Lyon
Friday, 04.09.2015
00:39

Pa neka radi u omladinski pogon pa nek nastavi da izbacuje mlade... prvi tim je nesto drugo, vise se gledaju trofeji nego to na sta Vi mislite

avatar
Don Silvio
Thursday, 03.09.2015
21:25

Ovi su osvajali trofeje sa decom koje je profesor napravi da budu igraca

avatar
Raoul Duke
Thursday, 03.09.2015
17:51

Svaki klub nakon odredjenog vremena treba restart, promjenu pristupa, taktike I ostalo, svjež primjer Borusije D., ali nijedan pravi i iskreni navijač Arsenala se neće okrenuti protiv Vengera, nakon svega sto je napravio za klub I za sam fudbal u Engleskoj, da je kogao dovesti napadača u prelaznom roku, jeste, da je ranije reagovao, ali slažem se sa njegovim poslednjim izjavama za medije, to da je manjak pristupačnog kvaliteta na tržištu, definitvno je tako... takodje sam ubjedjen da će naredne godine biti dostupniji igrači vrhunskog kvaliteta te da će možda čak I januar biti odličan za arsenal... vidjećemo

avatar
Don Silvio
Thursday, 03.09.2015
21:27

Pa u pravu je covek, zasto dovesti igraca trositi pare i opterecivati budzet kad on nece unaprediti igru kluba. Koga da dovede sve same tarabe... Jedino je mozda mogao dovesti Lakazeta i ja sa polagao nade da ce njega doveste prvenstveno jer je francuz

avatar
Ajde?
Friday, 04.09.2015
00:00

Do januara, Arsenal će ispasti i trke za titulu. Svaki navijač Arsenala zna da je ovo nedopustivo i da je vreme za promenu, samo to neće da priznaju sebi. Ja sam to uvideo još pre par sezona, kad je Persi objavio razlog za odlazak.

avatar
Господин Човек
Thursday, 03.09.2015
17:47

Da je bar prodao Flaminija, pa malo da budem srecan, nego ni to. Ocajan prelazni rok!

avatar
(anti)talentovan lik
Thursday, 03.09.2015
17:43

Stvarno se pitam kakav bi Arsenal bio da baci, lupam, 100 miliona ka' Siti, Junajted, Liverpul (doduse prodao je puno igraca, ali to nije moja poenta),Real (na jednog igraca uglavnom :D, a i Arsenalu samo spic treba za top 2)...Nego Venger stvarno...sa ovim Ziruom, ajde Rodzers je Alena malo prestao da forsira, ali za Lovrena se ja brinem.Dokle vise bodove zbog svojih kikseva, da ne kazem kakvih, da nam odnosi?

avatar
ness&asnl
Thursday, 03.09.2015
17:42

Neverovatno !!! Samim tim sto nije doveo napadaca svetskog kalibra pokazao je nedostatak ambicija ,ali ne uzeti u obzir prokletsvo koje sledi Arsenal vec godinama sa povredama kljucnih igraca i ostati sa jednim klasicnim spicem koji je blago receno polovnjak je pre svega neozbiljno i neprofesionalno.Titula je komotno mogu reci i ove godine utopija,bas kao i mesec mart u LP.Nek nam je sa srecom

avatar
Don Silvio
Thursday, 03.09.2015
21:29

Koji je napadac svjetskog kalibra bio dostupan u ovom prelaznom roku?

avatar
gunner11
Sunday, 06.09.2015
19:17

Mislis da je lako dovesti Benzemu ili Kavanija? Pa to su igraci koji igraju u prvom timu i oni su bitni igraci u svojim ekipama .Sto se tice Bentekea i Lukakua oni su slicnog kalibra kao i Ziru I sa njima ne bi nista bilo bolje .Martinez , Baka i Luiz Adriano vec gaze u 30 bez obzira koliko su dobri nisu pojacanja za duze staze . Najbolje resenje je bilo da dovede Lakazeta .Mlad je , francuz je , i ima potencial da postane napadac svetske klase ( malo me podseca na Benzemu ).Decko je cak izjavio da zeli u Arsenal i da zeli da radi sa Vengerom .Za sve ostale ga razumem ali jedino mi nije jasno zasto je odustao od njega .Arsenalu je potreban napadac svetske klase ( sto je u ovom trenutku veoma tesko ) ili napadac poput Lakazeta .Lakazet bi nam legao samo tako .Svi smo razocarani prelaznim rokom ,ali sta je tu je to ne znaci da ne mozemo do titule .Sezone 2013 Arsenal je bio prvi i vodio sa 8 bodova a u drugom delu sezone mi smo zavrsili 4 a City osvojio titulu .City jeste prvi favorit ali neki ga vec vide kao prvaka , liga je tek pocela i sve je moguce .Poznati smo po tome sto lose pocinjemo u ligi , ali tek ce proraditi Alexis ,Ozli vec dobro igra , Kazorla tek ce proraditi samo nam ta zavrsnica fali . Ne znam sta ce biti na nama je da uzivamo u fudbalu pa sta bude bude :D . Pozdrav :)

avatar
S-I-M-K-E_
Thursday, 03.09.2015
17:40

Bez obzira sto nema mnogo titula,uz Fergusona najbolji trener ikad u Engleskoj.

avatar
fcb
Thursday, 03.09.2015
17:36

Kao sto rekoh, on je u pravu jer nije dovodio bilo kakva pojačanja, samo da nagomilava igrače i da se kaže da je nekog doveo, ali je kriv za to sto nije uspio da obezbijedi top pojačanja, a trebala su mu makar 2 top pojačanja da bi mogao nečemu da se nada, ovako nema čemu

avatar
The Real Man
Thursday, 03.09.2015
17:32

Svi govore o tome da je trebao da kupi napadaca, a niko ne kaze koji je to napadac koga je Venger mogao da dovede, ali da bude realna meta, price o Benzemi, Kavaniju, Ibrahimovicu nisu realne!! Po meni bolje da ne dovede nikoga, nego da pljune 50M kao Mancester za onog klinca iz Monaka.

avatar
Ajde?
Thursday, 03.09.2015
23:55

Predugačka je lista igrača koji su bolji od Žirua a koji su promenili sredinu ili koji su bili spremni za to.

avatar
Ajde?
Saturday, 05.09.2015
17:52

Džekson, Baka, Lakazet, pa i Benteke i Lukaku su svakako od Žirua bolji, Madžukić, Obamejang, Džeko, Jovetić, Ikardi.

avatar
The Real Man
Saturday, 05.09.2015
11:26

Ali to su sve prosecni napadaci, koji mozda nisu bolji od Velbeka i Zirua ili su na njihovom nivou. Kao sto sam napisao, njima treba napadac tipa Benzema, Kavani, Tevez, ali takav ne postoji na trzistu. Ako mislis da znas koga su mogli da dovedu, napisi.

avatar
Coa
Thursday, 03.09.2015
17:29

Sa Arsenalom svake godine iste kukaju na Vengera na pocetku sezone, pa ga onda kuju u zvezde kad udje u seriju pobeda, pa ga onda opet kunu kad tamo u januaru/februaru kad se ekipa raspadne, pa je opet genije, pa na kraju sezone odluce da je godina u kojoj se kvalifikovao u LS bila dobra...

avatar
Paklena pomorandza
Thursday, 03.09.2015
17:29

Znate sta je najveca ironija kada je u pitanju Wenger:To to je covek jedan od najplacenijih trenera sveta,mislim da uzima 6m funti po sezonu.Znaci njegov agent moze da izboksuje masni ugovor za trenera a taj isti trener je dozvolio igracima tipa:Nasri,Persi,Fabregas etc da odu iz kluba bas zbog toga sto su htjeli da budu dobro placeni.Wenger je kroz prosle nekoliko sezone imao sanse da potpisivanjem 2,3 igraca a pri tom da zadrzi svoje zvezde napravi pakleni tim koji bi se borio za titulu u l.s i u premier ali on je delovao kao da neko uzima ili trazi pare iz njegovog djeba.Prosto je nevjerovatno,bar za mene,da ovaj prfelazni rok ne kupi zadni vezni i napadac.Mogao je Snaderlina,Wanajamu,Kriscovijaka.Od napadacu mogao je Baku,Jeksona Martineza,moga je da proba i sa Ibrahimovicem,mogao je ali umjeto toga on prodaje demagogiju i gleda u tudje dvoriste(ovo se odnosi za njegove komentare o Marsijala).Eto,stadion je isplacen,sta je sada izgovor?!

avatar
ZGtopnik
Friday, 04.09.2015
08:46

Wenger je u arsenalu ne samo trener, zar vam to nije jasno, on je tamo bOG, pa i unutrašnjost stadiona je rađeno kako je on reko. a što se tiće igraća, ne branim ga jer je trebo dovest jednog napadaća ali Baku 29 god. , Ibrahimović 30 i kusur, jackson 29 god. a politika kluba je kad pređeš 30 god. dobiješ cipelu ili produženje ugovora na 1 god. a niko od tih igrača ti neće prihvati da produžuju na 1 god. kad odu u milan sa 40 god. i dobe ugovor na 3 god.

avatar
gunner11
Friday, 04.09.2015
12:44

Slazem se ali mogao je samo Lakazeta

avatar
Ashburton Grove
Thursday, 03.09.2015
17:22

Zirua pod stakleno zvono, ako se on povredi Arsenal ce biti u strasnim problemima...

avatar
Topdzija u srcu
Thursday, 03.09.2015
17:22

Bez javnih okupljanja nista se nece postici.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 03.09.2015
17:21

ARSENE, ODLAZI!

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Thursday, 03.09.2015
17:21

Zarobljen u svom svetu.

avatar
Ajde?
Thursday, 03.09.2015
17:17

Treba da ode, klub je stao na svoje noge a on potroši samo deset miliona i priča kako će kupiti ako nadje nekog boljeg nego što sad imamo. Zar je toliko teško naći igrača boljeg od Artete, Flaminija i Žirua? Od titule nema ništa, ove godine ostajemo praznih šaka.

avatar
gunner11
Thursday, 03.09.2015
22:59

Decko idi navijaj za neki drugi klub ako ti ne valja . On je gradio stadion i uvek uspevao da ostane u top 4 sa prosecnim igracima poput Djorua , Sanderos ,Santosa ,Cmamaha, Bendera i ostalih , dok Van Gal koliko je novca potrosio i kakve je igrace doveo pa nista .Vole bih da Arsenal osvoji titulu pa da Arsen zatvori usta svim laznim navijacima ( poput tebe)

avatar
gunner11
Friday, 04.09.2015
12:10

Sad si tek dokazao da se ne razumes u fudbal . Zbog takvih navijaca poput mene je Arsenal postao prosecan klub ? Pa kako te nije sramota. Zbog takvih nelojalnih navijaca kao sto si ti je Arsenal danas ovde gde jeste. Imao je Arsenal mnogo igraca koji razmisljaju kao ti (Nasri ,Adebajor,Sanja,Klisi itd ) koji su odmah pojurili za parama . Prvo , ko kaze da je vise volim Vengera od Arsenala?Ja pokusavam da kazem da Venger hoce da na posten nacin osvoji titulu za razliku od Chelsea i ,City a .Ako si imao priliku da citas moje prethodne komentare video bi da sam kritikovao Vengera sto nije doveo igrace , ali to ne znaci da treba odmah da ga teramo iz kluba.Te prosecne igrace je doveo jer nije mogao kao Chelsea , City da trosi novac nego je davao na stadion . Stadion je otplacen ,ponavljam i ja sam nezadovoljan prelaznim rokom kako je odradjen ali covece pokazi malo postovanja , da si pravi navijac znao bi sta je on uradio za klub .Ja navijam za Arsenal od 1997 godine pa sve do danas , i uvek sam uzivao u fudbalu koji su igrali i kad nisu osvajali titule i kad jesu . Najbitnije mi da oni igraju lep fudbal a trofeji ce sami doci .Prave tobdzije ostaju uvek uz svoj klub kao sto su (Adams , Bolt ,Anri ,Rajt ,Rozicki, Song itd ). A ti ako oces rezultate i trofeje idi navijaj za City .Idi ti gradi stadion i ostani sa onakvim timom u top 4 pored onakve konkurencije kad znas bolje .On je uvek ostao lojalan Arsenalu i dok je bilo tesko a nije menjao klub kao carape .Ako Arsenal bude ove sezone osvojio titulu , necu da vidim da te vidim da hejtujes ovde svoj sopstveni klub .

avatar
England
Friday, 04.09.2015
01:50

Vidi druze stadion je davno otplacen, na pocetku prelaznog roka izjavio je '' mozemo da dovedemo svakog igraca osim Mesija i Ronalda i onda ne dovede nikoga. Dosta smo se mi navijaci arsenala zadovoljavali cetvrtim mjestom u ligi i grupnom fazom lige sampiona! Neka ide vise smorio je da je Usmanov vlasnik a ne ovaj Krenke davno bi on letio iz kluba.

avatar
Ajde?
Thursday, 03.09.2015
23:53

Ja samo volim više Arsenal nego Vengera za razliku od tebe. Zbog takvih kao što si ti Arsenal tone u zonu prosečnog kluba. Čovek koji uspe da dobije od onakvog Junajteda pre par sezona 8 komada je sve osim vrhunski, to je dovoljan podatak. Sve te igrače koje si naveo je on birao i dovodio. Arsen može o tituli samo da sanja, kao i svi nerealisti. Voleo bih i ja da se uzme titula ali sa ovakvim stavom menadžera i timom koji posedujemo, to je nemoguće.

avatar
INTERnacionalista
Thursday, 03.09.2015
17:15

..najprecenjeniji trener od kako lopta postoji!

avatar
giggsy the master
Thursday, 03.09.2015
19:59

Gvardiola bajo moj.

avatar
Thursday, 03.09.2015
20:28

Stvarno bih voleo da vidim trenera koji je svom timu sagradio moderan stadion a u isto vreme svoj tim odrzao u top4 svoje lige u kojoj nikad jaca konkurencija i sve to da uradi sa krs igracima tipa senderos,djuru,klisi,denilson,song,itd

avatar
lamps8
Thursday, 03.09.2015
17:14

neka ga jos ovu sezonu kada je vec zapoceo pa posle neka ide.