Profesor Venger održao čas Murinju

Autor: Boban Filipović
nedelja 07.05.2017.
18:49
Izvor: Sportske.net

Arsenal je pred svojom publikom odučio od fudbala Mančester Junajted i zardžao šanse za top 4.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

U derbiju 36. kola Premijer lige 'Tobžije' su nadigrale 'Đavole'  sasvim zasluženo slavile rezultatom 2:0.

Bio je to klasičan 'blic-krig' Vengerovog tima, srušili su rivala u razmaku od tri minuta u ranoj fazi drugog poluvremena golovima Granita Džake i Danija Velbeka.

I u prvih 45 minuta bilo je dosta uzbuđenja, mada su mreže ostale netaknute. Ramzi je imao najbolju priliku za 'Ganere', Runi za goste, a u šansama su se našli i Marsijal, Velbek, Oks Čemberlen, i Čeh i De Hea su bili na nivou.

Arsenal je bio bolji i konkretniji rival u prvom poluvremenu, ali je do prednosti došao kada je na terenu bilo "zatišje".

Posle desetak minuta igre u nastavku, Džaka je raspalio po lopti iz velike udaljenosti, ona je na putu ka golu zakačila Ereru, dobila čudan let, De Hea nije mogao da ukroti tu parabolu - 1:0.

Tri minuta kasnije klasičan nokaut, danas odlični Aleks-Okslejd Čemberlejn je probio po desnom boku, usledio je centaršut, a bivši napadač Junajteda Dani Velbek zakcava glavom loptu pod prečku za 2:0.

Bila je to sedma Oksova asistencija u tekućoj sezone, upisao ih je više nego u prethodnih pet sezona zajedno.

Do kraja je Vejn Runi bio najagilniji u pokušajima da vrati 'Đavole' u igru, ali nije urodilo plodom. Mogao je debitant MekTominaj da postigne počasni gol za goste u nadoknadi, Petr Čeh to nije dozvolio.

Arsenal je ovom pobedom prišao Mančester Juanjtedu na dva boda zaostatka, uz to ima i meč manje, pa i dalje postoji nada da će se Liga šampiona i naredne sezone gledati na 'Emiratima'.  

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

124 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
WengerOUT
Monday, 08.05.2017
08:53

Sezona porušenih tradicija.nVenger tuko Murinja, kokoške završavaju iznad Arsenala, Sanderlend se ne izvlači od ispadanja. Još kada bi se na leto porušila tradicija da Arsenal ne kupuje vrhunskog napadača, đe bi nam kraj bio.

avatar
Gaucho10
Monday, 08.05.2017
00:08

#Wengerin? 😂

avatar
Ogist Kont
Sunday, 07.05.2017
23:25

Konačno je Venger utišao Murinja. Bilo je vreme, posle toliko godina.....

avatar
mak_juventino
Sunday, 07.05.2017
23:11

Ostalo je samo da izgubi i finale LE , onda mu nema spas !!!

avatar
Alex DeLarge
Monday, 08.05.2017
19:42

Tesko on gubi finala, pogotovo protiv ovako neiskusne ekipe kao sto je Ajaks... A i na stranu sve to, Junajted je previse ozbiljan klub da tako menja trenere. Meni se licno nije svidjao nacin na koji je Mojes oteran, a kamoli da tako najure Murinja kojeg su pustili da se bukvalno za sve pita i dali mu kofere sa parama, da kupuje sta hoce. Previse je druze para po sredi da bi se tako lako davali otkazi...

avatar
Don Silvio
Sunday, 07.05.2017
23:04

Ako Arsenal bude imao zavrsnicu kao prosle sezone igra sigurno ls

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 07.05.2017
23:02

Ja ne znam sta ovdje nije jasno barselona odmara igrace za ls pa izgube utakmicu. Isto uradi i bajern iz minhena pa niko ne pise za njih sto su itd jednostavno junajted je tim sa najvise odigranih utakmica ove sezone a ruku na srce i nemaju neki roster usled povreda i lose formw nekih igraca. da je Mou tvrdio drugacije pa kiksno pa da ga napadnu ali covjek je i prije selte rekao da mu fokus na LE a da ce u zadnjem kolu dobiti priliku mozda i tim od nikija bata. Jer ako se junajted plasira u finale opet bi tu zadnju utakmicu junajted morao pustiti protiv c.palasa jer samo lud bi covjek isao sa najacim timom tu a onda za 3 dana igrao finale. Treba samo razmisliti jer nema logike i ne moguce je sada igrati na dva fronta jer je vec sezona na kraju i igraci su premoreni i skloni povredama.

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 08.05.2017
01:07

Razumem ja to sve ali uporedi ovaj Mancester sa Murinjom i onaj recimo od doba sa Fergusonom pa mi reci da je to tebi isti klub?! Koliko je Manu pao u igri, formi, reputaciji je prosto strasno. Od kluba koji je gazio sve redom bez obzira da li je igrao vise ili manje utakmica, pa igraci su se povredjivali i ranije pa nije bio izgovor je dosao na nivo da strepi kad igra sa jednom Seltom, da ne moze da poveze dve pobede u PL i da ga pobedi nikad gori Arsenal. Nema izgovora, ne! Iako Mutinja cenim jednostavno nije za Junajted i ima jos jednu sezonu u klubu dok ne dobije nogu.

avatar
ADIS-M-UNTD
Monday, 08.05.2017
16:14

Jedan je ferguson kratko i jasno i suludo je traziti fergusona u bilo kojem.drugom treneru

avatar
Povratak_Otpisanih
Sunday, 07.05.2017
22:37

ManUtd kanta sarafa.

avatar
Rekobica
Sunday, 07.05.2017
21:22

Smesno je sta se ovde sve komentarise...Prvo odbrane junajteda bez cetri standardna Blinda,Valensije,Baija,Roha ili Soa, pa onda nema pogbe, nema ni ibre povredjenog nazalost...tako da se vidi da je murinju u glavi jedino da se ekipa odmori do cetvrtka i zavrsi zapoceti posao..vidise da mu je odbrana prioritet kako ne bi primi gol i kako bi se zavrsilo na sto bolji i laksi nacin, ato je i odbrana na postedi..A jos smesnije bi bilo da se murinjo dluci da juri LS preko Pl gde imas 3 jaka protivnika od cega su dva dosta jaca od selte i ajaksa..tako da iole pametan covek ce zakljuciti da ce junajted malte ne revialno zavrsiti Pl ...jer da je hteo mogo je da zaatvori utakmicu kao i protiv sitija ali mu to nije vise prioritet...

avatar
pancovilja88
Sunday, 07.05.2017
21:06

Ako osvojimo le onda je ok uspesna sezona ali ako se to ne desi najuriti posebnog i postaviti gigsa

avatar
Demir Ećo
Sunday, 07.05.2017
20:40

Vidim stucnjaci kazu prva postava Junajteda. Dzojs, Smoling, Mata (tek oporavljeni), Tuanzebe debitant. Nema Bejlija, Pogbe, Valensije i Rasforda(usao u 60.i nekom minutu) koji su odmarali i koji su uz Hereru najbolji igraci Junajteda i jedino pozitivno ove sezone. Usredsredili su se na LE, da su uzabrali i jedno i drugo takmicenje to bi bio mac sa dvije ostrice. Tako da realno gledano, da je Murinju od ovoga nesto zavisilo tesko da bi bio ovaj rezultat.

avatar
amigo999
Sunday, 07.05.2017
22:22

Odmaraju se za utakmicu godine protiv Selte...A i odgovara liga evrope Mancesteru, tamo im dobro ide...U LS nalete na Bazel pa se obrukaju....Posebni je kralj...

avatar
Z
Sunday, 07.05.2017
20:36

Nije bas adekvatan naslov, obzirom da je svima jasno da MU cilja LE kao ulaznicu za LS

avatar
Sunday, 07.05.2017
20:29

Наслов сте дефинитивно омашили, не знам шта је вама, али добро.nЗаслужено изгубљена утакмица. А није ни чудо. Мурињо је пробао на срећу, као са Челсијем, са готово другим тимом, без главних играча. Пораз је одраз чувања играча за Селту. Идемо даље, ГГМУ!

avatar
Petar Pan
Sunday, 07.05.2017
20:21

Svaka cast navijacima Arsenala na zasluzenoj pobedi , bili su bolji protivnik danas . Murinjo je valjda skapirao da pojedinci ne mogu da igraju u Unitedu , drago mi je da ima jos 3 utakmice da da sansu nekim igracima da se dokazu u ligi , posto je digao ruke od prvenstva u proslom kolu kada smo remizirali protiv Svonsija . Sacuvao je danas Pogbu , Valensiju , Rasforda , Baia , za Seltu :D

avatar
Pukovnik
Sunday, 07.05.2017
20:05

Taktika da ne primimo a ako damo damo ovaj put nije uspjela. Navijaci treba da se pobune i otjeraju Murinja, ovo je sramota, ali zapravo nije ni Murinjo toliko kriv koliko su krivi oni koji su ga doveli.Mancester je napadacki klub, upravo mu je to i donijelo popularnost i veliki broj navijaca, gledati ih kako je glavno da ne prime gol je zaista tuzno.

avatar
Real21
Sunday, 07.05.2017
19:43

E o ovome sam pisao kad je utd pobedio seltu... sta bi tek radili juve ili real pa cak i atletiko ovom junajtedu

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 07.05.2017
19:59

Decko Junajted je igrao utakmicu pre 3 dana, a igra opet za 4 najbitniju, a arsenal je odmarao, ovo je skroz nebitno i sam Murinjo je izjavio da se fokusira na LE, tako da ne lupajte gluposti vise, sto bi umarao igrace na nebitnoj utakmici...

avatar
saandokkan
Sunday, 07.05.2017
20:16

Sta je to Ars ucionio Junajtedu? Onaj prvi gol 1u1000000, malo voda u usi i dade onaj velbekcic 2gi. Utd doso da pegla i cuva gol. Da prvi nije uso nako nikad ne bi

avatar
Sunday, 07.05.2017
19:41

ubile ih topđije

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Sunday, 07.05.2017
19:41

Svi što pričaju da je Murinjo izveo slab sastav neka pogledaju kakav je Arsenal izveo sastav. Holding, Kosjelni i Monreal u odbrani.

avatar
Stefan Jurisic
Sunday, 07.05.2017
19:37

Cestitam igracima Arsenala i navijacima takodje...Nadam se da ce United osvojiti LE,ali tesko jer Ajax igra fenomenalno.Falio je Pogba Unitedu u veznom redu mnogo,ali sta da se radi idemo dalje. GGMU!!!

avatar
Leonida
Sunday, 07.05.2017
19:35

Arsenalu je potrebna pobeda i ostvarili su je. Koliko nedostaje Santi Casorla Arselnalu to je nemoguce on je mozak ekipe.Sanceza mi zao jer nema sa kim da igra Ozil najgori igrac mnogo je lenj i ne trci mnogo.Sa druge strane De Hea pokazao klasu ali ne moze sve sam pohvalio bi i ovog tinejdzera na desnom beku uopste se nije uplasio

avatar
gunner11
Sunday, 07.05.2017
19:33

Odlicna utkmica i zasluzena pobeda .Pre svega bih pohvalio Ceha koji je branio odlicno ,Ox maestralan ,Remzi u prvom poluvremenu katastrofa ali u drugom je dominirao ,Xhaka odlican treba mu samo bolji partner na sredini i igrace jos bojje .

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Sunday, 07.05.2017
19:26

Važno da je Murinjo sačuvao svoj ego jer ima spreman izgovor.

avatar
mrancic
Sunday, 07.05.2017
19:11

Ko je to igrao u rezervnom timu Murinja?De Hea,Darmian,Džons,Smoling,Erera,Kerik,Mihtarijan,Marsijal,Mata,Runi?od njih deset samo Kerik je reprezentativac sada ili je bio.Oterani su mlađi igrači od nemoćnog Kerika:Ćićarito,Velbek,Evra pa sad uvode Lingarda da spasi utakmicu.U prošloj je glavu tresao Pogba,danas De Hea.Neće još dugo u Junajtedu.Hoće ljudi pobede i titule.Da se ne brane ko miševi od Halla,Barnlija,Vba,Svonsija.....Neće Junajted skoro u Evropu ili će jadno proći.Zamislite meč Junajteda protiv Reala ili Barse.Smešno!Isto važi za Liverpul.Do juče sam podržavao Murinja ali bez obzira na LE treba sad početi pregovore sa Blanom ili drugim nekim trenerom.Poraz od takođe jadnog Arsenala je bio danas više nego sraman.Videće se u sredu protiv Sautemptona.A Junajted je i ove godine 5. Ili 6.

avatar
MANUTD
Sunday, 07.05.2017
20:15

Secas li se kako je Aleks Ferguson igrao protiv Barselone u onih par navrata?

avatar
Rekobica
Sunday, 07.05.2017
21:09

Ti nemas uopste obektivno misljenje o celoj situaciji..kudis murinja a ni sam ne znas zasto...Zasto je poraz od arsenala sraman ako ljudima nije trenutno bitna Pl jer je mnogo tezi put preko nje do evrope nego preko LE..Zaboravljas da je ta ekipa odigrala pre tri dana mec protiv selte tako da nije isto igrati na dva fronta ili se samo fokusirati na PL...Uz to taj murinjo iako je izgubio opet je imao uspesniju sezonu od vengera tako da je smesno porediti njega i vengera koji ne ume da odigra sa ekipom kad treba i upravoce on ostati najkracih rukava jer nece igrati LS a juejted ima velike sanse preko lige evrope sto im je i prioritet..Uz to ovo sto je izaslo na teren nije murinjova ekipa..jer u njoj je igralo 10 igraca od njegovih prethodnika, sem mhtarijana..kad dovede nakon leta igrace po njegovom ukusu i skocka ekipu od prvog do zadnjeg videce se uspesi..Sto je najbitnije ovde ti je murinjo kuvar koji treba da napravi jelo od 4 dobre i 7 losih namirnica i on to rad najbolje sto moze jer lako je naslediti dobru ekipu i praviti sa njom rezultate..covek je imao jedan prelazni rok i izvukao je najbolje od ove ekipe...sledece sezone moze samo biti boje..

avatar
RvN10
Sunday, 07.05.2017
19:10

Ako se ovo zove oducavanje od fubala,zapitam se sta je zapravo oducavanje od fudbala?? Junajted igrao supertesku utakmicu pre 3 dana(Arsenal odmarao),usao u ovu utakmicu bez 4 kljucna igraca(Arsenal u full sastavu) Junajted imao 2-3 dobre sanse,Arsenal takodje. Da je Arsenal dobio sa 4:0 i da su resetali po golu Juanjteda konstatnto to bi bilo oducavanje od fudbala. Jeste Arsenal zasluzio pobedu,ali ni blizu da je Ars unistio Junajted.Ako cemo realno,utakmica je bila ispod nivoa.

avatar
Arsenal4ever
Sunday, 07.05.2017
20:08

Arsenal u full sastavu???nSta je tebi ahahaha

avatar
RvN10
Sunday, 07.05.2017
23:20

Arsenal nema jaci sastav od ovoga trenutno,Ili ti mislis da jos igraju Anri,Viera,Berkamp i Pires...nMozda Mustafi umesto Holdinga,ali i to je pitanje ,jer je mali 2x bolji .

avatar
Roj Kin 16
Sunday, 07.05.2017
20:55

Isto sam i ja rekao, ali ne treba obraćati pažnju na navijače Liverpula i Čelsija. Brzo će oni nazad u rupe..

avatar
Strahinja
Sunday, 07.05.2017
19:06

Zasluzena pobeda Arsenala u veoma dosadnoj utakmicu danas. Jos dosadnije komentarisanje ostrascenog Gojka Andrijasevica. Covek toliko veliča MU. iako oni nikad bledji i totalno nezainteresovani za meč.

avatar
Sunday, 07.05.2017
19:05

Hahaha kakav cas? Murinjo jedva sastavio ekipu a vi pricate o jednom casu.

avatar
Kico14
Sunday, 07.05.2017
19:11

Hahaha jedva sastavio ekipu? maltene najjaci tim izuzev 3 igraca,minimum toliko je i nama falilo. Oduvali bunker junajted

avatar
mrancic
Sunday, 07.05.2017
21:02

Svi sem Kerika reprezentativci ili su bili.Oterati to bre sve letos ili prodati .Runi kada je Mojes vodio Junajted ucenjivao klub,dobio 300000 nedeljno.Sa loptom ne može da se sastavi.Zbog čega je kupljen Mihtirijan?Kako se on uklopio?Koga Kerik povezuje iz odbrane u napad.Ko iz Junajteda daje golove preko 16 metara.Koliko je ona bedevija Džons pauzirao u dve zadnje sezone?Navijač sam kao i ti ali ovo je erozija ugleda.Mučno mi je više da gledam.Kako će tek biti kad ojačaju Siti,Liverpul,Everton i Arsenal.Junajted ne može kupiti ceo tim a treba mu najmanje 5 pojačanja.I da li će pod Murinjom uopšte i dalje napadati kad daju jedan gol?I da li će moći da uzvrate kad prime gol?Ove se sezone to nije desilo.

avatar
Sunday, 07.05.2017
20:16

Ibra, Pogba, Felaini, Blind, Valensija, Baji... pola ekipe im nije igralo. Ne navijam za njih ali oni nisu igrali sa startnim timom.

avatar
MANUTD
Sunday, 07.05.2017
20:14

3 igraca? Ibrahimovic, Roho, So, Blind ( trenutan status je da je prva postava jer su Smoling i Dzons van forme), Baji, Pogba, Valensija. Da ne pricamo da je na ovoj utakmici odmarao i Rasforda koji svakako ima prednost u odnosu na Runija i Marsijala.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 07.05.2017
19:58

O cemu pricas ti bre? U cetvrtak igramo najbitniju utakmicu, koga boli briga za ovaj nebitni mec, da smo hteli da ubacimo Pogbu, Rasforda i Baija razbucali bi smo vas, i onako ne mozete da se sastavite...

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Sunday, 07.05.2017
19:40

Baš tako, pa Arsenalu su u odbrani igrali Holding, Kosjelni i Monreal.

avatar
Djordjo COYG
Sunday, 07.05.2017
19:37

Taj jedva sastavljen tim jebskuplji od Arsenalovog kompletnog :)

avatar
Sunday, 07.05.2017
19:04

Заслужено изгубљена утакмица. А није ни чудо. Мурињо је пробао на срећу, као са Челсијем, са готово другим тимом, без главних играча. Пораз је одраз чувања играча за Селту. Идемо даље, ГГМУ!

avatar
Igors Stepanovs
Sunday, 07.05.2017
19:03

Konacno malo muski da odigraju.Samo da se ovom pobedom ne zaboravi sve ove sezone sta je bilo...

avatar
A.Shevchenko 7
Sunday, 07.05.2017
19:02

Bio je red posle 15 utakmica u ligi lol. Arsenal ako pobedi sve do kraja moze do LS, Utd naravno mora kroz LE najpametnije.

avatar
NemanjaLFC
Sunday, 07.05.2017
19:28

Liverpul se pita, ako i Liverpul i Arsenal pobjede sve do kraja,Lfc ce imati bod vise.. e sad s obzirom na ovakav traljavi Liverpul i na Arsenal sa jos 4 tekme u 2 sedmice bog zna sta ce biti

avatar
Rekobica
Sunday, 07.05.2017
21:11

Junajted je se odrekao PL , jer je nemoguce vuci na oba fronta sa dosta povreda..svako pametan bi se odlucio na laksi i kraci put...

avatar
Otac
Sunday, 07.05.2017
19:02

Arsenal ima sanse za 4 mesto! Liverpul moze lako da se oklizne protiv vest hema, ali arsenal nema pravo na kiks naravno

avatar
Jerome Drake
Sunday, 07.05.2017
19:01

Kakva je ovo igra? Marsijal decko umislio da je najveci dribler sveta a i sire. Runi nije vise ni prosek.Ej Mata sam ispred gola a on sebican. Smoling-rupa. Mata-ne postoji(iako mi je omiljen). Darmjan-limitiran. Kerik jedino tu nesto zna,a bogami vezni red tanak. Ovaj Tanzebe-nije los, afanzova slabo. Desna strana slabo, Mati falio Valensija

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Sunday, 07.05.2017
19:27

Navedi mi jedan primer kad je Marsijal zapravo imao pomoć saigrača na Arsenalovoj polovini?

avatar
lonchy2909
Monday, 08.05.2017
10:02

Pa Marsijal i jeste najbolji dribler u cijeloj Engleskoj ligi. Jedini bolji kojeg sam ja gledao je Karasko.

avatar
pepyslav
Sunday, 07.05.2017
18:59

Po naslovu bi se reklo da je Arsenal odigrao izuzetnu utakmicu, a realnost je drugacija, da je protivnik bio iole zainteresovaniji, verovatno bi lako dosao do gola....odbrana Arsenala je zaista losa, bice interesantno videti kako ce izgledati tim iduce sezone, bez LS i uz odlazak najboljih igraca....United bi trebao da proda Smallinga, kad god on igra, ekipa prima golove, obicno njegovom zaslugom....Martial veliki potencijal, ali zainteresovanost 0, kao i Ozil ove sezone....takodje tesko je ocekivati Rooneya na visokom nivou ponovo....Mkhtaryan i Mata kao i obicno bez uticaja na igru....

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 07.05.2017
18:59

Hahah profesor venger, OVO JE TOTALNO NEBITNA UTAKMICA, kao i postava koju je izveo Murinjo, rekao je da je odustao od PL i da se okrenuo samo na LE, tako da sam znao da arsenal dobija ovo..IDEMO PO LE !!! GGMU

avatar
Luis Suarez1
Sunday, 07.05.2017
19:22

Srecno u LE, da je osvoje PA ponovo u LS.

avatar
lonchy2909
Monday, 08.05.2017
10:05

Hvala. Gledao sam preksonoc film generacija 92, tacno da se najeziz. Ono cuveno finale iz 99 je igrano na kamp nou. Bilo bi lijepo opet se sresti sa Barsom na tom stadionu.

avatar
Chelseamacedonia
Sunday, 07.05.2017
19:26

U Englesku nema nebitni utakmica, ovo je bi Derbi , preveduvac naucio sta je fudball, Buss taktika propao a?

avatar
(anti)talentovan lik
Sunday, 07.05.2017
18:59

Ne zna se ko je gori u borbi za top 4.

avatar
Martial999
Monday, 08.05.2017
14:25

Vi ste izborili top4, realno katastrofa ste bez Manea...

avatar
_MUFC_
Sunday, 07.05.2017
18:58

Zaslužena pobjeda Arsenala! Mančester je tek počeo da igra poslije primljenih golova.Drago mi je što su šanse dobili Tuanzebe i MekTomani i što je odmarao igrače za bitniju utakmicu u četvrtak.Tuanzebe je danas odigrao odlično.Na drugoj strani Aleks Okslejd-Čemberlejn sa 2 asistencije najbolji igrač kod Arsenala i najbolji igrač na meču.Idemo sad protiv Selte da ovjerimo prolaz za finale.GGMU!

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 07.05.2017
18:58

Hahah naslova pa iz aviona se vidi da je junajted u mislima sa seltom jednostavno su bezvoljno igrali dok sa druge strane je ovo arsenalu posljedna karta za LS. Kratko junajted ne motivisan izasli da odrade utakmicu sa druge strane arsenal motivisan jer nisu imali pravo na kiks. Liverpulu bi najvise odgovarao x da je bio izbacili bi arsenal iz utrke a junajted bi svakako sam sebe izbacio jer kao sto je Mou i najavio i zadnje kolo igra sa rezervama posto mu je za tri dana i to finale ali se prvo mora selta zavrsiti.

avatar
Стерлинг Арчер
Sunday, 07.05.2017
18:57

E to je prava priča, kad tri kola pred kraj ne znaš dva tima koja će u Ligu Šampiona

avatar
Adnan
Sunday, 07.05.2017
18:57

Poraz koji nimalo ne boli,ekipa se je odmorila,neki igraci su dobili priliku nakon duze ozljede...Ovako nastaviti u ligi,skoncentrisati se samo na ta 2 meča EL i osvojiti je.

avatar
Chelseamacedonia
Sunday, 07.05.2017
19:28

Da nije bolelo ne bi pisalo uopce komentar.....boli te itekako

avatar
äxwell
Tuesday, 09.05.2017
13:41

Nemoj samo da vam se ovo vrati pa na penale izgubite od Ajaxa...Lopta je okrugla, sve je moguce...Ne bi vam bio u kozi kada bi se desio taj scenario..

avatar
REY_DE_EUROPA
Sunday, 07.05.2017
22:48

totalna inferiornost mancestera u odnosu na celzi se super vidi u eliotovom komentaru... pazi, celzi sampion engleske, a on broji suteve u gol i to mu je vrhunac sezone :)

avatar
Elliott Roger
Sunday, 07.05.2017
20:47

Bez šuta u okvir gola..

avatar
Kajzer
Sunday, 07.05.2017
20:22

Baš si mu šuknuo, sto bi rekle sportskenet na vesti o transparentu.

avatar
Nudzeim1983
Sunday, 07.05.2017
18:57
avatar
gunner 85
Sunday, 07.05.2017
18:57

tako je borba do kraja pobediti sve preostale utakmice pa sta bude .... cini mi se da je odbrana malo bolja u ovoj formaciji sto je dosta zanimljivo.

avatar
lonchy2909
Monday, 08.05.2017
10:10

Cestitke na pobjedi, ali ste vi mnogo losi da bi dobili sve tekme do kraja. Izgubili ste 5 od zadnjih 6 gostovanja, tako da ne znam cemu euforija. Bolje bi vam bilo da igrate dogodine ligu europe, i da malo poboljate roster, pa da zaigrate za 2 sezone dobar i ozbiljan fudbal. Ovako ovo ne lici na ozbiljan Arsenal, a i Junajted mora jos proci dosta stvari da bi bio ozbiljan takmac u Ligi sampiona. BOLJE JE NE IGRATI, NEGO SAMO ONAKO REDA RADI BITI U NJOJ.

avatar
Chelseamacedonia
Sunday, 07.05.2017
18:57

Preveduvacu nisi u Chelsea da pobedish Arsenal kad god zelis, sad ti je jasno u koji si se klub sapleo u propalom dinastijom.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 07.05.2017
19:37

Vazno da smo vas razbili i da niste imali sut ka golu, ovo je nebitna utakmica za nas skroz..Idemo na LE :)

avatar
Chelseamacedonia
Sunday, 07.05.2017
22:25

Mislis na onu 4:0 ili 1:0?

avatar
kzs.mufc
Sunday, 07.05.2017
21:08

Koliko je tebi bola,suza naneo taj Junajted,čoveče..kad samo o njemu pišeš.nSuzama se vatre ne gase.

avatar
NIKE
Sunday, 07.05.2017
18:57

I tako je United u nevjerovatnoj seriji bez poraza stigao sa 6og na 6to mjesto:D Dok je Mou bio trener chelsea svi su govorili da igramo najružniji fudbal, a ja sam ga nekako branio, valjda sam gledao subjektivno, ali sad kad vodi drugi tim, tačno objektivno gledano united uz WBA igra najružniji i najdefanzivniji fudbal u ligi, pa jedan Burnemut je dao više golova od trolejbusa, mislim da su svi neutralni danas navijali da Arsenal dobije meč.

avatar
Sunday, 07.05.2017
19:29

nije ti smetao defanzivan (bunker fudbal) kad je Celsi osvojio LS 2012 gde su se i protiv Barse i protiv Bayerna svih 11 igraca Celsija zavukli u svoj kazneni prostor.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 07.05.2017
19:37

Vazno da smo vas razbucali i da niste imali sut ka golu :D

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 07.05.2017
18:56

U duelu dva katastrofalna tima pobedio je manje losiji .

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 07.05.2017
19:36

Vazno da smo vas oducili od fudbala i da niste imali sut ka golu :D

avatar
Arsenal4ever
Sunday, 07.05.2017
20:14

Sta lupate dislajk kad je sve u pravu covek

avatar
Gorčilo
Sunday, 07.05.2017
18:56

Mislim da se Junajted ovim porazom pomirio sa 4. mestom. Sada se Arsenal vratio u igru jer jer ima do kraja 4 meča da odigra. Imaju 63 boda, a ako dobiju sva 4 meča imaće 75 bodova. Što znači da bi Liverpul ako želi LŠ morao da pobedi Vest Hem i Midlsboro što je teško ako uzmemo u obzir kako igramo. Sa obe pobede mi smo mirni u svim kalkulacijama. Nadam se bar jednom kiksu Arsenala. Imaju ne baš laka gostovanja Sautempton u sredu a onda u subotu Stouk na Britaniji, a kod kuće Sanderlend i Everton.

avatar
Roj Kin 16
Sunday, 07.05.2017
18:55

Inače, Tuanzebe je dosta dobar bio, mada se vidi da je štoper jer ga nema uopšte u napadu, ali sve u svemu solidno..

avatar
Adnan
Sunday, 07.05.2017
19:23

Tuanzebe debituje prvi put 90 minuta,na poziciji koju ne igra protiv Sančeza i odigra bolje od Smolinga i Dzonsa.

avatar
Roj Kin 16
Sunday, 07.05.2017
20:58

To kažem, odličan je bio u defanzivi, biće igrač od njega, ali teško desni bek, mada su možda trema i taktika dovele do toga da ne može da pokaže šta zna u napadu..

avatar
Chelseamacedonia
Sunday, 07.05.2017
19:30

bio je kllasa, vez ga trazu Real, Barca, Bayern Juve....

avatar
rossoneroug
Sunday, 07.05.2017
18:54

Bolji Arsenal... Svaka cast Sancezu stvarno je klasaa ... kakve pasove salje to je strasno

avatar
lonchy2909
Sunday, 07.05.2017
19:12

Sances ti se danas nije vidio na utakmici. Bio je apsolutno nevidljiv. Ja ne znam sta si ti gledao, ali od svih igraca Arsenala, on se vidio jedino bez lopte kada je galamio u par navrata na saigrace.

avatar
Roj Kin 16
Sunday, 07.05.2017
20:56

Tuanzebe ga je stavio u džep.

avatar
rossoneroug
Sunday, 07.05.2017
19:38

Hahahahha nije se vidio ? To sto nije dao gol ili asistirao ne znaci da se nije video ... Pa jesil ti vidio kakve je on pasove slao i sve .. vidi se da je klasa u odnosu na ostalee ..

avatar
vojin denic
Sunday, 07.05.2017
18:54

Smorinjo je isao na bod kao sto ide uvek svi su pricali da ce Venger ici na bod. ovakav Arsenal ih dobio lagano.

avatar
MANUTD
Sunday, 07.05.2017
20:10

Ovakav Arsenal? A Junajted je u bio u punom sjaju sa postavom je l'? :D

avatar
vojin denic
Sunday, 07.05.2017
22:02

Arsenal koje je ove sezone ocajan i bedan a igrace necu da komentarisem.

avatar
L F C
Sunday, 07.05.2017
18:53

Hvala arsenalu i vengeru sto su nam produzili nadu i malo poboljsali status za LS. Cestitke gunerima na pobedi.

avatar
Gorčilo
Sunday, 07.05.2017
19:09

Za nas bi možda najbolje bilo da je ovo završeno nerešeno. Ako Arsenal dobije sve 4 a mi bar u jednoj kiksnemo u ove 2 možemo reći zbogom LŠ.

avatar
L F C
Sunday, 07.05.2017
20:14

Pa dobro i ovo nije lose. A sto se nas tice ako klop shvati neke stvari i napravi neke izmene mozda dobro prodjemo. Mada znajuci nas nista nije sigurno i lako.

avatar
Carina_11303
Sunday, 07.05.2017
20:08

Ako ne možete da pobedite dve poslednje utakmice da bi usli u LS, onda i ne treba da udjete u LS!

avatar
Roj Kin 16
Sunday, 07.05.2017
18:53

Kakav čas? Jeste li gledali utakmicu? Bolji jesu bili, ali ovo je bila utakmica na nivou VBA- Barnli.. Osim onih par šansi u prvom poluvremenu nije bio dobar fudbal. Džaka dao onaj srećan gol i tu je Junajted odmah pao, to su iskoristili da daju još jedan. Čestitam navijačima Arsenala, zaslužena pobjeda, a nama je četvrtak bitniji.

avatar
Sunday, 07.05.2017
18:53

posle toliko vremena konacno da specialist in failure dobije Josea

avatar
djolelfc
Sunday, 07.05.2017
18:51

Мурињо пола тима одмарао за ЛЕ.

avatar
Sunday, 07.05.2017
18:50

hahahaha BOOM,https://www.youtube.com/watch?v=72xRZ4FF1IQ