"Profesor" nahvalio maestralnog Aleksisa

Autor: Beta Beta
subota 03.12.2016.
23:59
Izvor: Beta

Trener Arsenala Arsen Venger pohvalio je danas igru svog fudbalera Aleksisa Sančeza, koji je za 14 minuta utakmice sa Vest Hemom postigao "het-trik".

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Arsenal je večeras pobedio gradskog rivala Vest Hem sa 5:1, a Čileanac je postigao tri gola. U strelce su se upisali još Mesut Ozil i Aleks Okslejd-Čemberlejn, dok je jedini gol za Vest Hem postigao Endi Kerol.

"Mislio sam da će mu trebati neko vreme da 'udje' u utakmicu, ali on je borac, on je pobednik, on je elegantan igrač i može da vam prikaže nešto posebno. Sančez je bio izuzetan. Nema mnogo fudbalera koji mogu da driblaju tako brzo, a ni takvu tehniku", rekao je Venger, preneli su britanski mediji,

Arsenal se posle večerašnje pobede popeo na drugo mesto na tabeli sa tri boda zaostatka za vodećim Čelsijem.

"Igrali smo ubedljivo i postigli veliki rezultat. Mislim da imamo jak i dobar niz i moramo da ostanemo psihički jaki da ga nastavimo i budemo koncentrisani na svaku utakmicu", dodao je francuski trener.

Arsenal će u utorak igrati u Švajcarskoj protiv Bazela u Ligi šampiona, a u subotu u Premijer ligi dočekaće Stouk.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Devile
Monday, 05.12.2016
01:40

Доминира чилеанска дога. Похвалио бих одбрану,посебно човека са великим срцем,огромним Габија Паулисту. Такође и Окса,само настави тако,има момената својих,неких његових бубица,али ми делује да ћемо имати одличан леви бок,ако он одржи форму. Хвала Џеку Вилширу што је помогао да будемо други,и Венгеру што му је понудио нови уговор!!! Каман ју ганерс !

avatar
Devile
Monday, 05.12.2016
01:32

Чилеанска дога доминира,браво Алексисе.. Похвалио бих Окса,дечко игра лепо,труди се,има неких својих момената,али уклапа се,напредује. Озил мора да се пробуди из сна у који је упао.. Све честитке за човека који игра срцем за клуб,а такође то срце му је заиста огромно,притом игра на позицији која,није његова природна,браво Габријеле. Хвала Џеку Малбору Вилширу што смо други.. Једва чекам да се врати. Профа му је понудио уговор...

avatar
Lazar Mandic
Sunday, 04.12.2016
12:38

Ja verujem u Arsenal ali isto tako vidim da su Liverpul i Chelzi bas zagrizli za naslov najboljeg... Pa pored Sitija i Pevaca bi ipak ova tri tima stavio kao najozbiljnije ali ih u trci za titulu ima 5... Bez da shvatate licno fanovi Junajteda ali ove sezone ubodite Ligu Evroe i puna kapa... Pozz

avatar
Sunday, 04.12.2016
09:46

Vendela Aleksisa?

avatar
Freddie Ljungberg
Sunday, 04.12.2016
02:22

Sancez sjajan standardno, ali pohvalio bih Cemberlejna koji se konacno igrama izborio za prvih 11 i iz utakmice u utakmicu je sve bolji, svidja mi se kako igra, skoro svaka utakmica ili gol ili asistencija. Samo tako nastavi Ox, da vidimo potencijal o kom se pricalo, kad se Santi vrati idemo jos jace. COYG!

avatar
Sunday, 04.12.2016
02:11

Arsenal samo da bude konstantan i da pregura februar su najveci problemi koje ima. Prvi deo sezone razvale, cesto, imaju i odlicne utakmice, ali onda dodju povrede, onda februar i op ode mast u propast. Aleksis je vrhunski igrac sigurno jedna u 3 najbolaj u ligi.