Primera - Valensija šokirala Viljareal, debitovao Zaza!

Autor: Nikola Miloradović
subota 21.01.2017.
22:35
Izvor: Sportske.net

U okviru 19. kola španske Primere, Viljareal je ugostio ekipu Valensije.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Šestoplasirani tim Primere je ugostio posrnule "Slepe miševe" ali domaćin je ostao bez ijednog boda.

Na kraju na stadionu u Viljarealu, koji je nedavno dobio novo ime "Estadio de la Keramika" (Estadio de la Ceramica) 0:2 (0:2) za goste sa "Mestalje".


Viljareal je čini se bolje otvorio meč, Pato je imao jednu dobru šansu ali je njegov udaraca sa ivice šesnaesterca otišao pored gola Dijega Alveša.

Igrao se 35. minut, kada su domaći navijači ostali zatečeni. Nani je nakon par driblinga ubacio dobru loptu u "srce" kaznenog prostora Viljareala, odlično se snašao mladi Soler, koji je tako postigao svoj prvi gol u dresu Valensije.

Samo sedam minuta kasnije, novi šok za domaće navijače. Serhio Asenho je pokušao da predribla Santija Minu, ovaj mu je ukrao loptu i smestio je u mrežu iza njegovih leđa.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a u nastavku je usledila opsada gola Dijega Alveša.

Ipak, Brazilac je uprono izlazio na kraj sa svim šutevima igrača domaće ekipe, sačuvao je svoju mrežu do kraja, te je tako Valensija upisala vredan trijumf.

U 81. minutu u igru je ušao i novi napadač Valensije Italijan Simone Zaza, koji je tako debitovao u dresu "Slepih miševa" ali i u Primeri.

Viljareal ostaje šesti sa 31 osvojenim bodom, dok je Valensija skočila na 15. mesto sa 19 bodova.

"Žuta podmornica" je u seriji loših rezutata, šesti put zarednom nisu trijufovali (treći put u Primeri), dok je Valensija najavila neke bolje dane, kako su u prethodnom kolu savladali i ekipu Espanjola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HHadzimontagic
Sunday, 22.01.2017
10:20

Valensijo razvali Real, razvali Real najvecu prevaru od ekipe u zadnjih 10godina. Razvali Zidana kao sto je razvaljen Anceloti. Jer se Zidan hvali LS, jer Real nije postigao nijedan gol u finale LS, misli regularan gol nisu postigli a hvale se LS. Isto kao sto se hvali Anceloti kad je 93min. postigao gol a Atletiku nisu igrali Kosta i Arda.

avatar
Goran.984
Sunday, 22.01.2017
00:34

Po imenima valensija ima jako dobru ekipu

avatar
World is.... REAL
Saturday, 21.01.2017
23:54

Ako uprava Valensije ne dozvoli Vorou da bude konacno trener Valensije (ne samo privremeno resenje) treba Lima izbaciti odmah iz kluba. Voro je sjajan trener, poznaje Valensiju i vidi se dobar napredak u igri. Sem toga, ovo mu je vec druga pobeda, i polako ih izvlaci iz krize.

avatar
MSSZRMK
Saturday, 21.01.2017
23:47

Konacno Valensija belezi bolje rezultate steta za Viljareal polako ce zaostatiti za Atletikom.