Primera - Sud naložio da se igra za vikend!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.05.2015.
14:00
Izvor: Sportske.net

Rasplet u Primeri ipak bismo mogli da vidimo tokom vikenda pošto je španski Nacionalni sud pobio odluku o štrajku igrača i suspenziji prvenstva.

Beta/AP Photo/Kerstin Joensson
Beta/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Pretposlednje kolo španske Primere ipak će biti odigrano tokom vikenda pošto je španski Nacionalni sud pobio odluku Fudbalskog saveza i igrača vazanu za suspenziju lige i štrajk.

Fudbalski savez Španije suspendovao je takmičenje zbog pitanja TV prava a sindikat igrača podržao je odluku štrajkom.

Takva odluka dovela je u pitanje završnicu sezone u Primeri i rasplet po pitanju borbe za titulu, opstanak i mesta koja vode u evropska takmičenja.

Odlukom španskog Nacionalnog suda suspenzija je pobijena pa ćemo za vikend ipak gledati utakmice 37. kola Primere.

To znači da će Barselona kolo pre kraja imati priliku da overi šampionsku titulu ukoliko savlada Atletiko Madrid na "Visente Kalderonu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LuisSuarezFB
Thursday, 14.05.2015
15:17

Super... Spremni za proslavu titule u Primeri gde zadnjih godina dominiramo. Jos je i protivnik Atletiko i nema boljeg nacina nego protiv njih osvojiti titulu na njihovom stadionu kao oni prosle kod nas. A i da ne osvojimo tada, sigurno cemo u zadnjem protiv Deportiva tako da... Visca Barca !

avatar
StefaNN
Thursday, 14.05.2015
14:44

E moj Realeee, nista od titule ni ove godine.. :D

avatar
AdrovicEsad
Thursday, 14.05.2015
14:42

Znam da je mnoge ljubitelje fudbala iznenadilo to sto je Real na pragu da ostane bez trofeja. Jer kada neko nesto osvoji svi ga dignu u nebesa. Isto kao kladionicari kad jedna ekipa dobije odma je igraju sledece Kolo i padnu pa se cude i kazu namjesteno, neki misle da je Real namjesteno da ostane bez trofeja. Oni tako misle jer su zaboravili da je Atletiko osvojio Primeru, Oni su zaboravili kako je Real igrao protiv Bajerna u Madridu, Oni su zaboravili ko je hvalio Atletiku u finale LS i kako su dosli do 1:1: Oni se brane sa formom a zaboravili su da je Atletiko jahao Real kad je imao formu, da jahao je u super kupu, pa u ligi pa u kup kralja . SADA CU PONOVO DA PONOVIM AZBUKU: REAL NIJE VELIKA EKIPA IGRAJU KONTRA FUDBAL SA KONTRA IGRACIMA RONALDOM I BEJLOM: RONALDA MOZETE DA HVALITE DA JE BOGAT DA IMA MNOGO INDIVIDUALNUH NAGRADA I REKORDA,ALI NEMOJTE ZABORAVITI DA IGRA U NAJSKUPLJOJ EKIPI DA JE VELIKI SIROMAH U TROFEJIMA, SIROMAH ZA RAULA

avatar
Breaking Bad
Thursday, 14.05.2015
22:07

Nisi napisao da Real nema igru 5 godina.

avatar
Barça el honor
Thursday, 14.05.2015
14:09

Ocekivano,bilo bi neverovatno da su suspendovali 2 kola pred kraj pa neka se dogovaraju kad se zavrsi sezona

avatar
O\'Sullivan147
Thursday, 14.05.2015
14:03

Ajde Barso,iskoristite prvu mec loptu