Primera - "Slepi miševi" kolo vode!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.09.2014.
23:50
Izvor: Sportske.net

Ubedljivom pobedom nad Kordobom fudbaleri Valensije preuzeli su lidersko mesto na tabeli španske Primere iskoristivši tako remi Barselone na "Rosaledi" i činjenicu da su na pet utakmica postigli više golova od katalonskog kluba.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Poslednji susret petog kola španske Primere igran je na "Mestalji" gde je domaća Valensija ugostila povratnika u elitni rang takmičenja, ekipu Kordobe.

"Slepi miševi" su iskoristili "kiks" Barselone na "La Rosaledi", slavili rezultatom 3:0 (2:0), pa posle pet kola u španskom prvenstvu zauzimaju lidersku poziciju na tabeli sa istim brojem bodova kao Barsa i Sevilja ali sa više datih golova u odnosu na ova dva kluba.

Golove pogledajte OVDE!

Domaći su na vreme "otključali" vrata Kordobe, sa dva brza gola Alkasera i Gaje u 22. i 26. minutu stigli su do dva gola prednosti, a onda su konstantnim napadima u nastavku meča težili ka tome da postignu treći gol i tako preuzmu vodeću poziciju na tabeli.

Petnaestak minuta pre kraja susreta Žil je nesebično spojio Sofijana Fegulija sa golom a ovaj je snažnim udarcem u donji desni ugao gola Kordobe uspeo da postavi konačnih 3:0 čime je i "Slepe Miševe" poslao na čelo tabele.

Kordoba posle večerašnjeg poraza ostaje zakovana za dno tabele a kako sudeći prema prikazanom na "Mestalji" tu ekipu očekuje grčevita borba za opstanak u ligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke