Primera - Sandro prekinuo Barsino mučenje na "Madrigalu"!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 31.08.2014.
20:47
Izvor: Sportske.net

Barselona je pobedila u meču drugog kola protiv Viljareala koji je igran na Madrigalu golom Sandra u 82. minutu.

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

U startnoj postavi Barselone na večerašnjem duelu nije bilo niti Ćavija niti Inijeste, a ponovo su priliku dobili mladi Munir i Rafinja.

Do dvadesetog minuta Barselona je imala terensku inicijativu, ali bez nekih preterano izglednih prilika, dok je sa druge strane Viljareal propustio jednu dobru u 23. minutu preko defanzivca Ruiza nakon kornera.

Možda i najbliži golu fudbaleri Barse su bili nekoliko minuta nakon navedene prilike Viljareala, Mesi je izveo slobodan udarac, ali je lopta pogodila prečku i odbila se u polje. Dominirao je Mesi u tim trenucima, ali je ipak rezultat ostao nepromenjen.

Na samom početku drugog poluvremena Viljareal je imao sjajnu priliku. Kani je uputio opasan centaršut, Matje je zakačio loptu, a ona je zamalo ušla u njegovu mrežu, pogodila je stativu. Ostalo je, ipak, 0:0.

Spain Soccer La Liga

foto: Beta

Nejmar je dobio priliku prvi put nakon povrede u meču četvrtfinala Svetskog prvenstva protiv Kolumbije, igrao se 60. minut.

Nekoliko opasnih napada imala je Barsa u tim trenucima, ali bez promene rezultata. Mesi je kreirao prilike svojim saigračima, ali niko nije uspeo da savlada golmana domaćih.

Petnaest minuta pre kraja još jedna dobra prilika za Viljareal. Pina je odlično šutirao levom nogom u donji levi ugao golmana Brava, ali je lopta ponovo udarila u stativu. Usledila je još jedna promena u Barseloni, Luis Enrike je video da ne štima nešto na sredini terena, pa je Rafinju zamenio Ćavijem.

Druga priča do tog trenutka, Barselona kreće nešto ofanzivnije, a kulminiralo je u 32. minutu. Mesi je sjajno prošao po desnoj strani, ušao u šesnaesterac, šutirao kroz noge golmanu Asenju, lopta je krenula ka golu, a ispred odbrambenog igrača domaćih našao se Sandro koji je doneo pobedu svom timu.

Bio je ovo njegov prvi gol u timu Barselone.

Imao je Viljareal nedugo zatim šansu za pobedu, ali je Đovani Dos Santos nije iskoristio, ostalo je 0:1.

Gol pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke