Primera - Prandeli startovao pobedom!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 16.10.2016.
20:19
Izvor: Sportske.net

U pretposlednjem duelu osmog kola španske primere "Slepi miševi" su slavili na gostovanju u Hihonu.

twitter.com/LaLiga
twitter.com/LaLiga

Povezane vesti

Na klupi Valensije debitova je Ćezare Prandeli, a njegovi izabranici uspeli su da dođu do sva tri boda na gostovanju Sporting Hihonu.

Domaća ekipa je bila bolji rival tokom čitavog susreta, ali su gosti slavili rezultatom 1:2, te je tako italijanski strateg trijumfalno otopčeo svoju eru na klupi tima sa "Mestalje".

Na samom susretu nije viđeno puno prilika, prilično efektni su bili i jedni u drugi kako su realizovali gotovo sve svoje prave prilike.

Poveli su gosti, strelac je bio bivši fudbaler Atletiko Madrida, Fiorentine i Votforda Mario Suarez, na asistenciju bivšeg ofanzivca Benfike Rodriga.



Domaći su bolju igru od tog trenutka krunisali pogotkom u 41. minutu. Karlos Kastro je poravnao rezultat.

Na odmor se otišlo sa po golom na obe strane, a u drugom poluvremenu ponovo je na scenu stupio bivši vezista Atletika Suarez.

On je u 65. minutu postigao svoj drugi pogodak. Nakon slobodnog udarca za Valensiju, lopta je posle lošeg izbijanja odbrane Hihona došla do Suareza koji je bio usamljen na nekih pet metara od gola protivnika, te mu nije bilo teško da savlada Kueljara.

Hihon je pokušavao da dođe do poravnanja, imali su nekoliko solidnih pokušaja, ali je Dijego Alveš ostao nesavladan.

Sporting je vezao i peti uzastopni poraz, te se sa sedam bodova nalazi odmah "ispod crte", dok je Valensija upisala treći trijumf nakon osam utakmica, i nalazi se na 14. mestu sa devet bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke