Primera - Ovo je tim 10. kola

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 02.11.2015.
14:42
Izvor: Sportske.net

U svojoj redovnoj rubrici ponedeljkom, uredništvo sajta 'WhoScored.com' izabralo je idealne ekipe najjačih evropskih liga. U Španiji najbolje ocenjen Nejmar.

BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Pod dva delegata dali su Barsa, Selta, Atletik Bilbao i Valensija, po jednog Real Madrid, Malaga i Granada.

Sa ovom formacijom kolega sa sajta 'WhoScored' ne bismo mogli da se složimo, jer nam nije jasno zbog čega Raul Garsija u napad, a Nejmar u vezni red, no dobro.

Nejmar je dao drugi gol iz voleja za Barsu na gostovanju kod Hetafea, ali je osim toga pravio dar-mar na terenu, započeo akciju kod vodećeg gola i može se reći da je sve počinjalo od njega. Čovek koji je zabeležio dve fantastične asistencije, Serđi Roberto, takođe je u ovom timu.

Tu je i dvojac iz Selte, Jago Aspas koji je dva puta poravnavao rezultat na 'Anoeti' i Pablo Ernandez, strelac pobedonosnog evrogola u poslednjim trenucima utakmice protiv Real Sosijedada.

I Bilbaovi strelci na 'Viljamarinu' su u idealnoj ekipi, Injaki Vilijams koji je dao prva dva gola Betisu i Raul Garsija koji je potvrdio trijumf za nastavak odlične serije Baska.

U poslednjoj liniji su Marselo iz Reala, koji je na 'Bernabeu rutinski tukao Las Palmas, zatim Veligton iz Malage, uprkos porazu Andalužana u Hihonu. Tu je i štoper Granade Babin, koji je dao gol Espanjolu u gostima na meču u kom se domaćin spasao poraza u dubokoj sudijskoj nadoknadi.

Mesto uz desnu aut liniju dobio je Žoao Kanselao iz Valensije, koji je odigrao odlično gradski derbi protiv Levantea, a mesto među stativama dobio ej njegov klupski drug Haume Domeneš.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Denza15
Tuesday, 03.11.2015
03:35

Super je ovo ali se ne slažem sa golmanom............. Navas ljudi žive lopte vadi iz gola. Pozdrav momci :)

avatar
Heisenberg321
Monday, 02.11.2015
17:34

Roberto toliko igra dobro da nema potrebe da dovode ni Pogbu ni nekog drugog, neverovatno! :D A Nejmar je trenutno najbolji igrač na svetu, naravno jer je Mesi povređen. :)

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Monday, 02.11.2015
20:12

Nolito je trenutno mnogo bolji igrac od Nejmara. Ali nije placen 40 mil, a da ne zna se koliko je placen...

avatar
LuisSuarezFB
Tuesday, 03.11.2015
09:31

Ti decko samo teras kontru. Znam da je svima vama krivo sto Neymar igra u Barsi a ne u Realu. Ali Neymar je birak Barsu zbog trofeja a ne Real jer jedna godina susa pa ako se posreci neki trofej pa onda sve u krug. Prva sezonu je lose odigrao ali dok se uklopis. Prosle je odlicno odigrao i brojke same govore a ti ne moras to da vidis jer neces i krivo ti sto se tako uklopio u stil igre kao i Suarez. Ove cepa. I golovi i driblinzi i sve redom. A sto se tice Nolita... Pa hmmmm takvi igraci koji zaigraju bolje u kasnijim godinama obicno posle i nestanu. Glupo je i pricati da je on bolji od bilo koga. To mozes pricati na kraju sezone ako bukvalno eksplodira a ovako ne. Ali i da eksplodira on igra u Celti a Neymar i Suki u Barci. Svi pamte trofeje i poznatije igrace

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Tuesday, 03.11.2015
00:44

Nejmara prosle sezone nije bilo nigdje, jeste kad je u pitanju simuliranje. Tu mu odajem priznanje da je najbolji.

avatar
Heisenberg321
Monday, 02.11.2015
22:47

Zar treba da odgovorim na ovu nebulozu? Pa takvih igrača ima koliko hoćeš koji odigraju polusezonu, sezonu odlično i nestanu, Nejmar jednostavno igra na vrhunskom nivou konstantno i svakako je najbolji igrač na svetu u ovom momentu.

avatar
zico
Monday, 02.11.2015
22:15

cuj mnogo bolji !!!! hahhah

avatar
Ter-Stegenn
Monday, 02.11.2015
15:57

Bravo za Roberta odlican je ove sezone,i Aspas je odlican.