Primera - Kako zaustaviti Eibar?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 07.11.2015.
23:58
Izvor: Sportske.net

Ekipa koja je pretprošle sezone ušla u Primeru nastavlja da beleži dobre rezultate. Pobede Valjekana i Betisa.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Nakon pobede nad Rajom u prethodnom kolu ekipa Eibara uspela je da nastavi u ritmu pobeda nakon što je danas bila bolja od Hetafea na svom terenu.

Eibar je slavio sa 3:1, Enrih (2) i Berhon su bili strelci, dok je jedini gol za Hetafe jedini strelac bio Rodrigez.

Igrao je i Stefan Šćepović, ušao je u 71. minutu meča.

Levante i La Korunja su odigrali bez pobednika, gosti su došli u prednost preko Pereza, Kamarasa je izjednačio u drugom poluvremenu i tako doneo Levanteu izjednačenje. Uprkos tome, Levante će i nakon ovog kola ostati na poslednjem mestu na tabeli.

Gera, fudbaler Raja, "ubio je u pojam" fudbalere Granade, za samo deset minuta postigao je dva gola čime je doneo pobedu svom timu.

Gosti nisu uspeli da se osveste do kraja meča, postigli su samo jedan gol što nije bilo dovoljno da se stigne do makar jednog boda. Babin je bio strelac tog gola.

U poslednjem meču u subotu Malaga je na svom terenu izgubila od Betisa sa 1:0, a jedini strelac je bio Kastro u 64. minutu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AdrovicEsad
Sunday, 08.11.2015
11:05

Ekipa koja igra cvrsto pozadi a jaki iz kontri, kad bi zadrzali svoj stil igre protiv Reala, sigurno bi pobijedili i Real.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 08.11.2015
13:39

I Barcu lagano

avatar
Sunday, 08.11.2015
02:06

koji naslov, da neisam znao protiv koga igraju reako bih pobedili Real, Barsu Atletiko pa i Valensiju Sevilju da deru favorite i da se nalaze na nekom zaista visokom mestu, a oni dobiju mrtvi Getafe, u kome je Scepakadabra drugi napadac.

avatar
Sreten Zujkic Penzioner
Sunday, 08.11.2015
15:25

Bilo koji tim da pobede znači im podjednako kao da su pobedili Real,Barselonu,Atletiko...Možda znaš protiv koga igraju, ali očigledno ne znaš da su oni jedva skrpili budžet(minimalni koji zahteva šanska asocijacija) za prošlu sezonu.Bivši igrači(Xabi Alonso,David Silva...) su izdvajali novac iz svojih džepova kako bi skupili za budžet.Oni su jako mali klub, čiji stadion prima oko 6000gledalaca.Tako da je za njih svaka pobeda, podjednako vredna kao protiv klubova iz vrha tabele.pozdrav

avatar
Sunday, 08.11.2015
19:09

Znam i da su prosle sezone opstali samo zahvaljujuci problemima Elcea, ali to idalje ne znaci da je Getafe mrtva ekipa, inace komentarisao sam naslov, a ne to sta su oni uspeli. Tekst se ne osvrce na to kakve oni problem eimaju vec kao da su ziva sila. sto nisu. To sto vi ne umete da citat eto nije moj problem. Pratim primeru poprilicno i znam ko ima kakvu ekipu, kakve probleme, i ko ima kakve domete.