Primera - CR7 častio pa 'raskantao' Elće!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.09.2014.
21:51
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Real Madrida vezali su treću uzastopnu pobedu u svim takmičenjima a drugu u Primeri pošto su večeras savladali Elće u prvoj utakmici petog kola španskog šampionata.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Nakon dva vezana poraza u Primeri fudbaleri Real Madrida lagano se vraćaju u pobednički ritam pošto su na startu petog kola španskog fudbalskog šampionata upisali treću vezanu pobedu u svim takmičenjima.

Posle pobede nad Bazelom u LŠ i debakla koji su priredili Deportivu, izabranici Karla Anćelotija večeras savladali Elće rezultatom 5:1 (3:1) u prvom meču petog kola španske Primere.

Golove pogledajte OVDE!

Utakmicu na "Santijago Bernabeu" obeležila je simultanka Kristijana Ronalda i debi Kejlora Navasa koji baš zahvaljujući Ronaldu nije uspeo da sačuva mrežu mirnom.

Kraljevski klub nije dobro otvorio meč jer je posle neopreznog starta Kristijana Ronalda Elće nagrađen penalom koji je u vođstvo pretvorio Albakar preciznim udarcem sa bele tačke u 15. minutu.

Debitant Kejlor Navas nije bio kadar da spreči goste da dođu do prednosti ali je zato do kraja utakmice sa lakoćom obavio svoj deo posla.

Radost gostiju nije dugo trajala. Svega pet minuta Elće je imao prednost a onda je Real Madrid za samo sedam minuta preokrenuo rezultat i rešio pitanje pobednika.

Izjednačujući gol za Kraljevski klub postigao je Geret Bejl posle centaršuta Hamesa Rodrigeza a vođstvo Realu doneo je Kristijano Ronaldo golom sa bele tačke.

Pogodak koji je Portugalac postigao u 27. minutu predstavljao je nastavak niza od 13 uzastopnih mečeva na domaćem terenu na kojima je Ronaldo pogađao za Real Madrid.


Do odlaska na odmor CR7 je glavom zakucao loptu u mrežu Elćea na asistenciju Marsela a tokom drugog dela igre samo je kompletirao het-trik i pobedu Reala učinio ubedljivijom.

Najpre je u 80. minutu sa penala postigao svoj treći gol a onda je u drugom minutu nadoknade vremena rutinski završio dobru akciju i postavio konačnih 5:1.

Posle pet odigranih utakmica Real Madrid ima 9 osvojenih bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke