Primera - Atletiko Madrid je noćna mora Karla Anćelotija!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 13.09.2014.
21:49
Izvor: Sportske.net

Real Madrid nastavlja sa lošim igrama na početku sezone pošto je ponovo poražen od Atletika, ovoga puta sa 2:1.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Drugi uzastopni poraz Reala u Primeri!

Znao je Karlo Anćeloti da je Atletiko Madrid više nego tvrda ekipa, bilo je reči o tome na konferenciji za novinare, a to se pokazalo i u samom meču između ove dve ekipe koje su se sastale po četvrti put u poslednjih nekoliko meseci, treći u poslednjih nekoliko nedelja.

Atletiko je bio bolji u španskoj Primeri prošle godine, Real je osvojio Ligu šampiona, a Atletiku je pripao Super kup Španije na samom početku ove sezone.

Real je jako loše krenuo ovaj meč, već posle deset minuta Atletiko je golom Tijaga došao u prednost od 1:0 na asistenciju Kokea, a ovu prednost su uspešno čuvali sve do penala koji je dosuđen nad Ronaldom. Sikeira je napravio faul, a Ronaldo je bio siguran, 1:1 je rezultat sa kojim se otišlo na odmor.

Benzema se do kraja poluvremena našao u nekoliko prilika, ali nije baš pokazao najbolje napadačke sposobnosti u trenucima kada se nalazio u duelima sa Mojom.

Falilo je nešto u igri Real Madrida (možda Di Marija i Ćabi Alonso), a to se videlo u drugom poluvremenu. Jako teško su stizali do gola Atletika, a sa druge strane je Atletiko imao par prilika od kojih je jednu iskoristio.

Prvo je Arda Turan sjajno prošao dvojicu i šutirao pored gola, a nakon toga je pokazao pribranost i sjajno šutirao u donji levi ugao golmana Kasiljasa za 2:1 i veliku radost gostujućih navijača.

Nije Real uspeo da stvori niti jednu šansu do kraja (za razliku od Atletika koji preko Grizmana na samom kraju meča nije uspeo da povisi prednost), a Karlu Anćelotiju predstoji težak posao da sklopi ovu ekipu kojoj nedostaju dva fudbalera iz prethodne sezone.

Golove Atletika pogledajte na ovom linku, a gol Reala ovde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke