Preokret - Toti tera trenera!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.04.2016.
12:26
Izvor: Sportske.net

Završnica sezone donosi nove turbulencije na "Olimpiku" pošto izvori tvrde da Lučano Spaleti namerava da napusti Romu ukoliko Frančesku Totiju bude ponuđen novi ugovor.

asroma.com
asroma.com

Povezane vesti

Dolazak Lučana Spaletija u Romu doneo je nešto bolje rezultate i stabilizaciju forme ali je sa iskusnim stručnjakom stiglo i nezadovoljstvo klupske legende Frančeska Totija.

"Princ Rima" ima ugovor do kraja tekuće sezone, a ukoliko Roma odluči da mu ponudi produžetak saradnje moraće da krene u potragu za novim trenerom.

Radio 'Roma' navodi da je Spaleti spreman da napusti "Orlimpiko" ukoliko Toti ostane u klubu, pa ostaje da se vidi koga će birati čelnici Rome.

Lučano Spaleti je u januaru potpisao ugovor na godinu i po dana, do juna 2017. godine, ali bi posle šest meseci mogao da napusti Romu ukoliko Frančesko Toti ne napusti "Olimpiko".

Podsećamo da su nesuglasice na relaciji Spaleti - Toti počele odmah pošto je iskusni trener preuzeo ekipu i rešio da "Princa Rima" koristi kao rezervu. Frančesko Toti je u nedelju postigao izjednačujući gol u duelu sa Atalantom i tako doneo bod prestoničkom klubu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VicenteCalderon
Wednesday, 20.04.2016
09:22

stati na totijevu stranu takvih kao sto je spaleti ima na sve strane, daleko je od vrhunskog trenera da sebi dopusti postavljanje ultimatuma klubu u vezi sa legendom...

avatar
mesozder
Tuesday, 19.04.2016
19:30

Moze biti samo jedan. Nisam ni na cijoj strani. Ali opet kada pogledamo prethodne 2 sezone, pod kormilom Rudi Garsije, Toti je cesce igrao i pruzao dobre partije. Sada je situacija drugacija. Spaleti jeste dobar trener ali ne daju sansu kapitenu kao sto je to lane bio slucaj. Izolovao ga je iz tima i mislim da je to jedan od glavnih problema. Da ga cesce ubacuje, makar i sa klupe, po 15-20 min, problema ne bi bilo.

avatar
Pochettino M.
Tuesday, 19.04.2016
13:40

Imamo stručnjake na ovom sajtu koji Totija prozivaju prosečnim fudbalerom.