Premijerligaši, ovog fudbalera nikako ne kupujte!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 12.05.2016.
14:59
Izvor: Sportske.net

Igrao je ove sezone za Norič, ponovo je sa svojim klubom ispao u niži rang.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Čak šest puta mu se u karijeri desilo da ispadne u niži rang sa svojim klubom, pravi je baksuz gde god je igrao. Sada se to ponovo desilo, Sebastijan Basong opet tuguje.

Njukasl junajted je ovog defanzivca kupio iz Meca 2008. godine (u tri sezone sa Mecom je ispadao dva puta iz francuske Lige 1). Nije imao sreće, odmah je sa Njukaslom ispao iako je bio jedan od boljih u tom timu.

Tražili su ga Mančester siti, Totenhem i Arsenal, otišao je u Totenhem i to je jedini klub sa kojim nikada nije ispao.

Poslat je u pozajmicu u Volverhempton nakon par godina, bilo je to 2012. godine, doprineo je ispadanju kluba u niži rang.

Odmah je potpisao za Norič i nakon sjajne prve sezone gde je proglašen za najboljeg igrača tima, u sezoni 2013/14 je ispao sa tim timom u Čempionšip.

Vratio se u Premijer ligu sa tim klubom, ali je ove sezone ponovo ispao, što ga čini možda i najmaleroznijim fudbalerom na svetu.

Dakle, dva puta sa Mecom, dva puta sa Noričom, po jednom sa Njukaslom i Vulverhemptonom. To je bilans ovog fudbalera kada se radi o ispadanjima u niži rang. Ima 29 godina, možda još uvek nije kasno za još koji put...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Thursday, 12.05.2016
19:36

Nije to ništa naspram Dibija. Momak se vrati od povrede, odigra 10 minuta i opet godinu i pol, zatim se opet vrati, odigra meč i koji minut, pa opet godinu i tako od dolaska u Arsenal.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Thursday, 12.05.2016
17:57

Kako da ne ispadne iz lige kad igra za Mec,Vulverhempton,Noric,a tada je Njukasl bio siromasan.Ni Basong nije preveliki kalibar igraca,ali je dobar.

avatar
Chella_ynwa
Thursday, 12.05.2016
15:07

Zato onaj goša iz Lestera donosi titule :)

avatar
The KING(guapo)
Thursday, 12.05.2016
15:02

Arsene kupuj,to je ono sto ti treba za uspeh!