Prekoret - Puna podrška De Buru od uprave

Autor: Beta Beta
petak 28.10.2016.
17:15
Izvor: Beta

Rukovodstvo Intera pružila je danas punu podršku treneru Franku de Buru, uprkos tome što je ekipa pobedila samo četiri puta u prvih 10 prvenstvenih utakmica u italijanskom prvenstvu.

Beta/AP Photo/Peter Dejong
Beta/AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

"Veoma smo zadovoljni Frankom de Burom. On je prihvatio da dođe u klub u poslednjem trenutku i situacija nije laka. Mi ga 100% podržavamo", rekao je izvršni direktor Intera Majkl Bolingbrok.

Holanđanin je preuzeo Inter manje od dve nedelje pre početka sezone, pošto je Roberto Mančini neočekivano napustio klub zbog, kako su naveli mediji, nedostatka komunikacije sa novim vlasnicima, kineskom kompanijom Suning.

Posle 10 kola Inter je 10. na tabeli sa 10 bodova zaostatka za vodećim Juventusom. "Neroazuri"  su pretrpeli četiri poraza u prvenstvu, kao i dva poraza u tri utakmice u Ligi Evropa.

Funkcioner Intera Pjero Ausilio rekao je da uprava nije kontaktirala nijednog trenera i na taj način demantovao glasine da se De Buru sprema otkaz.

"Mnogi treneri se nude, ali Interova klupa pripada Franku de Buru. Podržavamo ga i uvereni smo da će njegov fudbalski projekat biti pobednički", naveo je on.

Potpredsednik kompanije Suning Jang Jang nagovestio je da će Indonežanin Erik Tohir, koji je pre tri godine kupio Inter od porodice Morati, ostati predsednik kluba.

"Veoma smo zadovoljni trenutnim rukovodstvom. Tohir je naš partner i u jugoistočnoj Aziji, gde želimo da se proširimo. Verujemo u njega", rekao je on.

Suning je u junu preuzeo 70 odsto Intera, a Tohir je zadržao 30 odsto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kiddo
Saturday, 29.10.2016
11:44

cekamo prvo naredno gostovanje

avatar
Realan tip
Friday, 28.10.2016
23:32

Super, da se imamo cemu smijati jos malo.

avatar
The 8th King of Rome
Friday, 28.10.2016
21:34

Farsa za medije setite se slicnih izjava Pereza za Beniteza

avatar
INTERnacionalist
Friday, 28.10.2016
21:13

..pored svih losih rezultata,ruku na srce, u vecinu utakmica Inter je igrao dobro i dosta utakmica je izgubio npr. posle greske nekog u odbrani il iz prve sanse protivnika! Sa Bolonjom 1:1 a gosti su preziveli pakao,od Rome su izgubili 2:1 a ne bi bilo nezasluzeno i da su dobili,Palermo takodje prezivio svasta,evo prije neko vece sa Torinom sijaset sansi 22 suta nasprem 7 Torina koji je sve samo ne slab,i opet jedva 2:1 u 90-om..popravit ce se sve to!

avatar
SAB
Friday, 28.10.2016
23:43

Da budem iskren, u poslednjoj utakmici protiv Atalante, Inter je bio prelos, u prvom poluvremenu nisu prosli pola terena, ali bukvalno, 0 suta. Eder je postigao gol iz slobodnjaka, ali posle neko vreme oko 75-90 minuta inter je igrao malo bolje i imali su onu dobru priliku preko Zoa Maria ali nije lepo zahvatio loptu. 2:1 odlican rezultat, moglo je da bude i gore, jer je Atalanta skoro ceo mec napadala.

avatar
masimomorati
Friday, 28.10.2016
18:38

Igraci imaju psiholoski problem. Slaba je zavrsnica napada. Pored toga, igraju jako lijep fudbal. Ko prati zna. On je low cost trener i sasvim je solidan dok se tim formira i dok se ne pojavi mogucnost da se angazuje bolji trener.

avatar
Golzalo Higuain
Friday, 28.10.2016
17:17

pa normalno da će dobiti podršku ili otkaz. preživio je tako da mu svi daju podršku sad