Predsednik Napolija kritikovao i trenera Sarija i sve igrače, osim jednog!

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.02.2017.
23:26
Izvor: Sportske.net

Iako su gostovali prvaku Evrope i najtrofejnijem evropskom klubu, prvi čovek Napolija očekivao je večeras više od svog tima.

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Fudbaleri Napolija večeras su poraženi sa 3:1 na ''Santijago Bernabeu'' protiv domaćeg Real Madrida, iako su rano poveli lepim golom Insinjea.

Ostatak meča protekao je u znaku Realovih zvezda, a prvi čovek Napolija je posle meča izrazio sumnju da je većina njegovih igrača bila previše impresionirana igračima na suprotnoj strani.

''Jedini koji je bio na nivou Napolija jeste Insinje koji je postigao lep gol. Ostali jednostavno nisu postojali! Izgledalo je kao da su ostali zapanjeni pred slavnim igračima Reala koji nisu ni iograli previše dobro. Mogli smo da primimo i pet ili šest golova Ne želim da ih kaznim, mada...'', objašnjava De Laurentis.

On se pribojava da se nešto slično ne ponovi i u revanšu.

''U Napulju će biti drugačija atmosfera, ali ako Real postigne gol, mislim da će se isti igrači ponovo 'raspasti''', strahuje De Laurentis.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
real4ever
Thursday, 16.02.2017
02:20

Meni lično Diavara je odigrao najbolje u Napoliju. Momak ima samo 19 godina, a odigrao je mnogo bolje od Hamšika i ostalih njihovih zvijezda. Tu se vidi koliko je Modrić dominantan vezni igrač. Protiv njega mnogi odlični veznjaci ostanu nedorečeni. Kad se samo sjetim da su ga španski novinari bili proglasili najgorim pojačanjem Reala zapitam se da li taj novinar ima imalo obraza. Da ga ima vjerovatno ne bi napisao nikada više ništa u životu.

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 16.02.2017
01:05

to je taj strah kojeg je bilo neminovno izbjeć, znalo se to... šteta što se prva tekma nije igrala u Napoliju, sad bi slavili veliki uspjeh, rezlutat bi bio obrnut 3:1 za Napoli... itekako ovakve tekme je najbitnije prvo igrat pred svojom publikom... stvarno šteta... toliki strah... a i sari je sve uprsko s onom izjavom mogu jednom reci da sam bio na Santiago Bernabeu, kakvo neiskustvo veoma neiskusnog trenera... takve izjave se daju kad ispadneš...

avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 16.02.2017
01:27

Real brani titulu sampiona evrope i u tome ga sigurno Napoli nece spreciti.

avatar
Thursday, 16.02.2017
01:30

Kako mozes reci da bi Napoli dobio sa 3-1? I to steta sto se nije igralo prvi mec, pa u LS je stvar bar jasna ako si prvi u grupi imas prednost domaceg terena, u ovoj fazi. Dakle zasluzuje se, igrom, i kvalitetom, a ne kockicom.

avatar
doc
Thursday, 16.02.2017
00:54

Sve si to dobro primijetio,razglavice ih real i u revansu,sto drugo mozesni da ocekujes,jednodtavno je ovaj real prejak za svakoga izuzev bajerna a pogotovo za tvij napoli

avatar
Thursday, 16.02.2017
00:41

Шта си очекивао на овом мечу филмски продуценту ?!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 16.02.2017
00:32

Real nije igrao dobro?pa ovo im je jedna od najboljih utakmica u sezoni...nije napoli neka svetska klasa pa sad da on ocekuje da razbiju real