Predrag Rajković - Ovo su njegove najbolje odbrane u sezoni!

Autor: Darko Mitrović
petak 20.05.2016.
20:23
Izvor: Sportske.net

Naš reprezentativni golman je čitave sezone bio standardan u ekipi Makabija iz Tel Aviva, a takav status je, naravno, zaslužio odličnim odbranama.

maccabi-tlv.co.il
maccabi-tlv.co.il

Povezane vesti

Podsetimo, Predrag Rajković je tekuću sezonu započeo u Crvenoj zvezdi, ali je posle eliminacije crveno-belih u kvalifikacijama za Ligu Evrope realizovao transfer u ekipu izraelskog šampiona.

U to vreme, trener Makabija bio je naš Slaviša Jokanović, koji je odmah pružio priliku zlatnom srpskom ''Orliću'', a ovaj mu se odužio dobrim partijama.

Usledili su i nastupi u Ligi šampiona, koji su mnogo značili Rajkoviću za sticanje iskustva, bez obzira što je Makabi eliminisan već posle prve faze takmičenja.

U međuvremenu, Slaviša Jokanović je otišao u engleski Fulam, a Rajković je i kod novog trenera zadržao status prvog golmana, pa se za njegove usluge već interesuju i pojedini klubovi iz Premijer lige.

U vezi sa svim ovim, na YouTube kanalu ''GKShowcase'', posvećenom najboljim golmanima širom Evrope, napravljena je kompilacija najboljih odbrana Predraga Rajkovića u sezoni 2015-16.

Uživajte.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R26M
Friday, 20.05.2016
23:36

Odličan je Rajko, mnogo dobri refleksi, ogromna hrabrost, voleo bih da ga vidim u Portu, mislim da bi baš dobro napredovao tamo, a kasnije neka od top 3 liga.

avatar
Danijella
Friday, 20.05.2016
23:11

Nisam hejter, cak sta vise volim ovog momka stvarno je jedna od buducnosti naseg gola ali odgledao sam celi klip i ima tri pravih odbrana, sve ostalo ovi nesretnici napadaci ga ubise sutirajuci u njega. Par odbrana cak Rajko okrece zadnjicu zmuri a napadaci ga rokaju posred njega :) Ima tu i dobrog postavljanja i sve..ali video ne pokazuje bas puno.

avatar
Igornopolis
Friday, 20.05.2016
21:10

Rajko bi trebao da preuzme rolu br. 1 golmana A reprezentacine. Vreme je. Ima on da uci jos masivno ali reprezentativno iskustvo mu samo moze pomoci u brzem razvoju. Bravo mladi sampionu svetski.

avatar
Friday, 20.05.2016
20:29

Dajte podatak koliko je primio ove sezone :D Pogotovo u Ligi Sampiona .. Mozda je oborio rekord :D