Pre tri meseca je 'prevario' smrt - Danas je korak bliže povratku na teren!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.03.2017.
21:35
Izvor: Sportske.net

Jedan od petorice srećnika koji su preživeli avionsku nesreću u kojoj je stradala gotovo čitav fudbalski tim Šapekoensea napravio je poslednji korak ka povratku na teren.

Epa/Silvio Avila
Epa/Silvio Avila

Povezane vesti

Pre samo tri meseca svet je ostao šokiran tragedijom koja se dogodila nedaleko od kolumbijskog grada Medeljina u kojoj je život izgubio 71 putnik aviona koji je prevozio fudbalere Šapekoensea na finalni meč Južnoameričkog Kupa.

Samo trojica igrača ovog brazilskog kluba preživeli su ovu avionsku nesreću, a dvojica su zbog povreda i pogleda smrti u oči odlučili da se povuku.

Jedini fudbaler koji se nakon nesreće u potpunosi fizički i psihički oporavio bio je Alan Rušel, momak koji je odavno započeo rehabilitaciju, a danas dočekao da ponovo počne da radi sa loptom.

Iz Brazila stižu vesti da je Alen Rušel napravio poslednji korak pre povratka u takmičarski ritam, jer je fizički spreman da ponovo nastupa, a samo ostaje da se kroz rad sa loptom pripremi za nove izazove.

Na snimku koji je defanzivac Šapekoensea postavio na svoj "Instagram" profil vidi se kako naporno trenira ne bi li što pre ponovo konkurisao za mesto u timu.

Helio Neto je takođe preživeo avionsku nesreću ali se još uvek ne zna da li će nastaviti karijeru, dok Džekson Folman to sigurno neće moći jer mu je amputirana desna potkolenica.

🙏🏽Obrigado meu Deus, por tudo!  Mais um passinho dado.. vamos em frente🙏🏽

Објава коју дели Alan Ruschel (@alanruschel) дана 2. Мар 2017. у 12:14 PST


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rekobica
Saturday, 04.03.2017
02:36

svaka cast momcino...samo napred i neto ako bog da da ti se pridruzi..

avatar
Everton FC
Friday, 03.03.2017
22:55

A onda pogledas Engleze kojima je tesko jedan normalan sprint i centarsut da upute na utakmici

avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 03.03.2017
22:44

Zivot je cudo!!!!!Sve je zapisano.