Prandeliju prekipelo, napušta klupu Valensije!

Autor: Nikola Miloradović
petak 30.12.2016.
17:25
Izvor: Sportske.net

Kako mediju u Španiji javljaju italijanski strateg je odlučio da se povuče sa mesta šefa struke u Valensiji.

Beta/AP Photo/Antonio Clanni
Beta/AP Photo/Antonio Clanni

Povezane vesti

Španski list "AS" prenosi navode "Kadene SER" da je treneru "Slepih miševa" Ćezareu Prandeliju "dosta svega" te je odlučio da napusti svoju funkciju na "Mestalji".

Preuzeo je Italijan kormilo Valensije 28. septembra, od tada je predvodio tim u 15 takmičarskih susreta, upisao je svega pet trijumfa, čak sedam poraza i tri remija.

Situacija u klubu je nikad gora, finansijski problemi se konstantno javljaju, te je često predsednik kluba Piter Lim izjavljivao da će sa "Mestalje" biti novih odlazaka.

Pominjani su i dolasci, kako bi se rezultatska kriza što pre prebrodila, navodno je Italijan Zaza bio na pragu kluba, ali je sada pitanje i da li će se njegov transfer ostvariti.

Prandelijevi advokati se navodno već nalaze na "Mestalji" i pregovaraju sa klubom o raskidu saradnje, ko bi mogao da nasledi bivšeg italijanskog selektora na klupi Valensije, još uvek nije poznato.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Андер Ерера
Friday, 30.12.2016
20:50

U raspadu je Valensija duže vrijeme, nikad neću shvatiti što je Geri Nevil, kad je već odlučio da se oproba ko trener, otišao tamo. Kao prvo, španska liga, gdje su britanski menadžeri rijetko ikad išli i kad odu doživljavali fijasko, a drugo što Valensiju malo ko može izvući iz ove situacije, posebno za kratko vrijeme.

avatar
Samo Barsa1
Friday, 30.12.2016
19:41

Sta se desava sa Valensijom? Odlicne igrace imaju, a ne mogu nikoga da pobjede.

avatar
Forza RoSs0neri
Friday, 30.12.2016
19:11

Secam se da je ovaj Lim hteo da kupi Milan u jednom momentu.

avatar
Mangus
Friday, 30.12.2016
18:52

Dakle, maksimovic, zaza, svi igraci koji su se povezivLi sa njima sada otpadaju. I ne cudi me, otkako ih je Lim preuzeo, raspadaju se

avatar
Vlada Canada
Friday, 30.12.2016
18:47

Prava steta je da takav gigant tone sve dublje...prodalu su na pocetku sezone Alkasera,Negreda,Gomesa,...

avatar
Born2Won der
Friday, 30.12.2016
18:31

Pa nema se para.. čeka se na novog vlasnika a njega neće biti sve dok ne bude referenduma 2017. Znači minimum još par sezona ovako krcanje i borba.. sve je to zbog lošeg vina. Da smo imali sposobnog direktora i da nismo štedeli godinama na trenere, sad bi se pevala drugačija pesma. Bili bi na nivou Sevilje koju obožavam ali mi žao Valensije.