Poznati svi parovi trećeg kola kvalifikacija za LŠ!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.07.2015.
23:09
Izvor: Sportske.net

Večerašnjim revanš mečevima okončana je druga runda kvalifikacija za elitno evropsko takmičenje.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Kao što već znate, Srbija će imati svog predstavnika i u trećem kolu, gde će se Partizan sastati sa rumunskom Steauom, koja se večeras namučila na svom terenu protiv slovačkog Trenčina (2-3), ali ipak prošla dalje.

Kada su ostali večerašnji mečevi u pitanju, zagrebački Dinamo nije dozvolio iznenađenje protiv Fole u Luksemburgu, gde su ''Modri'' večeras slavili sa 3-0, a posle 1-1 u prvom meču.

Sarajevo je još jednom poraženo od poljskog Leha, ovog puta na gostovanju, rezultatom 1-0, pa je tako tim sa Koševa završio svoje ovogodišnje učešće na evro-sceni.

Ni crnogorski Rudar iz Pljevalja nije bolje prošao. Posle 0-0 u prvom meču protiv Karabaga iz Azerbejdžana, šampion Crne Gore večeras je kao domaćin poražen rezultatom 1-0.

BATE Borisov je igrao 0-0 protiv Dandalka u Irskoj i tako sačuvao minimalnih 2*-1 iz prvog meča, a najubedljiviji večeras bio je Seltik, koji je sa 4-1 savladao domaći Stjarnan na Islandu.

A najneizvesnije je bilo u Mađarskoj, u sekešfehervaru, gde je Videoton tek posle produžetaka uspeo da eliminiše velški TNS. Gosti su posle 90 minuta vodili sa 1-0 i tako anulirali trijumf Mađara iz prvog meča, ali je Đurčo u 107. minutu doneo izjednačenje Videotzonu i plasman u treće kolo.

Parovi trećeg kola kvalifikacija za LŠ (28.07. i 04. 08. 2015)

Leh - Bazel
Milsami - Skenderbeg
Helsinki - Astana
Seltik - Karabag
Steaua - Partizan
Midtjiland - APOEL
Makabi Tel Aviv - Plzenj
Dinamo Zagreb - Molde
Videoton - BATE Borisov
Salcburg - Malme
Panatinaikos - Briž
Jang Bojs - Monako
CSKA Moskva - Sparta Prag
Rapid Beč - Ajaks
Fenerbahče - Šahtjor

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Thursday, 23.07.2015
08:02

Leh-Bazel I Makabi-plzen su mecevi 4 kluba koja imaju bolji koef. od Partizana, znaci 2 odatle ispadaju, Steaua takodje ima bolji koef, znaci za tri mesta Partizan ide gore, pre toga su ispali ludogorec I Maribor, jel CE biti medju nosiocima ili treba jos neko iznenadjenje da se desi I koliko njih?

avatar
Milos Vujacic
Thursday, 23.07.2015
00:54

MILSAMI SKENDERBEG, ladno ce neko od ovih bogalja u trece kolo ;)

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 23.07.2015
00:17

Ovo može da bude dobro za PartizannLeh - Bazel (jedan favorit sigurno gubi)nSeltik - Karabag (Karabag može iznenaditi)nSteaua - Partizan (ako hoćemo dalje jednostavno moramo ih izbaciti)nMidtjiland - APOEL (Ciparski klub je jedva izbacio Vardar)nMakabi Tel Aviv - Plzenj (ponovo jedan od favorita ispada)nDinamo Zagreb - MoldenVideoton - BATE BorisovnSalcburg - Malme (Molde, Videoton i Malme će imati neku svoju šansu).nMožda će Partizan biti nosioc u 4 kolu LŠ/LE ako nas posluži sreća

avatar
rasko
Thursday, 23.07.2015
00:10

Kako u trećem kolu fener-šahtjor?Nemoguće da jedni od njih nisu bili nosioci.

avatar
Volim nogomet
Wednesday, 22.07.2015
23:43

Ima odličnih utakmica ,a daleko najbolja Fener i Sahtar ,također bi moglo bit zanimljivo Basel i Lech ,Panathinakos i Club Bruuge također i Monacco i Young Boys.

avatar
Brat Pogba
Wednesday, 22.07.2015
23:28

Steaua je jaka ali smo i mi ! Mislim da mozemo dalje

avatar
Nikola Nikola
Wednesday, 22.07.2015
23:21

Zna li neko koliko su ozbiljno povređeni Stanču i Varela?

avatar
Povratak kraljaBAN23
Thursday, 23.07.2015
09:43

Stanču je povredio, a na osnovu traka koje je već nosio na tom mestu rekao bih da je možda obnovio povredu kvadricepsa. S obzirom da znam kako izgleda ta povreda, a čim nije mogao da nastavi šanse da bude spreman za prvi meč su gotovo nikakve, a ako je malo ozbiljnija povreda teško da će i u revanšu igrati. Za Varelu ne znam šta je povredio ali može da se desi da igra.

avatar
Nikola Nikola
Thursday, 23.07.2015
14:21

Varela verujem da će biti spreman, nije izgledao kao da je nešto ozbiljno čak ni dok je izlazio, a tokom drugog poluvremena je bio u kadru, sedeo je na klupi sa ostalim igračima i nije nikakve obloge, steznika... imao na sebi.

avatar
naderbosic
Wednesday, 22.07.2015
23:13

Jel FenerŠahtjor derbi,Monako-Jang bojs zanimljiva utakmica,a navija se za naše,msm na Dinamo i Partizan,može Partizan,nije Steaua nešto,a može i Dinamo,imaju kvalitet.