Povreda prošlost, videćete pravog Kristijana!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 22.07.2014.
16:44
Izvor: Sportske.net

Ofanzivac Real Madrida i zvanično najbolji fudbaler sveta u ovom trenutku, Kristiijano Ronaldo, rekao je da je povreda njegova prošlost i da jedva čeka da počne prvenstvo.

Beta/AP Photo/Koji Sasahara
Beta/AP Photo/Koji Sasahara

Povezane vesti

Verovatno i najveća zvezda u fudbalu u ovom trenutku, Kristijano Ronaldo, istakao je da će 100% spreman dočekati novu sezonu i da je već sada zaboravio na povredu.

Prethodna sezona bila je veoma naporna za njega, a sam kraj sezone obeležila je njegova povreda kolena zbog koje nije igrao na najvišem nivou na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Daću sve od sebe u narednoj sezoni, baš kao što to radim oduvek. Daću sve od sebe, pokušaću da postižem golove i da osvajam titule sa Realom. Želeo bih da igram na vrhunskom nivou još bar 6-7 godina.“, rekao je Kristijano Ronaldo.

Sada sam veoma koncentrisan i fokusiran na treninge. Povreda koju sam imao je za mene prošlost, osećam se dobro, tačnije, veoma dobro.“, istakao je ljubimac navijača Reala.

Pored ovoga, Portugala je istakao još da se nada da će sledeće sezone ponoviti uspeh iz prošle kada je Real Madrid u pitanju.

Za mene je svaka sezona izazov, tako da se pripremam da bih bio 100% spreman. Tako će biti i do kraja moje karijere.“, završio je najbolji fudbaler na svetu, Kristijano Ronaldo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke