Povratak Sevilje posle 19 sekundi!

Autor: Milovan Longinov
sreda 18.05.2016.
21:55
Izvor: Sportske.net

Neverovatan početak drugog poluvremena u finalu Lige Evrope.

Beta/AP Photo/Angel Fernandez
Beta/AP Photo/Angel Fernandez

Povezane vesti

Liverpul je na pauzu otišao sa vođstvom od 1:0, ali je čudesni taktičar Unai Emeri osmislio akciju za sam start drugog dela igre.

Posle duge lopte, Moreno je loše ispucao loptu glavom samo do Marijana, koji je proturio kroz noge Špancu, a potom proigrao Gameira koji je lako sa dva metra pogodio prazan gol.

Ovaj pogodak pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Diablo
Wednesday, 18.05.2016
23:55

Ee upravo sam od 2p poceo da gledam finale.Izgleda da sam postao talija za Sevilju. :)

avatar
Wednesday, 18.05.2016
22:44

Bio sam ravnodusan donekle ko ce da osvoi ali Sevilja je zasluzila. Prvo poluvreme lose, ali nije Liverpool toliko razbio Sevilju u prvom koliko je Sevilja Liverpool u drugom. Jednostavno su nestali u drugom poluvremenu, a da li su osteceni pa i nisu, dve ruke su bile ciste, jednostavno to se ne sudi em lizu em u prirodnom polozaju, e sad jedan je sporan, ali ne mogu da tvrdim da je cist penal, vrlo sumnjiva situacija. Onaj drugi gol Kokea je cist, ko je kriv igraciam Liverpool-a sto loptu ne umeju da prime, dodao mu samo tako, da je dobio od igraca Sevilje bio bi ofsajd, ali lopta uopste niej isla ka njemu, a ovaj mu je lepo prosledio. Sevilja treci put zaredom, sad oce li opet u LS da budu treci pa u LE da uzmu i cetvrti put zaredom? Klop ce morati mnogo da radi da bi nesto napravio igraci su em losi em nemaju karakter.

avatar
fiSTE
Thursday, 19.05.2016
01:20

Sigurno ce biti treci, to sam i ja malopre rekao :D

avatar
Elliott Roger
Wednesday, 18.05.2016
22:24
avatar
Madridista
Wednesday, 18.05.2016
22:19

Au jbt ja ocekivo da ce ih Liverpul razbit ali izgleda nije im Klop jos oddtranio gubitnicki mentalitet. Ko da su dresove fudbaleri zamjenili, ubi ih Sevilja, ali i sudija ih je ostwtio sa makar jednim penalom nedosudjenim, mozda i 2.