Potvrđeno – Markec zadužio broj 50!

Autor: Miloš Marković
utorak 19.08.2014.
12:20
Izvor: Sportske.net

Zadužio je Srbin broj koji je nosio u Partizanu i Benfici, broj koji je obeležio njegovu dosadašnju karijeru.

liverpoolfc.com
liverpoolfc.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Liverpul je danas zvanično potvrdio na svom sajtu informaciju da će Lazar Marković nositi dres sa brojem 50.

Srpski reprezentativac je na Enfild stigao sredinom jula, a u njega Brendan Rodžers i navijači kluba polažu velike nade.

Nagovestio je popularni Markec da će biti odlično pojačanje engleskog tima, svojom brzinom, eksplozivnošću, tehnikom i celokupnim fudbalskim, ali i ljudskim kvalitetima oduševio je javnost. Rodžers je u više navrata iznosio reči hvale na račun našeg fudbalera, baš kao i Lazarovi saigrači.

Odigrao je Marković tek 45 minuta u dresu svog novog kluba, povreda ga je sprečila da debituje protiv sautemptona i svog druga Tadića, ipak očekuje se da će već u drugom kolu Premijer Lige ovaj fudbaler dobiti priliku.

Biće to odlična šansa da Marković zablista u derbiju, u meču protiv Mančester Siti, protiv još dvojice svojih prijatelja i saigrača iz reprezentacije – Aleksandra Kolarova i Matije Nastasića. Ovaj meč se igra na Etihadu u ponedeljak, 25. avgusta.

Kao najavu derbija i velikih stvari koje se očekuju od novog pojačanja, klub sa Enfilda je na sajtu objavio da će Marković nositi broj koji je obeležio njegovu dosadašnju karijeru u Partizanu i Benfici – broj 50.

Ovaj broj je do sada pripadao kameronu Branaganu, koji je preuzeo dres sa brojem 41.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke