Potvrđeno, legendarni Toti potpisao novi ugovor!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 07.06.2016.
18:15
Izvor: Sportske.net

Sada je već sve poznato, danas je Frančesko Toti produžio svoj ugovor sa Romom na još godinu dana.

asroma.com
asroma.com

Povezane vesti

Negde u maju sledeće godine Frančesko Toti će završiti svoju karijeru.

To je potvrđeno danas pošto je legendarni fudbaler rimske "Vučice" potpisao novi jednogododišnji ugovor.

27. septembra Frančesko Toti će napuniti 40 godina, sledeća sezona će mu sa ovim timom biti 25. u Seriji A.

"Zaista sam želeo ovaj ugovor, predstavlja realizaciju mojih snova. Oduvek sam sanjao da nosim dres samo jednog kluba", rekao je "Princ".

Toti je postigao svoj prvi gol za Romu pre 22 godine protiv Fođe, postao je najmlađi kapiten u Seriji A ikada 1998. godine kada je preuzeo traku od Aldaira.

"Baš se slaže, na dan kada slavimo rođendan Rome, Frančesko Toti je potpisao novi ugovor", rekao je Palota,

Legendarni italijanski fudbaler je u svojoj karijeri osvojio jednom Seriju A, dva puta italijanski kup, dva puta italijanski Super kup. Naravno, osvojio je i Svetsko prvenstvo sa Italijom 2006. godine u Nemačkoj.

Pored potpisivanja novog ugovora, Frančesko Toti je potpisao još jedan po kome će 6 godina nakon završetka igračke karijere biti tehnički direktor Rome.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sportski Paćino
Tuesday, 07.06.2016
23:42

Toti je veci od Rome tako da.....

avatar
One and only
Tuesday, 07.06.2016
20:14

Sa jedne strane, jako mi je drago sto u danasnje vreme surovog profesionalizma, postoje ovakvi primeri, da klub ispostuje svoju legendu. A on jeste ziva legenda kluba i miljenik navijaca, ali... Veliko je pitanje da li, i koliko uopste moze da im zaista pomogne na terenu. Jedno je kada klubu ide, kada ima rezultate, pa moze sebi da dopusti tako nesto. Problem nastaje kada se ne ispunjavaju ocekivanja. Isto vazi i za Saleta Ilica, vazilo je i za Gigsa poslednjih par godina, takodje i za Raula. Cini mi se da bi sami igraci trebali da znaju kada da podvuku crtu, tj. da prepoznaju trenutak kada vise ne mogu da igraju na nivou koji njihov tim zahteva (Xavi). Ovako, ili cine medvedju uslugu svom timu, ili dobiju sut kartu pa srozavaju ugled sopstvenog kluba,a u krajnjem slucaju cesto i svoj, vucarajuci se po ko zna kakvim sve ekipama.

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 07.06.2016
19:24

I jos nesto da kazem,najvise postujem ove igrace koji citav svoj zivot budu odani samo jednom klubu!To su najvece legende!

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 07.06.2016
19:23

Malo je sve ovo postalo cudno...Toti je nesumnjivo veliki igrac,imao je sjajnu karijeru ali potpisivati ugovor sa 40 godina je neozbiljno...Prvo,Roma je ozbiljan,veliki klub,sada su primorani da trpe Totija koji je odavno zreo za penziju.Svaka cast njemu na volji da nastavi i igra fudbal ali ipak mora znati kad je dosta.Ovako samo svom voljenom klubu pravi dodatni problem.

avatar
SrdjanMaksa
Tuesday, 07.06.2016
22:42

Pitanje je: da li je to uslov nekog od jačih sponzora, da Totti ostane barem još godinu dana. Onda je to veoma zahvalan ugovor za klub. Naročito jer on nije preterano insistirao da igra tokom prošle sezone, naravno da tek u sledećoj neće.. Koliko se sećam, samo je na samom početku prošle, kritikovao trenera zbog neke kontinentalne utakmice, što nije agresivnije pokušao da stigne rezultat (da odigra sa više napadača). Ne bih tek tako kritikovao ovakve vrste ugovora, jer obično ima priličan broj preduslova koji nisu poznati javnosti.

avatar
Stefan Psihijatrija!
Tuesday, 07.06.2016
18:31
avatar
Baxter Stockman
Tuesday, 07.06.2016
18:30

Tamo negde pocetkom ovog veka, kad sam poceo da gledam fudbal. Zavoleo sam ovoga coveka. Jedina dva fudbalera koja sam voleo bila su Francesko Toti i Sasa Ilic. A sledi im poslednja sezona. Nadam se da ce karijere krunisati titulama.

avatar
Pravi romanista
Tuesday, 07.06.2016
18:21

Postovanje kapitenu.

avatar
GOODBYE HORSES
Tuesday, 07.06.2016
18:18

Srecan rodjendan svim navijacima Rome! :-D

avatar
Jason
Tuesday, 07.06.2016
18:18