Potvrđena kazna - Marković u čudu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.02.2015.
12:46
Izvor: Sportske.net

Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) potvrdila je da će Lazar Marković preskočiti naredne četiri evropske utakmice a posle drakonske kazne na "Tviteru" se oglasio i srpski internacionalac.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Više nema dileme, srpski internacionalac Lazar Marković drakonski je sankcionisan od strane UEFA zbog crvenog kartona koji je dobio u utakmici poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona sa Bazelom.

Jutros smo izvestili da se spekuliše o četiri meča kazne zbog pokušaja udaranja Behranga Safarija a kazna je tokom dana potvrđena što znači da Markovića nećemo gledati u duelima Liverpula i Bešiktaša ali ni u susretima 1/8 finala ukoliko "Redsi" eliminišu Turke.

Liverpul i Lazar Marković nemaju pravo žalbe na ovakvu odluku ali je srpski internacionalac iskoristio slobodu govora pa je na "Tviteru" dao kratak ali jasan "komentar" suspenzije koja mu je izrečena.

"4?" napisao je Lazar Marković uz fotografiju sa utakmice na kojoj se vidi kako začuđen odlukom sudije Bjorna Kujpersa napušta teren.

Podsećamo da je Liverpul eliminisan u grupnoj fazi Lige šampiona pa će takmičenje nastaviti u Ligi Evrope dvomečom sa Bešiktašom.


Dodajmo i to da Lazaru Markoviću ovo nije prva evropska suspenzija pošto je prošle godine propustio finale Lige Evrope zbog sukoba sa Mirkom Vučinićem u polufinalu pomenutog takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke