Potop u Vigu, Čolo i ekipa nisu sleteli zbog nevremena!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.01.2016.
15:11
Izvor: Sportske.net

Odigravanje utakmice 19. kola španske Primere između Selte i Atletiko Madrida ponovo se nalazi pod znakom pitanja zbog vremenskih nepogoda koje danima pogađaju područje Galicije.

marca.com
marca.com

Povezane vesti

Olujno nevreme sa obilnim padavinama zahvatilo je oblast Galicije početkom nedelje na izmaku zbog čega je odigravanje utakmice 19. kola španske Primere između Selte i Atletiko Madrida dovedeno u pitanje.

Slike koje su u petak stigle iz Viga ukazivale su na to da će doći do odlaganja utakmice pošto je stadion "Balaidos" bio potpuno poplavljen.

Voda koja se izlila iz korita reke Lagares poplavila je medija centar, svlačionice, kao i tunel koji od svlačionica vodi do terena.

Organizator utakmice zatražio je da utakmica bude pomerena i da umesto u 19 časova počne u 20.30 kako bi bilo više vremena da se sa stadiona ispumpa voda i da se izvrši sanacija štete i dezinfekcija prostorija.

Uprkos dobroj volji čelnika Primere i pomeranja planiranog početka meča za 20.30, veliko je pitanje da li će utakmica biti odigrana jer meteorolozi najavljuju nove padavine tokom popodneva.

Selta

Selta

Selta

Selta

Selta

Zbog nevremena koje je pogodilo Vigo i okolinu avion sa fudbalerima Atletiko Madrida nije mogao da sleti u planiranom terminu što je samo jedna od okolnosti koje su se urotile protiv fudbala na "Balaidosu".

Predstavnici Selte i gradski čelnici u Vigu čine sve što je u njihovoj moći da utakmica bude odigrana ali će tokom popodneva biti jasno ima li uslova da fudbaleri izađu na teren.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 10.01.2016
16:39

Nadam se da ce utakmica da se odigra.

avatar
Juventino SS
Sunday, 10.01.2016
16:35

Ako se ne odigra danas jel se računa kvota 1 odmah. Imam 2-3 gola?

avatar
real4ever
Sunday, 10.01.2016
18:26

Jedino ako storniraš listić. Ako je odgođeno do sutra, sutra će tek biti isplata ako bude dobitka. Do sada je bar tako bilo u kladionicama, ako ne budu nešto mijenjali.