Potop Liverpula na "Selharst Parku"

Autor: Boban Filipović
nedelja 23.11.2014.
16:26
Izvor: Sportske.net

Iako su "Redsi" vodili posle nepunih 120 sekindi igre u gostima kod Kristal Palasa, na "Enfild" se vraćaju praznih šaka.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Četa Brendana Rodžersa gostovala je na "Selharst Parku" u Londonu u okviru 12. kola Premiejr lige, a danas se potvrdilo da je ovaj stadion izuzetno neugodno gostovanje za Liverpul.

Gosti su poveli preko Rikija Lamberta već u drugom minutu, bio je to prvi gol letošnjeg pojačanja iz Sotona za klub koji mu je u srcu od detinjstva.

Asistirao mu je Adam Lalana, momak koji je stigao sa njim u paketu na "Enfild".

Odgovor Palasa stiže nakon 17 minuta igre, Bolasi je odično šutirao i pogodio stativu, lopta stiže do Dvajta Gajlija koji je bez problema šalje u mrežu 1:1.

Lambert je imao šansu da ponovo povede, Džo Alen, koji je zbog povrede igrao sa čalmom na glavi, je dobro proigrao Lamberta, ali on ne uspeva drugi put da pronađe put do mreže Speronija.

Finiš prvog dela pripada domaćinu, Bolasi je bio najveća pretnja po Minjolea, međutim promena rezultat nema.

Drugo poluvreme teče bez izglednijih prilika sve do 12 minuta pre kraja, kada Kristal Palas pravi preokret. Bolasi je odigrao za Ledlija, domaćin vodi 2:1.

Tri minuta kasnije nokaut za aktuelnog vicešampiona. Doktorski slobodnjak Mileta Jedinaka - 3:1 za Palas, taj rezultat se nije menjao do kraja.

Dodajmo da je srpski reprezentativac Lazar Marković ceo meč presedeo na klupi.

Ovo je treći uzastopni poraz Liverpula u Premijer ligi, ekipa Brandana Rodžersa ostaje u sredini tabele sa 14 osvojenih bodova, Kristal Palas ovom pobedom beži iz opasne zone i sada ima samo dva boda manje od današnjeg rivala.

Golovi OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

53 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 23.11.2014
20:49

Crystal Palace prejak...

avatar
MANUTD
Sunday, 23.11.2014
20:25

ha ha ha ha ha ha

Steta sto nam nema vise Lovrena i Poketina na sajtu( mozda i ima ali pod drugim nikovima) da se malo zekim sa njima :)

avatar
Vardar Wolf Kennel
Sunday, 23.11.2014
22:40

Ma gde ih ima . Sakrili se u misju rupu.
Lad su vecina ovde govorili da ce Liverpol sa onom kupovinom skarta da zavesi lao Totnem onisu bili njglasnoji da su Lovren i traLalana najbolji u celoj Premier Ligu ma svojim pozicijama. Ma smesni su bili
Meni samo zao za stare komentare da bi mogao da se nasmejem ponekad

avatar
stevan_vasic90
Sunday, 23.11.2014
19:55

Ako se pogleda kvalitet igraca koji trenutno cine ekipu Liverpoola, ja iskreno ne vidim ovakve njihove igre kao neko iznenadjenje. Iznandjenje je bilo ono sto su ucinili prosle sezone, ovo sada je realnost. Ako se uzme u obzir da im je tinejdzer, koji jos uvek nije ni formiran kao fudbaler u potpunosti, najbolji igrac tima, onda je i Liga Evrope na kraju sezone prava premija, ukoliko se desi. Osim Sterlinga, Coutinha i eventualno Morena, svi ostali nisu ni za klubove sa mnogo slabijom reputacijom od Liverpoola(ne racunam Sturridge-a jer je povredjen), Gerrard je ocajan i nije mi jasno kako neko jos uvek veruje da sa njim u vezi Liverpool ima snagu i sposobnost za visoke domete-ta vremena su prosla, Stevie vise nije ono sto je bio, i umesto da su za 120 miliona ili koliko vec doveli 3 igraca-spica, veznog i stopera, oni su doveli tuce njih koji nisu ni za WBA, cisto da se pojaca squad depth. Ali kolicina igraca i to sto su svezi i odmorni za svaku utakmicu ne znaci nista ukoliko ti isti igraci ne poseduju kvalitet, to je ono sto Brendanu Rodgersu niko nije objasnio pre nego sto je kupovao kao sumanut i glumio velikog skauta i lovca na talente-sada ima Squad depth i lack of quality, srecno mu bilo, ako nista drugo bar ce da razigra Sterlinga i pojaca mu cenu do letnjeg prelaznog roka

avatar
The_King7
Sunday, 23.11.2014
19:45

IN BRENDAN WE TRUST

avatar
mungos
Sunday, 23.11.2014
19:40

Ovo polako gubi smisao.
Shvatam da je klub napustio Suarez, i da su brojni igraci povredjeni. Ali potrositi 100 miliona na pojacanja a da nijedno ne pokaze kvalitet... To je stvarno tesko uraditi.
Lovren je jednostavno katastrofalan i ne razumem zasto Ture ili Sako ne igraju umesto njega. Alen je bio ok danas, ali ni on ne zalsuzuje da igra. Lambert je postigao gol, ali ubuduce treba da igra Borini, da mu se pruzi prilika kada vec Baloteli ne moze da ubode gol.

avatar
Kapitalac
Sunday, 23.11.2014
19:25

Ja sam mislio da nema baksuznijeg tima od Arsenala, ali kad vidim ove pomislim da nije sve propalo.

avatar
jovodanguba
Sunday, 23.11.2014
19:01

Ovaj lovren igra 80minuta odlicno onda kiksne kao pocetnik kad je najbitnije!on jednostavno mora kiksnut...!!!

avatar
Benz
Sunday, 23.11.2014
20:41

u pravu si...on je kriv za sva 3 danasnja gola i za citavu sezonu liverpula...

avatar
baldekeita
Monday, 24.11.2014
02:01

Danas je direktno kriv "samo" za drugi gol koji je resio mec!Ukoliko ne mozes biti objektivan bolje nemoj ni ostavljati ove nazovi ironicne komentare...

avatar
Los Vikingos
Sunday, 23.11.2014
18:27

Apsolutno zasluzena pobeda Palaca, igrali su borbeno, opravdali ulogu domacina i na kraju 3 boda. Sto se tice LFC-a, oni bi trebali iz tekme u tekmu da budu bolji, a ustvari sve su gori i gori, nema ideje, nema igre, vezni red nedostaje mnogo...

avatar
Yes We Can
Sunday, 23.11.2014
18:22

Jos malo pa ce biti u prva cetiri, od pozadi. :D

avatar
Forza Napoli
Sunday, 23.11.2014
18:20

Rodzers je gotov izgleda.A i treba.Mnogo pogresnih poteza u letnjem prelaznom roku.Onaj Lovren nema kvalitet za Lids,a ne za Liverpul,Ager je svakako imao mesta.Mnogo su blizi borbi za opstanak nego za LS

avatar
Benz
Sunday, 23.11.2014
20:45

u pravu si lovren je obicna prevara od igraca...ne znam kako ga nije sramota sto ne stigne namjestiti bar 4-5 prilika napadacima ili sto ne odbrani bar 3-4 suta na gol....po utakmici naravno....a tek igra na mjestu zadnjeg veznog...kriminal teski....ostavlja jednog skrtela na vjetrometini pred 5 protivnickih igraca...

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 23.11.2014
18:03

Losa igra, jednostavno su bezidejni, tromi i slabi. Evo vec je 12 kola proslo oni se nisu pomakli ka gornjem delu tabele, tako da one price da je tezak raspored kriv jednostavno ne piju vodu. . Nece tu Staridz nista puno promeniti, bice oni sa njim kandidati za 4. mesto, ali sa ovakvom igrom nemaju sta da traze u Evropi. . Ipak je Junajted i sa ovakvom igrom i svim povredama ozbiljniji tim ove godine, jos kad se pojacaju na zimu sve se vraca na staro, od sledece sezone ce se ponovo ozbiljno racunati na njih

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Sunday, 23.11.2014
17:57

''Onaj ko potrosi 100 miliona, mora da se bori za titulu''- Brendan Rodgers, avgust 2013.

avatar
Homer J.Simpson
Sunday, 23.11.2014
19:57

"Ono sto sam rekao da onaj ko potrosi 100 miliona mora da se bori za titulu,to sam se samo salio,zaboravite to"-Brendan Rodzers novembar 2014:)))))))))))))

avatar
Stef@n
Sunday, 23.11.2014
17:54

Sramota sta reci drugo.Mislim da Liverpul nema snage da se bori sa svojim konkirentima u PL zato sto svi oni imaju jace budzete za plate igraca i to je glavni razlog zasto su mnogobrojni fudbaleri odbili transfer u Liverpul..

avatar
Sunday, 23.11.2014
17:53
avatar
Poznavalac
Sunday, 23.11.2014
17:50

Sto pre najuriti rodzersa dok ne bude isuvise kasno jer kako on vodi klub ni borba za opstanak nije iskljucena..uz daglisa je najgori menadzer redsa otkada pratim fudbal..unazadio je klub par godina i taj ko njega zameni morace da krene ispocetka i ispravlja krive drine..

avatar
Brat Suarez#7
Sunday, 23.11.2014
17:50

Ok, nije sramota izgubiti od Palasa u gostima ali ova "igra" koju mi prikazujemo je ozbiljno igranje sa ugledom jednog Liverpula. Tri meseca pišem jedno isto, iz nedelju u nedelju iste greške se ponavljaju, ništa se ne menja od početka septembra.. Znači ni najmanja naznaka nekih boljih vremena ne postoji. Ukoliko ispadne iz grupe u LŠ, Brendan Rodžers treba lepo da spakuje kofere. Jednostavno, što je mnogo, mnogo je.

Sad očekujem da me napadnu crvena braća kako sam plastičan navijač i ti fazoni neki, i ajde razumeću to donekle. Ali ja stvarno ne mogu da podržavam ovo nipodaštavanje i blamiranje jednog od najvećih fudbalskih klubova na svetu. Toliko.

avatar
Guardian Anubis
Sunday, 23.11.2014
20:29

Druže svaki iskreni navijač Liverpula apsolutno se slaže sa tobom..Svi smo mi imali poverenja u Brendana, ali kako iz utakmice u utakmicu pravi nerezonske poteze od postave, pa do izmena, i kako se napredak ne vidi ni najmanje, nešto ozbiljno mora da se menja.. https://www.youtube.com/watch?v=tDcbRMapniQ

avatar
Brat Suarez#7
Sunday, 23.11.2014
21:40

Nisam nikad bio od onih navijača koji napadaju sopstveni klub, uvek sam se trudio da gledam samo pozitivne stvari ali ovde jednostavno trenutno nema ništa pozitivno.. osudio sam najoštrije onu inicijativu sa avionom koja se spremala pred meč sa Čelsijem ali sada apsolutno razumem te navijače.. Želim da Rodžers ostane do kraja sezone pa da mu tada sudimo ali kao što sam napisao, ako ispadne iz grupe u LŠ.. to će stvarno biti previše.. Skauzeri su toleratni, mi Redsi smo uglavnom tolerantni navijači ali postoji neka granica.. Rodžers je na tankom ledu trenutno..

Brat Džejmi je objasnio, onako navijački, iskreno.. kao da sam ja iz njega pričao :D Sledi nam pakleni period, na svaka 3 dana imamo utakmicu do kraja godine a ja ovako smoren, moram podhitno da se resetujem.. :D Pozdrav brate crveni. YNWA :)))

avatar
Carina
Sunday, 23.11.2014
17:49

14 bodova iz 12 utakmica, a kad sam ja pricao da bez Suareza nece biti ni u top4, razni de fakti, direktori i pravde za napoli su me napadale. 4 boda iznad zone ispadanja, 6 bodova od KPR-a! I cak 5 bodova manje od desetkovanog junajteda koji igra jednu od najgorih sezona u istoriji premijer lige.

avatar
Balotelli
Sunday, 23.11.2014
17:48
avatar
Sunday, 23.11.2014
17:47

Zgranut sam nacinom na koji Lovren i Skrtel 'saradjuju' u odbrani. Takodje Minjole zadrzava vreme prilikom ispucavanja lopte u 10. minutu prvog poluvremena ? Pa to nije normalno, naravno da su izgubili, ne samo utakmicu, vec samopouzdanje, kompas, zelju da igraju i samim tim i citavu sezonu.

avatar
RamboBabaManUtd
Sunday, 23.11.2014
17:43

Stvarno mi je zao Kutinja i Sterlinga da gledam kako propadaju u Liverpulu.
Da su pametni da dodju u Mancester United da DOMINIRAMO !

avatar
Jovan Stanisavljevic
Sunday, 23.11.2014
20:27

Jedan ce 100 % preci u MU i to vec u januaru ako Liverpul, (a nece sigurno), ne opstane u evropi. Po mojem Kutinjo.

avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Sunday, 23.11.2014
17:42

E ovako,c.ronaldo je u engleskoj dao najvise 31 gol u ligi,vec sledece je dao 18,sada vec ima 20 vec na pocetku sezone,da nije smesno bilo bi zalosno,ovaj dole ladno kaze ajmo po milera,pa ni jedan ni drugi ne bi imali ni priblizne cifre da ne igraju za barsu i real,realno,ne kazem da je primera slaba ali igra se na posed,a niko ne moze da parira realu i barsi,pricam uopsteno za zadnjih 5 6 sezona,to jest imali bi oni isti ucinak da igraju za real i barsu i u bilo kojoj drugoj ligi,ali svaki veliki igrac da je igrao ovoliko dugo za barsu bi oborio rekorde,el fenomeno je dao 47 gola za barsu za jednu sezonu sa 19g,a kamoli za ekipu koja je pokazala dominaciju i bez mesija u vidu spanske repke a realno mesi van barse izgleda kao samo dobar fudbaler,zapravo onakav kakav je u argentini,takav bi bio u nekoj drugoj ekipi,dobar igrac ali mislim da niko ne bi razmisljao o njemu kao najboljem,zar su ovaj zara i raul najbolji ikad pa ih je sad skinuo,smesno je to,zarin rekord vam je bio validan a peleov nije jer su svesni fanovi i jednog i drugog da ne mogu da obore njegov rekord pa omalovazavaju to vreme fudbala,kao da bi oni bili fizicki dominantni kao danas da su rodjeni u ono vreme,postoji cak velika mogucnost da ne bi ni znali za njih,isti taj pele je punio evropske timove i repke,maradona je osvojio najjacu ligu sa prosecnim timom,realno nesta je igrao protiv mesija,c.ronalda i ronalda,merodavan je i rekao da je ronaldo najbolji protiv kog je igrao,tako da fan boysi ne proglasavajte najbolje na osnovu neke statistike,gledajte malo sire,ni jordan statisticki nije najbolji kosarkas,pametnom dosta!! (jer ne objavljaju mi komentare gde treba,pa mogu i ja gde ne treba)

avatar
johnterry26
Sunday, 23.11.2014
17:39

Liverpul je 4 boda udaljen od zone ispadanja , toliko o velikom treneru Rodzersu i njegovim maestralnim pojacanjima tipa LOVREN

avatar
Uncounquered
Sunday, 23.11.2014
20:08

Kad igram PES 2015 sa Liverpulom, obavezno izbacujem Lovrena, makar bio i crveno raspolozen :D

avatar
Diego Forlán Corazzo
Sunday, 23.11.2014
17:39

Stvarno sta reci nakon svega? Igra je jos bila i dobra, ali opet ta odbrana. Lovrenov najbolji potez u Liverpulu bi bio da sad prizna da nije igrac za ovaj klub i ode. Alen odigrao dobar mec, Kutinjo solidan, Sterling i ne bas, Lambert se trudio i konacno je dosao taj gol, Lalana imao par dobrih poteza, kapiten nije imao svoj dan, bekovi onako. Sve u svemu mislim da je Liverpul zasluzio vise, ali jednom ce morati da krene. Ja verujem u ove momke i Rodzersa. YNWA!

avatar
djordjepandurevic
Sunday, 23.11.2014
17:39

Make us dream Brendan xD...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 23.11.2014
17:37

liverpul se vraca gde pripada prosle sezone ih je cisto pogledala sreca smejali su se cele godine junajtedu zbog sedmog mesta...junajted stalno zavrsava u vrhu i desila se jedna losa sezona a liverpul godinama nije video ligu sampiona sad u nju usli i odmah najavljuju velika dela

avatar
Sunday, 23.11.2014
17:36

Ovo je Liverpulova surova realnost, bez Suareza ne mogu apsolutno nista da urade...

avatar
mungos
Sunday, 23.11.2014
19:34

Svaki tim, bio on Real, Liverpul ili Aston Vila, bi osetio odlazak igraca kakav je Suarez. Problem su igraci koji su dovedeni, a koji nisu prosto kalibar za velika dela. Pogledaj Alena i Lovrena... Sako ne igra, Ture ne igra... a odbrana katastrofa

avatar
Vardar Wolf Kennel
Monday, 24.11.2014
00:20

A bili puni para .... I ne pricamo samo o parama koje su uzeli od Suareza , jer bi bilo neozbiljno da ekipa koja bi htela da se bori za tituli potrosi samo te pare . Oni su potrosili mnogo vise al su uzeli panjeve umesto igraca .
Zamisli da ekipa koja posle tolko godina konacno igra u Champions League nemoze da dovede prava pojacanja , vec dovodi Markovica , Lovrena , Balotelija . Oni su hteli da za male pare (koje nisu male uopste za te igrace ) imaju bolji tim od prosle sezone sto je veoma smesno .

avatar
Mare LFC
Sunday, 23.11.2014
17:36

Zasto uporno stavlja Lovrena i Alena nije mi jasno...kad je igrao sa drugom postavom protiv Reala rekao je da zna sta radi i da su u usponu forme pa tri poraza zaredom.Pravo vreme je za novog trenera,nema ideje u igri,Lovren I Skrtel ocajni,bolje je Dzerard da se povuce na leto i da ga pamtimo kao veliku legendu jer je ove godine ocajan

avatar
Kloptothekop
Sunday, 23.11.2014
17:34

ljudi lambert je dao gol protiv sitija nije mu ovo prvi gol...

avatar
Sunday, 23.11.2014
20:03

To je bio auto-gol

avatar
Tuesday, 25.11.2014
17:40

Pogledaj na internetu

avatar
Kloptothekop
Tuesday, 25.11.2014
15:29

jel si siguran da je auto gol ?

avatar
Sunday, 23.11.2014
17:34
avatar
Kralj Stiven
Sunday, 23.11.2014
17:33

Роџерс ако има образа поднеће оставку јер нас је уништио својом тактиком и појачањима ако се тако могу назвати комплетно аматри сви до једног.Мука ми је да их гледам како брукају грб Ливерпула,ајде да се макар труде него ни то не раде.Ајмо колеквитно сви из клуба и олаксајте нама који волимо овај клуб.

avatar
arthaslichking
Sunday, 23.11.2014
17:32

Rodzerse pakuj se, cempionsip ceka!
P.S. odnosi se na Rodzersa, Liverpool valjda nece ispasti, ne zasluzuju to!

avatar
Lurken
Sunday, 23.11.2014
17:32
avatar
S-I-M-K-E
Sunday, 23.11.2014
17:30

Ja Liverpul simpatisem,zao mi je sto igraju ovako lose,jednostavno nemaju kvalitetne igrace,morace da se izvrsi totalno renoviranje tima sledece godine.....S obzirom kakve igrace sada imaju,postoji mogucnost da se do kraja prvenstva bore za opstanak u Ligi.

avatar
Skrtelinho
Sunday, 23.11.2014
17:29

Kakav Tottenham br.2 , mi smo gori od toga !

avatar
Skrtelinho
Sunday, 23.11.2014
17:29

Nema potrebe uopste da se komentarise !!!!

avatar
Sunday, 23.11.2014
17:28

Liverpul borba za opstanak,a navijaci pricali o nekoj tituli.

avatar
Boban Rajovic
Sunday, 23.11.2014
17:27

Najjadnija ekipa na svetu.

avatar
juelz_santana
Sunday, 23.11.2014
17:27

Mocni Brendan Rodzers...