Posle Solskjera, ode i Magat!

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 18.09.2014.
19:00
Izvor: Sportske.net

Kardif i Fulam ispali su iz Premijer lige prošle sezone, ali su dali svojim menadžerima, Solskjeru i Magatu, koji su stigli u toku prošle sezone, još jednu šansu. Ipak, vreme je obojici iscurilo gotovo u isto vreme.

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

Juče je Solskjer napustio mesto trenera Kardifa, dok je Magat danas dobio otkaz.

Iako su dobili poverenje od direktora da nastave sa poslom, očigledno je da njihov udeo u ispadanju iz lige bio veliki. Kardif je posle dobrog starta i dve pobede i jednog remija u prva tri kola zabeležio tri poraza i samo jedan remi u naredne četiri runde, i trenutno se nalazi na 17. mestu.

Fulam je još lošiji, nalazi se na poslednjoj, 24. poziciji na tabeli i Feliks Magat, skupi menadžer koji je najveće uspehe imao sa Volfsburgom i Bajernom, dobio je otkaz.

Kit Simons, Magatov pomoćnik, vodiće ekipu dok uprava ne pronađe trajno rešenje.

Magat je najavljivao ekspresan povratak u Premijer ligu, a kako stoji stvari, Fulam mora pod hitno da počne da pobeđuje kako bi izbegao pitanje opstanka u Čempionšipu!

Za primer treba im bude Volverhempton, koji je pre nekoliko godina potonuo kao kamen za dve sezone do Lige 1, ali su Vukovi imali i finansijskih problema, videćemo kako će Fulam pravdati tu katastrofu, ako do nje dođe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke