"Posebni" nije toliko poseban?

Autor: Stevan Milovanović
ponedeljak 09.03.2015.
10:45
Izvor: Sportske.net

Defanzivac PSŽ-a je svojom izjavom dodatno podgrejao atmosferu pred revanš meč u Ligi šampiona.

Beta/AP Photo/Jacques Brinon
Beta/AP Photo/Jacques Brinon

Povezane vesti

David Luiz, letošnje pojačanje PSŽ-a, u koji je došao iz Čelsija, izgleda da nema baš visoko mišljenje o trenutnom strategu Čelsija, Žozeu Murinju.

Naime, pred revanš meč ova dva tima u Ligi Šampiona, Luiz je izjavio kako se Murinjo uopšte ne razlikuje od drugih trenera.

"On je možda specijalan za vas, ali za mene nije.", izjavio je Luiz za francuske medije.

Iskusni Brazilac je prošle sezone bio neizostavan član prve postave londonskog tima, ali je ipak pred početak ove sezone prešao u PSŽ za čak 50 miliona funti.

"Imao sam puno lepih trenutaka u Čelsiju i osvojio puno trofeja. Oni ove sezone igraju fantastično, ali ja poznajem svoj tim. Pokušaćemo da postignemo pogodak i odigramo najbolje što umemo, iako oba tima imaju šansu za prolazak dalje.", dodao je Luiz.

Skroz suprotno mišljenje o Murinju ima Zlatan Ibrahimović, koji je odigrao jednu fenomenalnu sezonu u Interu pod vođstvom Portugalca.

"Proveli smo jednu godinu u Interu zajedno, i sve je bilo odlično, samo žalim što je to trajalo samo godinu dana.", izjavio je Ibrahimović za francuske medije.

Podsećanja radi, u prvom meču u Francuskoj rezultat je bio 1-1, tako da Čelsi ima malu prednost u odnosu na PSŽ, s obzirom da su postigli gol u gostima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Rodrigoo
Monday, 09.03.2015
12:51

Nije poseban? Pa moras biti poseban da bi ''uvalio'' panja(Luiz) za 50 miliona. :D

avatar
Monday, 09.03.2015
13:36

jeste MURINJO POSEBAN,ali Luiz nije panj da se ne lazemo :D