Poruka iz Olimpijakosa - Protiv Partizana igrali ''opušteno'', Rijeku neće potceniti?

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.08.2017.
15:42
Izvor: Sportske.net, jutarnji.hr

Pred duel između Olimpijakosa i Rijeke neminovna su i podsećanja na dvomeč Atinjana sa Partizanom u prethodnoj rundi.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Na tu temu se oglasio i trener Olimpijakosa Besnik Hasi, a zagrebačke ''Sportske novosti'' prenose i izjavu hrvatskog fudbalera u ekipi Olimpijakosa, 28-godišnjeg Hrvoja Milića.

U osvrtu na dvomeč sa Partizanom, Milić je istakao da je njegov tim sve rešio u prvoj utakmici i da se u revanšu (2-2) opustio.

''Mi smo već u Beogradu osigurali prolazak tom pobedom, tako da smo u drugoj utakmici bili malo opušteniji, iako nas je trener upozoravao da se nikako ne smemo opustiti. No, nakon tri gola i ubedjive pobede u gostima, došlo je do opuštanja. Iz te utakmice svi smo izvukli pouke.

Ali, kažem, ta utakmica nije merilo snage Olimpijakosa, jer smo sve rešili u prvoj utakmici. U Beogradu smo taktički odigrali jako dobro, iskoristili sve svoje šanse...

Sigurno se nećemo opustiti kao u drugoj utakmici protiv Partizana jer znamo šta nam nosi ulazak u Ligu šampiona, Rijeku nećemo potceniti'', objašnjava Milić.

Za razliku od dvomeča sa Partizanom, ovoga puta će Olimpijakos biti domaćin u prvoj utakmici, a definitivna odluka pašće u Rijeci za šest dana.

Ipak, u Olimpijakosu se ne plaše atmosfere na Rujevici.

''Svaka čast Rujevici i Rijeci, ali atmosfera s Rujevice sigurno se ne može uporediti s atmoferom koja je vladala u Beogradu! Ali Olimpijakos takve atmosfere uopšte ne uzbuđuju niti mi marimo za to, pokazali smo to konačno protiv Partizana.

Da ne govorim o tome kakva je atmosfera na stadionima u Grčkoj kad se igraju veliki derbiji ovdašnjeg fudbala. Rijeka sigurno ne može u revanš utakmici igrati na kartu navijača'',
istakao je Milić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
UnitOfMadrid
Thursday, 17.08.2017
03:40

Sto se tekme tice,sve je vec vidjeno i receno. Dovoljan je podatak da je Messi prvi kontak sa loptom imao u 16-17min. Maskerano korektan, ostali ne bi mogli ni na klupi da nam sede. Zidanu kapa dole sto je spustio gas i sto nije sahranio pokojno drustvo farselona. Sto se tice taktike i trenerskog umeca,to se vec vidi evo skoro 2 godine. Ljudi,DOMINIRAMOOOO i to mnoge boli. Uzivajte u ovim trenucima i ne trosite energiju na nebitne likove i zle komentare. Hala Madrid!

avatar
rivarinho
Wednesday, 16.08.2017
15:56

zezali se preko 2 sata u oba meca, svesni su svi toga!

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 16.08.2017
15:50

Da se ne lazemo, ljudi su ulozili silne milione da bi se plasirali u LS, sigurno nece dozvliti da im na tom putu stanu jedan Partizan i jedna Rijeka.