Portugalci izbacili i Srbina sa EP, određen sudija za finale!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 08.07.2016.
10:06
Izvor: Sportske.net

Na našu žalost, to neće biti Milorad Mažić jer su u finalu Portugalci, a ne Velšani.

Beta/AP Photo/Pavel Golovkin
Beta/AP Photo/Pavel Golovkin

Povezane vesti

Sen Deni, stadion Francuska, mesto je gde će se odigrati veliko finale Evropskog prvenstva između Portugala i Francuske.

Danas su određeni i zvaničnici tog meča koji se igra u nedelju od 21 čas, a čast da sudi veliko finale pripala je verovatno najboljem sudiji u ovom trenutku na svetu, Marku Klatenburgu.

Klatenburg je sudio finalni meč ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona između Atletiko Madrida i Real Madrida, a ove godine je bio i glavni sudija na meču finala FA kupa u Engleskoj.

Dakle, u dva meseca će suditi tri velika finala.

Pominjalo se da bi i naš Milorad Mažić mogao da dobije pištaljku za finalni meč, ali se Pjerluiđi Kolina odlučio da taj posao poveri engleskom sudiji koji je, očigledno, u sjajnoj formi.

Priča se da je Klatenburg bio planiran od samog početka da sudi finale, osim ukoliko u njemu nisu neke od država iz Velike Britanije. Druga dva kandidata su bili Mažić i Kašai, u zavisnosti od toga koje ekipe su u finalu. Dakle, Portugalci nisu samo izbacili Velšane, nego i Mažića iz finala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Krešo Arsenal
Friday, 08.07.2016
12:57

ovo nije provokacija i zelim VAM da se kvalificirate,ali ne daj BOŽE da tako nisko padnemo da moram navijat za sudca da ostane sto duze..nesto ISKRENO gluplje nisam cuo i vidio u sportu, kad bi se kod nas o tome pisalo u glavnoj temi ja bi se pitao docek nam je nogomet došao..Mi imamo sutkinju koja je jucer sudila polufinale Wimblendona nisam vidio da je ijedan medij o tome izvjestio..i vec je godinama ta Čičak u vrtu,a da ne pratim tenis ne bi znao..slozit cete sa mnom

avatar
jv
Friday, 08.07.2016
12:47

Strasno! On najbolji sudija? Obicni poslusnik, u finalu LS je ostetio Atletiko Madrid i zbog toga ne bi smeo ni da bude ni u konkurenciji za ovo finale. Delegiranje njega pokazuje da je UEFA spremna, ako zatreba, da pogura favorita (citaj bogatijeg), to jest Francusku.

avatar
La Joya
Friday, 08.07.2016
12:04

Hvala Bogu samo da nije onaj Erikson. Nema losijeg sudije.

avatar
Krešo Arsenal
Friday, 08.07.2016
11:49

tragedija strasna

avatar
ruud gullit
Friday, 08.07.2016
11:35

Ma kakav Mazic i finale, to je samo kod nas prosuta ta prica, covek je u eliminacionoj fazi bio cetvrti sudija, pokazivao ko ulazi u igru i koliko se produzava utakmica i to je to.

avatar
Jason
Friday, 08.07.2016
11:13

Pa realno je,Klatemburg je uz Ricolija bar po meni najbolji sudija u Evropi.

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Friday, 08.07.2016
10:09

Potpuno očekivano, a i zasluženo. Nisam siguran da se prezime tog sudije čita Kašai?