Porto trlja ruke zbog Kasiljasa

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.10.2015.
18:25
Izvor: Sportske.net

Odluka Porta da tokom letnjeg prelaznog roka angažuje legendarnog čuvara mreže Ikera Kasiljasa vrlo brzo se isplatila tom klubu znatno više nego što se očekivalo.

BETA/AP Photo/Paulo Duarte
BETA/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Fudbalski klub Porto iskoristio je situaciju u Real Madridu i angažovao Ikera Kasiljasa što se ispostavilo kao fenomenalan potez.

Pored toga što legendarni čuvar mreže na terenu pravi razliku, Porto je dovođenjem Ikera Kasiljasa napravio sjajan marketinški potez koji se "Zmajevima" i te kako isplatio.

Današnje izdanje portugalskog lista "O Žogo" piše da je prodaja Portovih dresova skočila za 10% u odnosu na prethodnu sezonu, a pretpostavljate da razlog za takav porast leži u dolasku Ikera Kasiljasa na "Dragao".

Marketinški stručnjaci prognozirali su da će prodaja dresova skočiti za 3% ali je cifra premašila sva očekivanja. Dogodilo se i to da je broj Kasiljasovih dresova koji je pušten u prodaju prodat za samo nekoliko nedelja iako je bilo u planu da to bude zaliha za čitavu sezonu.

U Portu zadovoljno trljaju ruke i poručuju da se nikada nije dogodilo da za samo mesec dana bude rasprodat tako veliki kontigent dresova jednog novajlije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jera62
Tuesday, 13.10.2015
22:41

Dobro ste me podsedili ,moram da kupim taj dres Legende

avatar
John Cena
Tuesday, 13.10.2015
20:33

Ne samo da mlate pare na transfere sad i na dresove dobro zaradjuju

avatar
Realan tip
Tuesday, 13.10.2015
20:31

Svaka cast Portu, mislim da su jedina ekipa ikada koja je uzela i jare i pare.Osvajaju titule i kupove, osvojili su i LS, LE, stalno igraju nok aut fazu, pordali su i napravili seriju fantasticnih igraca poslednjih nekoliko godina i uzeli velike pare na njima, a nisu se raspali.Postovanje!

avatar
Juventino SS
Tuesday, 13.10.2015
20:11

Porto uvek na dobitku kako god da okreneš.

avatar
Wednesday, 14.10.2015
12:50

Definitivno klub sa najboljim poslovanjem u Evropi. Najbolji skauting, dignu cijenu svojim igračima, debelo zarade, a rezultati su tu.. Šta bi više?! :D

avatar
CR7
Tuesday, 13.10.2015
18:45

Treba da budu ponosni sto imaju legendu kao sto je Kasiljas u klubu za razliku od Pereza :)