Porto ostao bez trenera

Autor: Beta Beta
utorak 23.05.2017.
15:34
Izvor: Beta

Fudbalski klub Porto i trener Nuno Espirito Santo sporazumno su raskinuli ugovor, nakon što ekipa ove sezone nije uspela da osvoji šampionsku titulu u Portugalu.

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Porto je saopštio kasno u ponedeljak da je sa trenerom postigao dogovor o raskidu saradnje. Klub nije saopštio detalje, ni ko će biti novi trener.

Nuno je prošle godine preuzeo ekipu, koja je sezonu završila na drugom mestu sa šest bodova zaostatka za Benfikom i igraće naredne sezone u Ligi šampiona. Benfika je osvojila četvrtu uzastopnu titulu u Portugalu.

Nuno je bivši golman Porta sa kojim je, izmedju ostalog, osvojio četiri šampionske titule, Ligu šampiona i Kup Uefa. On je 2010. godine u Portu završio karijeru, a osim tog kluba trenirao je Rio Ave i Valensiju.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 23.05.2017
16:32

Taman prazna stolica za Hozinja da se vrati gdje i pripada i gdje mu je mjesto .Posebno sada ako Junajted izgubi finale sa Ajaxom sigurno ce popiti otkaz jer je bio 6 u ligi a potrosio je ogromne novce .Da sam vlasnik Junajteda nakon ovakve sezone tjerao bi Murinja svim silama i doveo nekog trenera koji ako nista igra ljepsi fudbal a trofeji ce doci.

avatar
miki1108
Tuesday, 23.05.2017
17:49

Murinju je mesto u najboljim klubovima sveta. Jer je u top 3 najboljih trenera u istoriji fudbala! Tako da ne pisi nesto u cemu se ocigledno ne razumes.

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 23.05.2017
20:00

Murinjo nekad bio veliki trener i ajd da kazem forsirao normalni fudbal od ovog danas sto mu ekipe igraju nema od njeg nista care od stare slave se ne zivi i on i Wenger progutalo ih vrijeme istroseni likovi .

avatar
Danilo20
Tuesday, 23.05.2017
19:44

Za murinja verujem da je dobar,ali cekam da vidim tu cuvenu drugu sezonu,ali u top tri nikako ima mnogo boljih:lipi,kapelo,ancelotitrapatoni,bezbi,ferguson...