Poplava golova na "Tardiniju", Milan preživeo!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 14.09.2014.
22:39
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" u ludoj utakmici slavili sa 5:4, Žeremi Menez dvostruki strelac, Milan se pridružio Romi i Juventusu na čelu tabele sa dve startne pobede.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Posle par šansi u prvih dvadesetak minuta, Belfodila na jednoj i Aleksa na drugoj, prvi se radovao Milan. Akcija raspoloženog Honde, pojačanje iz Atalante Bonaventura uspeva da savlada Mirantea, 1:0 za goste. Ali već u narednom napadu ovacije na "Tardiniju" za Kasana, "Fantantonio" glavom posle centaršuta Žorkere poravnava rezultat.

Golovi kao na filmskoj traci, sada je Honda strelac, njegov drugi gol u sezoni, upisao se i na startu protiv Lacija. Do odmora je i Menez matirao Mirantea, sa penala, pošto je Francuza srušio Lukareli.

Činilo se da će Milan lako odneti bodove, ali "Dukali" se nisu predavali. Nakon pedesetak minuta Felipe je vratio nadu, a zatim je Bonera dobio drugi žuti, pa su "Rosoneri" ostali sa igračem manje. Ali, Inzagijev Milan ne posustaje, Najdžel De Jong je oduzeo loptu Kasanu i onda posle solo akcije ponovo doneo gostima dva gola razlike.

Ni tu nije bio kraj, posle kornera Lukareli glavom smanjuje na 4:3, ali Parmina odbrana je bila komična na trenutke u ovom meču, Menez je desetak minuta pre kraja dotukao Donadonijev tim. Pre toga je Felipe dobio crveni, pa je brojčana ravnoteža uspostavljena.  I Super Pipo će imati šta da kaže svojoj odbrani, De Šiljo je kao šlag na tortu postigao autogol. Milan je nekako sačuvao pobedu, 5:4.

Bodovi su otišli u Lombardiju, Milan je mašina za golove, imaju šest bodova i dele prvo mesto sa Romom i Juventusom.

Izveštaje sa popodnevnih mečeva možete pročitati ovde, a golove Milana videti ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke