Ponovo svađe sa novinarima, Murinjo poručuje: "Ostajem!"

Autor: Beta Beta
utorak 03.11.2015.
15:34
Izvor: Beta

Evo Murinjove izjave danas, ponovo je bio u svađi sa novinarima.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je danas da ima maksimalnu podršku predsednika kluba Romana Abramoviča i dodaje da neće dobiti otkaz u londonskom klubu.

"Imam četiri godine da popravim situaciju na Stamford Bridžu. Ne, zapravo tri godine i oko sedam meseci", rekao je Murinjo, aludirajući na novi četvrogodišnji ugovor koji je potpisao u maju kada je sa Čelsijem osvojio Premijer ligu.

Britanski mediji poslednjih dana su spekulisali da će trener dobiti otkaz za vikend, jer u Premijer ligi njegova ekipa posle 11. kola zauzima 15. mesto sa 11 bodova, što je najlošiji početak sezone Čelsija u istoriji, a i najlošiji učinak prvaka Engleske u novoj sezoni.

Britanski Bi-Bi-Si (BBC) je nedavno objavio da su se fudbaleri pobunili protiv Murinja, a da je jedan od najboljih igrača Čelsija izjavio "da bi radije izgubio nego pobedio za Murinja".

"Mislim da je to veoma tužna optužba, jer koristite igrača ili više od jednog igrača. Optužujute ih da su nepošteni i nelojalni. Kada bih ja sada vas okarakterisao kao nepoštenog novinara vi biste bili veoma uznemireni i verovatno biste pokrenuli disciplinski postupak protiv mene", rekao je Murinjo, dodajući da nema sukoba između njega i fudbalera.

Na pitanje o promenjivoj formi njegove ekipe ove sezone, Murinjo je rekao da je to zbog "kombinacije raznih faktora".

"Znam zašto je tako, ali potrebno je mnogo vremena objasniti zašto je tako. U principu, to je zbog kombinacije raznih faktora. Neke stvari ne bih da menjam... Sve u svemu, vezano je za fudbal", kazao je Murinjo i dodao da će "uvek učiniti sve za svoje igrače".

"Posebni" je ove sezone dvaput kažnjavan zbog nedoličnog ponašanja, a novinari su ga upitali zašto ne pokazuje više dostojanstva.

"Ovoga puta će pokazati moje dostojanstvo...Pokazaću ga tako što neću odgovoriti na pitanje", jasan je bio Žoze.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Младен Глишовић
Tuesday, 03.11.2015
21:48

koliko ja gotivim ovog coveka....

avatar
I am back
Tuesday, 03.11.2015
19:31

nadamo se tome i boljim rezultatima prije svega.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Tuesday, 03.11.2015
18:18

Ostajes legendo

avatar
lamps8
Tuesday, 03.11.2015
17:08

normalno da ostaje

avatar
AxweII
Tuesday, 03.11.2015
17:03

Nije lako sa Britanskim tabloidima..

avatar
AdrovicEsad
Tuesday, 03.11.2015
17:03

Njegov ego ce ga unistit, Celzija je unistio u ligi sad je red na LS; Abramovic nikad nije bio fudbaler, a Murinjo kakav fudbaler ha ha ha. Pa nije cudo sto se sve ovo dogadja u Celziju.tako ti je kad klub vode zemljoradnici, prevodioci, Pekari i mlekari

avatar
Carina
Tuesday, 03.11.2015
16:53

Jedino sto mu zameram je to sto previse kritikuje sudije. Malo prefinjeno da ih potkaci, ok, ali otvoreno ne bi trebalo, jer onda jos vise stete, jer sudije jos vise grese na nasu stetu sto ih vise kritikuje. A ovo sto je rekao novinarima, apsolutno je u pravu. Fabregas je objavio i na tviteru i na fejsu da je to izmisljotina i da je srecan u Celsiju. VIdecemo, ocekujem da preokrene ove godine, realno, top4 je skroz dostizno. Jurimo Liverpul, Everton i Totenhem, ne mogu oni da budu bolji od nas, imaju dosta slabije ekipe, a i trenere ako cemo realno...

avatar
A.Shevchenko 7
Tuesday, 03.11.2015
16:50

Daj boze da je tacno ovo, jer citao sam na jednom blogu koji je vezan za Celsi, prilicno renomiran a ne neki tviteraski, da je zamena vec spremna i da ce Murinjo dobiti otkaz NEZAVISNO od rezultata u sledeca 2 meca, dakle u nedelju sa Stoukom bi bio poslednji mec pre pauze od 15-ak dana. To bi bilo krajnje los potez i zato se nadam da Zoze ostaje, sutra je biti ili ne biti sto se LS grupe tice...

avatar
ZGtopnik
Tuesday, 03.11.2015
21:15

ljudi moji zaboravite da ce dobit otkaz, to mogu napravit samo smijesni klubovi da smjenjuju trenere a da nije gotova sezona ili polusezna, tako da sumljam da ce dobit otkaz.ukoliko ga sada smjene onda su ludi, pa nije on kriv sto ekipa ne igra dobro, pa sa istom je prosle godine uzo naslov prvaka..

avatar
Shone
Tuesday, 03.11.2015
22:08

bas tako! pravi komentar...

avatar
Shone
Tuesday, 03.11.2015
16:46

Tako je...murinjo jos 4god.najmanje u celgiju pa jos 2x toliko...kome se ne svidja neka ide,makar to bio i azar. Treba biti pametan i malo ublaziti situaciju sa novinarima da se malo smanji ova tenzija!

avatar
ZGtopnik
Tuesday, 03.11.2015
21:16

e to mu je najveca mana, neka drzi jezik za zubima