Ponovo se nameće - Engleski vezista na vrhu Premijer lige!

Autor: Nikola Miloradović
petak 21.10.2016.
16:12
Izvor: Sportske.net

Još jednom je Arsen Venger pokazao kakav je stručnjak, ovaj potez će mu se naredne godine po svemu sudeći itekako isplatiti.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Arsenal je pored nekoliko akvizicija ostao bez čak desetorice fudbaler ovog leta.

Po isteku ugovora su klub napustili Flamini, Arteta i Rosicki, a potom su otišli i Ajzak Hejden, Velingotn Silva i Serž Gnabri, da bi privremeno klub napustili i Džoel Kempel, Takuma Asano, Kalum Čejmbers i Džek Vilšir.

Najveća pompa se digla oko odlaska Vilšira na pozajmicu u redove Bornmauta, ali je sada sve jasnije da Venger nije pogrešio. Engleski vezista igra sve bolje, a prema jednom od najbitnijih parametara za veznog fudbalera, čak je i najbolji u PL.

Naime, Džek Vilšir najbolji u Premijer ligi po procentu uspešnih pasova! Interesantno je da su Arsenalovi igrači preovladali ovom listom, kako se među prvih šest nalazi čak pet igrača kluba sa "Emirejtsa".

Dakle, Vilšir se ozbiljno nameće, lako bi mogao da dobije i poziv Gereta Sautgejta u novembru, kako je zaista u sjajnoj formi. Pored toga, ako ovako nastavi, nema sumnje da će Venger računati na njegove usluge čim se vrati u svoj matični klub.

Pass acc

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Friday, 21.10.2016
20:37

A pojedini portali u Srbiji (nisu sportske :D ) pisali Vilsir promasaj,Vilsir dotakao dno itd.

avatar
Friday, 21.10.2016
17:14

Venger je senilni starac, zreo za penziju, Venger ovo, Venger ono... Odlicna takticka zamisao proslediti ga na pozajmicu, jos dobar posao u klub za koji nisam ocekivao da ce vec na pocetku sezone napraviti veoma solidan rezultat, treba uzeti u obzir i trenera, Edi Houv je i vise nego zasluzan za sjajnu igru Bornmuta. Mozda, buduci trener Arsenala. Ostro oko profesora.

avatar
Il Faraone
Friday, 21.10.2016
20:35

Iskreno bi voleo da, ako neko mora, zameni Vengera Edi Houw

avatar
Thursday, 27.10.2016
14:38

Da, i ja bih voleo.

avatar
Djordjo COYG
Friday, 21.10.2016
16:27

Igra izvanredno al mnogi su mu uzeli za zub onaj promasaj kad je pogodio stativu, nema srece da postigne pogotak pa to je 4-5 puta je od pocetka sezone pogodio okvir gola u Ligi...