Ponovo pogodio Mića Ivanić!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 08.05.2016.
23:40
Izvor: Sportske.net

Fudbaler koji je ovog januara promenio klub i prešao u BATE Borisov, nastavlja da igra sjajno.

fcbate.by
fcbate.by

Povezane vesti

Slavoljub Muslin će imati težak zadatak kada bude pozivao fudbalere u reprezentaciju, pošto veliki broj njih u ovom trenutku igra na veoma visokom nivou.

Jedan od njih definitivno jeste i Mirko Ivanić, fudbaler BATE Borisova.

On je danas u pobedi svog tima protiv Slutska od 3:0 postigao treći pogodak i tako zapečatio sudbinu gostiju. Bio je ovo njegov drugi gol u pet mečeva u šampionatu Belorusije ove sezone.

Inače, i Ivanić i Milunović su danas odigrali svih 90 minuta za ovogodišnjeg učesnika Lige šampiona.

BATE je ovom pobedom na prvom mestu na tabeli sa 16 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 09.05.2016
08:53

P.P.S Mozda i Radunovic pre Dmitra kao 3. gosa, ravnopravno konkurisu:-D

avatar
Monday, 09.05.2016
08:52

Rajkovic- Ivanovic, Subotic, Nastasic, Antonov- Maksimovic, Matic- Zivkovic, Ljajic, Kostic- Mitrovic. Jovanovic/Dmitrovic- Gajic, Spajic (Vilotic/Veljkovic), Rajkovic (Pejcinovic), Obradovic- Gudelj (Grujic),nRadoja- Tosic (Radovic), Tadic (Milinkovic-Savic/Ivanic), Sulejmani-nDjurdjic (Stojiljkovic/Skuletic/Pesic). Maksimovica u reprezentacijini na stoperu, naravno, a treba racunati i na tri Filipa:-D (Stojkovica, Mladenovica i Djuricica), Bastu, Radosava Petrovica i L. Markovica;nFejsu, Brasanca i Milivojevica vec ne bih pozivao da sam na mestu selektora ako bas ne moram, a mozda tu nesto bude i od Zdjelara. Napominjem da nisu isti komentari, malopre sam zaboravio Bastu, izbacio sam ona dva mlada spica, to je druga razlika. Sve u svemu, cetrdesetak igraca za ovaj kvalifikacioni ciklus bilo to samo jedna ili eventualno dve utakmice, ili citave kvalifikacije od pocetka do kraja. Nakon toga, idemo na nekih 30-ak imena plus ovi iz (o)mlad(insk)e,nBabic, Plavsic, Mihajlovic, a ko zna, mozda i Vlahovic tamo za EP '20. Takodje, Jojic, Srnic, Cavric, Djurdjevic, nikoga se tu ne treba odreci, Jovanovic, Pavlovski, Gacinovic, Drazic, Mulic, sve zanimljiva imena.

avatar
Monday, 09.05.2016
08:15

Rajkovic- Ivanovic, Subotic, Nastasic, Antonov- Maksimovic, Matic- Zivkovic, Ljajic, Kostic- Mitrovic. Jovanovic/Dmitrovic- Gajic, Spajicn(Vilotic/Veljkovic), Rajkovic (Pejcinovic), Obradovic- Gudelj (Grujic),nRadoja- Tosic (Radovic), Tadic (Milinkovic-Savic/Ivanic), Sulejmani-nDjurdjic (Stojiljkovic/Skuletic/Pesic/Jovic/Saponjic). Maksimovica u reprezentaciji i na stoperu, naravno, a treba racunati i na tri Filipa (Stojkovica, Mladenovica i Djuricica), (Lazara) Markovica, Petrovica;nFejsu, Brasanca i Milivojevica vec ne bih pozivao da sam na mestu selektora ako bas ne moram, a mozda tu nesto bude i od Zdjelara.

avatar
El Matador PFC-FCB
Monday, 09.05.2016
00:29

Ivanića i Necu Mihajlovića valja probati u A reprezentaciji barem protiv Kipra u Užicu! Pored Ivanića i Nece probati Grujića, Vuleta Jovanovića, Brašanca pa i Šaranova itd.