POMILOVAN - Kataiju 'obrisan' crveni karton!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.03.2017.
23:05
Izvor: Sportske.net

Takmičarska komisija španskog fudbalskog šampionata uvažila je žalbu Deportivo Alavesa i "obrisala" crveni karton koji je srpski internacionalac Aleksandar Katai zaradio u duelu sa Granadom.

Epa/Alberto Morante
Epa/Alberto Morante

Povezane vesti

Srpski internacionalac Aleksandar Katai neće morati da preskoči predstojeći duel sa Seviljom, pošto mu je Takmičarska komisija španske Primere "obrisala" crveni karton koji je neopravdano dobio na meču sa Granadom.

Nadležni organi su nakon žalbe koju je uložio Deportivo Alaves detaljno pregledali snimke sa meča u Granadi i utvrdili da Aleksandar Katai nije udario Isaka Kuenku.

Tako je odluka sudije Ignasija Iglesijasa poništena, pa će bivši fudbaler Crvene zvezde biti u konkurenciji za tim koji u ponedeljak treba da se suprotstavi zahuktaloj Sevilji.

Za razliku od Aleksandra Kataija, njegov saigrač Aleksis Ruano nije imao sreće pošto mu je izrečena suspenzija sa naredne tri utakmice zbog oštrih protesta koje je ulagao nakon isključenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Saturday, 04.03.2017
12:04

Eto..a meni se isto učinilo da ga je udario, kako god dobro je što su mu skinuli kaznu jer je ušao u formu.

avatar
Nikolaus
Saturday, 04.03.2017
10:39

Može Katai da se ustali u Alavesu u narednim sezonama,nemaju ni oni bas neke kvalitetne ofanzivce.Mozda nije top klasa ali moze finu karijeru da napravi..