Poletanović upisao prvenac u dresu Genta!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.04.2015.
22:51
Izvor: Sportske.net

Bivši kapiten Vojvodine Marko Poletanović u subotu je postigao prvenac u dresu Genta ali mu je slavu "ukrao" fudbaler Sporting Šarlroa Neskens Kebano.

kaagent.be
kaagent.be

Povezane vesti

Belgijski šampionat ušao je u završnu fazu pošto su nakon regularnog dela timovi svrstani u tri grupe kroz koje se bore za titulu, plasman u Ligu Evrope i opstanak u ligi.

Veliki broj srpskih internacionalaca nastupa u plej-ofu za titulu a među njima se nalaze Marko Poletanović i Uroš Vitas, fudbaleri Genta.

Bivši kapiten Rada ne dobija često priliku da igra, dok Marko Poletanović nakon januarskog transfera lagano krči put ka prvom timu.

Gent je u subotu gostovao ekipi Standarda iz Šarlroa u okviru 2. kola plej-ofa za titulu a Marko Poletanović lako je mogao da izraste u junaka svog tima.

Pri rezultatu 1:0 za Sporting bivši kapiten Vojvodine ušao je u igru i posle svega 20 minuta provedenih na terenu postigao izjednačujući gol. Sedam minuta pre kraja činilo se da će Poletanovićev prvenac u dresu Genta biti dovoljan toj ekipi za bod ali je u nadoknadi vremena Neskens Kebano "ukrao" slavu srpskom internacionalcu.

Vezni fudbaler Standarda postigao je drugi pogodak na meču u trećem minutu nadoknade vremena čime je svom timu doneo sva tri boda a našem Marku Poletanoviću pokvario užitak.

Bilo kako bilo, vezista Genta sigurno će pamtiti prvenac iako ga je postigao u porazu svog tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke