Poketino se razočarao u Francuza

Autor: Beta Beta
ponedeljak 28.11.2016.
19:58
Izvor: Beta

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino rekao je danas da Musa Sisoko nije opravdao očekivanja, posle dolaska iz Njukasla u londonski klub za 30 miliona funti.

BETA/AP Photo/David Zalubowski
BETA/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Sisoko je poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka za 30 miliona funti iz Njukasla prešao u Totenhem. On je potpisao petogodišnji ugovor sa Totenhemom, koji je u trci za taj transfer bio uspešniji od Evertona. Do sada je odigrao 10 utakmica za londonski tim, od kojih pet kao prvotimac, a u subotu u derbiju protiv Čelsija nije bio ni na klupi.

"U fudbalu nije sve u novcu. Na treningu moraš da pokažeš da si bolji od saigrača i da zaslužuješ mesto u timu", rekao je Poketino, a preneo je BBC.

Francuski reprezentativac je krajem oktobra suspendovan na tri utakmice zbog toga što je tokom meča laktom udario igrača Bornmuta Harija Artera.

"Ako dovedeš igrača i ne dobiješ ono što si očekivao, a ako neko drugi zaslužuje da bude u timu, zbog čega da mu pružiš šansu? Zato što smo platili i moramo da ga stavimo da igra? Naravno, on mora naporno da radi i da pokaže da zaslužuje mesto u timu", rekao je Poketino.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 05.12.2016
12:22

Ako ce on da igra prljavo nek igra... to je njegov problem i posle se vucara po druguim klubovima.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 28.11.2016
22:43

Da li si razmisljao o tome da ga mozda prosledis nekome na pozajmicu? :-D

avatar
Dragojevic Andrija
Monday, 28.11.2016
22:22

ja sam uvjerenja da u nekim situacijama pojedini igraci nekad mogu biti vrhunski igraci na terenu a da na treningu ne pokazaju sav potencijal.. ali opet sasvim je opravdano da ne igra musa ako vec tako trener smatra da nije dovoljno dobar na treningu ali ja bih recimo nekad ucinio neki rizican potez pa ga ubacit u igru kad se osjeti da treba :D

avatar
Chella_ynwa
Monday, 28.11.2016
21:14

Kad se setim da sam navijao da dovedemo njega umesto Vajnalduma.

avatar
NIKE
Monday, 28.11.2016
21:05

Kako će pokazati Ajnštajnu ako ne igra, Dembele, Vanijama i Ali su trenutno jako dobri, ali onaj Sisoko sa Eura bi lagano ušao u tim kad bi dobio priliku.

avatar
MANUTD
Monday, 28.11.2016
21:51

Pa prilika nisu samo fudbalske utakmice Ajnstajne. Svaki trening je prilika je takodje.

avatar
MANUTD
Tuesday, 29.11.2016
00:32

Svako ko je igrao fudbal zna da ce bez dobrog treninga zavrsiti na klupi ili tribinama. Kakve gluposti pricas, po tebi bi trebala igrati imena koja su placena. Verovatno znas bolje od Poketina i Murinja ko treba da igra.

avatar
NIKE
Monday, 28.11.2016
22:53

Svako ko je ikada igrao fudbal zna da trening i meč nije isto. Na treningu momci izvode čuda, a kad dođu na pravi meč samo rijetki pokažu pravu magiju, da bi se Sisoko uklopio u tim, on mora igrati sa saigračima, ovako se nikada neće uigrati isto kao ni Miktarijan - ne igraš nisi u formi.