Poketino: "Jedna od najboljih utakmica u sezoni"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 23.11.2015.
00:05
Izvor: Beta

Trener fudbalera Totenhema Marusio Poketino rekao je da je njegova ekipa u pobedi nad Vest Hemom odigrala jednu od najboljih utakmica u sezoni.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Totenhem je u nedelju na svom "Vajt Hart Lejnu" pobedio Vest Hem sa 4:1 i izjednačio klupski rekord od 12 uzastopnih prvenstvenih utakmica bez poraza.

"Veoma sam zadovoljan igrom i mojim fudbalerima. Čestitam im, ovo je bila sjajna utakmica i svi smo veoma ponosni. Mislim da je ovo jedna od naših najboljih utakmica u sezoni. Ali svaki naredni meč je izazov, ići ćemo korak po korak. Imamo mladu ekipu i moramo da napredujemo, ovo je velik korak napred, primer kako želimo da igramo u budućnosti", rekao je Poketino.

U četvrtoj pobedi u poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima dvostruki strelac bio je Hari Kejn, a golove su još postigli Tobi Aldervireld i Kajl Voker. Jedini gol za Vest Hem postigao je Manuel Lancini.

"Mi smo najmlađa ekipa u Premijer ligi, ali ne radi se o godinama već o samopouzdanju. Ovakvu utakmicu odigrate kada ceo tim veruje u sebe", rekao je Poketino.

Trener Vest Hema Slaven Bilić rekao je da je njegova ekipa mogla i ubedljivije da izgubi.

"Pošteno je reći da rezultat odgovara igri, bili su bolji od nas. Do prvog gola su nas pritiskali, ali smo imali nekoliko šansi. Pomalo smo bili u šoku kada smo primili gol, a oni su se podigli. Na poluvremenu, kada je bilo 0:2, rekao sam igračima da smo još u igri, da nam treba gol. Ali primili smo treći gol posle naše greške, to nas je ubilo i moglo je da bude mnogo gore", rekao je Bilić.

"Igrali smo veoma loše, ali i oni su igrali zaista dobro i moramo to da priznamo. Igrali su više timski. Više su želeli pobedu nego u nekoj drugoj utakmici, ali mi nismo bili dovoljno dobri da izvučemo nešto iz utakmice, osim poraza", dodao je Bilić.

Posle 13 kola u Premijer ligi Totenhem je peti na tabeli sa 24 boda, a Vest Hem zauzima šesto mesto sa tri boda manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
malialejandro4LFC
Tuesday, 24.11.2015
02:12

Zaista jedna pozrtvovana ekipa i ne igraju los fudbal ali realno,liga evrope im je maksimum

avatar
čombe
Monday, 23.11.2015
11:29

Ovakav totenham moze se bez problema boriti za top4!

avatar
Poznavalac
Monday, 23.11.2015
08:55

bravo za sparse,imaju veoma dobar tim..voleo bih da se bore za top 4.

avatar
Nikola Nikola
Monday, 23.11.2015
01:20

Ako Levi napokon zavuče malo ruku u džep i negativno odgovori na neku novu astronomsku ponudu, pa sačuva ovaj tim na okupu sledećih par godina, mogli bi i ozbiljno da se umešaju u borbu za titulu. Malo njima kvaliteta fali, više tu u njihovim neuspesima ima udela to neiskustvo.