Poketino: ''Borba za titulu još nije gotova, ali biće teško''

Autor: Beta Beta
subota 06.05.2017.
18:37
Izvor: Beta

Trener fudbalera Totenhema Maurusio Poketino rekao je da borba za titulu još nije gotova, ali da će njegovoj ekipi biti teškoda dostigne Čelsi posle poraza od Vest Hema.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Totenhem je sinoć izgubio od gradskog rivala Vest Hema sa 0:1 na Londonskom stadionu i ostao je na četiri boda zaostatka za vodećim Čelsijem, koji ima utakmicu manje. Čelsi će u ponedeljak igrati na svom terenu protiv Midlsbroa, a u poslednje četiri utakmice potrebne su mu dve pobede za titulu.

"Nije gotovo. Moraćemo da sačekamo, ali mislim da će biti teško stići Čelsi. Miran sam ali razočaran pošto smo propustili priliku da smanjimo zaostatak", rekao je Poketino, preneli su britanski mediji. 

Čelsi je prvi na tabeli od sredine novembra i pokušava da osvoji drugu titulu u poslednje tri sezone.

Totenhem je mogao da smanji zaostatak na bod da je sinoć pobedio Vest Hem, a Čelsi će sutra u slučaju pobede uvećati prednost na sedam bodova i mogao bi da osvoji titulu u petak 12. maja protiv Vest Bromviča.

"Sedam bodova će biti teško dostići na tri utakmice do kraja, ali u fudbalu morate da date sve od sebe. Tačno je, biće teško. Kada imaš šansu da smanjiš zaostatak na jedn bod, a onda izgubiš, teško možeš da nadješ pozitivne stvari", naveo je Poketino.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rooster
Sunday, 07.05.2017
09:20

Svaka cast Cesiju, kapa dole Totenhemu. Celsi zasluzio, Totenhem iznenadio. I ovo je uspeh za njih. Ma to je jako neiskusna i mlada ekipa, oni nemaju jednog iskusnog igraca ili dva koja bi povukla igru kada gube. Sve usvemu realan raspored na tabeli.

avatar
Saturday, 06.05.2017
19:06

poketino ne valjaj gluposti

avatar
Saturday, 06.05.2017
19:01

Pocetino je pokusao nekim prljavim metodama preko medija da izvrsi pritisak na Celzi,uglavnom belzican tip bez energije i harizme!

avatar
Kajri Irving
Saturday, 06.05.2017
20:46

Ubedljivo si najmaloumniji čovek na sportskim :)

avatar
Realan tip
Sunday, 07.05.2017
14:08

Nego sta je. Super komentar, drago mi je da je obljavljen.

avatar
Saturday, 06.05.2017
23:15

Irvase shvaticu to kao kompliment:)

avatar
Sporske me ugasile
Saturday, 06.05.2017
18:49

On mora ovo da kaze da mu tim ne bi izgubio motivaciju kao na kraju prosle sezone ,kada su bili 2 na tabeli i onda ispustali bodove i zavrsili iza Arsenala. Zna i on da je borba za titulu zavrsena.