"Poker" Armejaca za Ligu šampiona

Autor: Boban Filipović
nedelja 21.05.2017.
17:03
Izvor: Sportske.net

Gotova je sezona u ruskoj Premijer ligi.

pfc-cska.com/Andrianova T.
pfc-cska.com/Andrianova T.

Povezane vesti

Spartak iz Moksve je još na Đurđevdan obezbedio titulu šampiona Rusije, a u finišu se vodila velika borba između CSKA i Zenita za drugo mesto, tj. pozicoju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona

Uoči poslednjeg kola 'Armejci' su imali bod više od Zenita, i bez većih problema uspeli da sačuvaju tu prednost.

Anži je razbijen na 'Lužnikiju' sa ubeldjivih 4:0, pa će CSKA pokušati da se domogne najelitnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi kroz kvalifikacije.

Sve je bilo gotovo u prvom poluvremenu, Naćo je prvo namestio gol Ignaševiču, pa Vitinju, potom je Vitinjo još jednom zatresao mrežu na asistenciju Golovina. "Poker" je overio Šalov posle asistencije Vitinja samo što je počelo drugo poluvreme.

Zoran Bambi Tošć je odigrao poslednjih pola sata.

U isto vreme Zenit je slavio u Moskvi protiv Lokomotive (0:2) golvima Kokorina i Danija. Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović nije igrao protiv svog bivšeg kluba, presedeo je ceo meč na klupi.

Uz Tomsk, koji je poodavno izgubio šanse za opstanak, u niži rang će i Krila Sovjetov.

Krila su imala šansu da svojom publikom u Samari obezbede opstanak, bio im je dovoljan i bod protiv Tereka iz Groznog, ali su poražena sa 1:3. Milan Rodić je odigrao ceo meč za novog drugoligaša, a bivši fudbaler Crvene zvezde Srđan Mijailović je ušao u igru početkom drugog poluvremena pri minimalnom vođstvu gostiju, ali nije uspeo da preokrene situaciju u korist svog kluba.

U poslednji čas 'slamku spasa' je uhvatio Arsenal iz Tule, ubeldjivom pobedom nad nezainteresovanim Spartakom (3:0), pa će se sa Orenburgom kroz baraž boriti za opstanak u Premijer ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikki92CFC
Sunday, 21.05.2017
17:07

Srpski igraci koji razvaljuju po italiji i nemackoj ne dobijaju poziv a igraju nam rezervisti iz Rusije. Sjajno!