Pogledajte - Maskirani Ronaldo oduševio dečaka u centru Madrida!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.01.2015.
17:39
Izvor: Sportske.net

Možemo samo da zamislimo kako se osećao ovaj dečak kome je, tokom šetnje Madridom, prišao nepoznati čovek, koji se iznenada ''pretvorio'' u najboljeg fudbalera sveta!

Beta/AP Photo/Daniel Tejedor
Beta/AP Photo/Daniel Tejedor

Povezane vesti

Današnji dan će dečak iz priloženog snimka sigurno pamtiti do kraja života! Sigurno nije mogao ni da zamisli kakvo će mu iznenađenje prirediti niko drugi nego - Kristijano Ronaldo, glavom i bradom!

Doduše, ta brada, ali i perika i brkovi, bili su razlog zašto momak u prvom trenutku nije prepoznao gospodina sa fudbalskom loptom u rukama, a kada je Ronaldo skinuo ovu masku, mališan se našao u šoku!

Naravno, Ronaldo ga je oduševio, a kao uspomenu na ovaj iznenadni susret, ovaj dečak će imati loptu sa potpisom zvanično najboljeg fudbalera na svetu u proteklih par godina.

U prilogu pogledajte kako je sve izgledalo...


Que heavy! Cristiano Ronaldo disfrazado en media plaza Callao de Madrid #dando una sorpresa a un niño

Um vídeo publicado por Juan Peña (@juanpenaoficial) em Jan 22, 2015 at 6:41 PST

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Eccentric
Thursday, 22.01.2015
18:52

Najuticajnniji sportista 21 vog veka najpopularniji sportista na svetu i najlajkovanija muska osoba na fejsbuku sa preko 100 miliona fanova. Najplacrniji sportista posle mejvejdera i najjaci sponzorski mag u svetu sporta do sad. 6 strela top 5 liga na svetu ikada

avatar
Don Andres
Thursday, 22.01.2015
20:48

najuticajniji sportista?! ahhahahaha a to je zasluzio time sto ne simulira, sto ne nasrce na protivnicke igrace, sto ne vice na saigrace i psuje ih?

avatar
Hala Madrid 10!
Friday, 23.01.2015
05:13

Cule znamo da volis najboljegn igraca danasnjice.