Pogba otkrio sa kojim trenerom bi voleo da sarađuje!

Autor: Milovan Longinov
petak 19.02.2016.
10:13
Izvor: Sportske.net

Vezista Juventusa Pol Pogba priznao je da bi u budućnosti voleo da sarađuje sa španskim trenerom.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Pogba je Pepa Gvardiolu nazvao ikonom sadašnjeg fudbala i nije odbacio mogućnost da u budućnosti sarađuje sa njim.

Zanimljivo, Pogba je Gvaardiolu hvalio upravo pred međusobni duel u Ligi šampiona naredne nedelje kada se sastaju Juventus i Bajern Minhen.

''Gvardiola je neverovatan trener i uveo je novu filozofiju u fudbalu. On je trener koji ima ogroman uticaj na sve igrače i svi članovi tima ga poštuju. Nama jedino preostaje da cenimo njegov rad i uticaj i pokušamo da naučimo nešto od njega. Pep je ikona fudbala i čuo sam da svaki igrač sa njim postaje još bolji'', rekao je Pogba koji je na pitanje da li bi sarađivao sa njim u Mančester sitiju, odgovorio:

''Trenutno sam igrač Juventsa, ali sigurno da bi saradnja sa Pepom bila moguća u budućnosti'', istakao je Pogba.

Za Francuza su najveće interesovanje pokazali Barselona, Mančester siti i Real Madrid, a njegova vrednost je oko 100 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GetOverHere
Friday, 19.02.2016
12:32

Pogbu Juventus da proda sto pre i da dovedu Veratija, ne znam kako, ali nekako. Nije Pogba od momaka koji cene grb i boje. Taj ce se namenjati klubova. A nigde nece biti dobar kao u Juventusu. nZeli da postane broj 1 ikad, a to je nemoguce sa njegove poziccije. Koliko god dobar bio, svet ce uvek vise voleti napadace.

avatar
AfricaLoF
Friday, 19.02.2016
12:25

Preporodice Siti sa sopstvenom filozofijom. U pitanju je jedan od retkih strucnjaka kod kojih se zna tacno sta je potrebno raditi u svakome trenutku. U Gvardiolinoj filozofiji mi se dopada cinjenica koja kaze da se igraci svega dogovorenog moraju drzati do protivnickog sesnaesterca. Od tog trenutka taktika tiki-take postaje napadacka sloboda. Sto je fascinirajuce. Verujem da bi Pogba presao u Siti, ako bi ga Juventus zeleo prodati.

avatar
Pique0811
Friday, 19.02.2016
12:01

Ma sta Pogba zna sta je dobar trener zna ova balavurdija,trebo je preuzet Watford svima njima da se dokaze

avatar
ManUtdSrbija
Friday, 19.02.2016
11:38

Gvardiola je uneo neku vrstu revolucije u Barsi, nadogradio je sistem koji su Krojf a kasnije Rajkard gradili, ali realni da budemo Bajern je bio mnogo jaci sa Hajneksom na klupi. Videcemo kako ce snaci u City-u. Voleo bi Murinja na klupi Junajteda samo zbog Gvardiole, Barsa je za Real bila neresiva enigma dok Murinjo nije seo na klupu.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 20.02.2016
01:43

Rinus Mihels, on je tvorac totalnog fudbala, Krojf je samo kopirao i doneo isti u Barsu ;)

avatar
Monday, 22.02.2016
13:41

Rinus Mihels je trenirao timove i pre Ajaxsa i tada nije igrao takav nacin fudbala, imao je pokusaja, ali nije mislio mnogo kako da zadrzi loptu, tj. on je razvio taj napadacki stil pokazao je kako kombinovati u napadusto je u sustini klasicna skola Holandskog fudbala, od ranije poznata, ali nije cuvao loptu, Krojf nije bio preveliki zagovornik strpljivog cuvanja lopte, ali je smatrao da ako oni imaju loptu protivnik ne moze dati gol i to je njegova izjava, Nakon koje je Mihelis dobio ideju da igraju na mnogo veci posed nego sto se igralo. Kao igrac, Krojf, vise je voleo da vuce napred i kombinovao oko sesnesterca, da bi tek kao trener shvatio da je sigurnije da napadi budu formirani u zadnjoj liniji, sto je bilo tek u Barseloni. Rajkard je igrao slicno Krofju, manje vise tu su razlike u sitnicama bile, dok je Gvardiola usavrsio njegov poznati stil sa davljenjem lopte, tako da su igraci odmorniji. Tako da su svi nesto doprineli, ali Krojf je dao ideju i njegova je ideja bila o tom posedu, ali Mihelis je uradio ono sto razdvaja ostale gnjavatore lopte od Ajaxa i Barselone a to je zavrsnica.

avatar
ZEX MAN UTD!
Friday, 19.02.2016
11:25

Svaka cast Gvardioi na uspesima sa Barsom,pomerio je standrade ali realno Bayern je bio jaci sa hajnkesom nego sa njim i igrali su bolji fubal

avatar
brekbaCh
Friday, 19.02.2016
11:57

i raskantace ih Juve

avatar
JUVENTIN
Friday, 19.02.2016
14:40
avatar
Emil Prelic
Friday, 19.02.2016
12:33

Pa i red je da i corava koka ubode neko zrno.Do sada ste uvek to pricali i uvek izgubili,mozda vam se sada psreci.

avatar
Emil Prelic
Friday, 19.02.2016
12:33

Pa i red je da i corava koka ubode neko zrno.Do sada ste uvek to pricali i uvek izgubili,mozda vam se sada psreci.

avatar
ZEX MAN UTD!
Friday, 19.02.2016
12:29

Ispao mi je United i ostali su mi Juve i Bayern da sad navijam za njih.Nadam se vise prolazu Juvea drazi su mi.Bice tesko ali imaju svoje sanse,Juve je TIM niko ne odskace to mi se najvise svidja

avatar
mak_juventino
Friday, 19.02.2016
12:01

Apsolutno ! Svi to vidimo , samo neki nece da priznaju

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Friday, 19.02.2016
11:18

A Celzi i PSZ?