Podrška Anćelotiju!

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 12.03.2015.
15:25
Izvor: Sportske.net

Florentino Perez odbacio je danas kao potpuno neosnovane spekulacije da će Karlo Anćeloti biti otpušten.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Posle serije slabih igara od početka 2015. godine, Karlo Anćeloti je od heroja Madrida i čoveka koji će voditi Real dugi niz godina, postao neko ko će 'leteti' na kraju sezone.

Iako su igre lošije i prvo mesto prepušteno Barseloni, ipak je Real i dalje u trci za oba važna trofeja, Anćeloti je siguran da će igrati bolje, a podrška mu je stigla i sa najvažnijeg mesta - od predsednika Reala, Florentina Pereza.

"Obraćam vam se danas zbog klime koja vlada u medijima. To je klima velikog i neosnovanog pritiska na ovu ekipu, sve začinjeno spekulacijama koje su potpuno neistinite.

Šta god da se desi do kraja sezone, uprava Reala stoji iza Karla Anćelotija i svojih igrača. Oni su najbolje što ovaj klub može da ima
", rekao je Perez.

Perez je dodao da se u 2014. prvi put u istoriji najtrofejnijeg evropskog kluba desilo da Real osvoji čak 4 trofeja u kalendarskoj godini.

"Prošle godine osvojili smo čak četiri trofeja, to je zasluga ovog trenera i ovih igrača. Oni su tako ušli u istoriju ovog tima i to moramo da poštujemo.

Neću izlaziti svaki dan u javnost i demantovati spekulacije, ovo je poslednji put - Karlo Anćeloti ostaje trener Reala
", jasan je bio Perez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke